inzercia, predaj, predám, bazár

Set nákrčník +čelenka, Alize puffy, rôzne farby

Kategória: Čiapky, Šatky

Vlastná tvorba, dostupné v rôznych veľkostiach a farbách. O aktuálnej dostupnosti farieb sa prosím informujte v správe. Cena je za set spolu.
Veľkosti:
S obvod hlavy 50-51 cm
M obvod hlavy 52-53 cm
L obvod hlavy 54-55 cm
XL obvod hlavy 56-57 cm
Set nákrčník +čelenka, Alize puffy, rôzne farby
Podobné inzeráty
Mltifunkčná šatka: šatka - šál - rúško - nákrčník - čelenka
Dámska alebo aj dievčenská multifunkčná šatka: šál - šatka - rúško - nákrčník - čelenka Materiál: polyester Stav: nové, nenosené, zabalené, vhodné i ako darček Cena za kus: 3,50 Eur Rôzne farby a vzory
Multifunkčná šatka: šál - šatka - rúško - nákrčník - čelenka
Pánska, alebo aj chlapčenská multifunkčná šatka: šál - šatka - rúško - nákrčník - čelenka Materiál: polyester Stav: nové, nenosené, zabalené, vhodné i ako darček Cena za kus: 3,50 Eur Rôzne farby a vzory
Predam ciapki, nakrcnik, celenku
Predam beanie ciapky, nakrcnik, celenky, dvojvrstvove, material uplet 95% bavlna 5% elastan. Ciapky usite s moznostou ju pouzivat s otvorom na copik aj bez. Velkosti rozne od 48 po 58 cm. Sijem aj podla obvodu hlavy. Cena celenky 3 eur/ks, ciapka alebo nakrcnik 5 eur/ks, ciapky alebo nakrcnik z rozpravkovym motivom je 7 eur/ks. Gumky do vlasov 2 eur za 3 ks.
Set čiapka,čelenka,nákrčník zn.Eleven folklór
Výborný stav, zn. Eleven folklór 1.elastická zimná čiapka s brmbolcom 2.čelenka 3.nákrčník vyrobené sú z materiálu DOLOMITI=výborne udržiava telesnú teplotu a na vnútornej strane má vysoký vlas, ktorý je príjemný počas nosenia, vhodné na beh, bežky, turistiku jednoducho pre všetky zimné športy a navyše vyzerajú super!
čelenka nákrčnik
Ponukam na predaj čelenku a nákrč to nové nepouživané.Nákrčník sa dá konbinovať aj ako čiapka rozne variacie.Nevhodný darček.Na cene sa dá dohodnuť.
Setik suprava ciapka plus nakrcnik
Posuvam dalej jednu sezonu pouzivany roxy nakrcnik a k tomu quiksilver ciapku, bez poskodeni, ciapka aj nakrcnik podsita flisom, nakrcnik sa da nosit aj z druhej strany. V bazariku mam k tomu aj bundu na svah.