inzercia, predaj, predám, bazár

Set oblecenia 8-9 r.

Kategória: Komplety

Používané
Set oblecenia 8-9 r.
Podobné inzeráty
Balik detskeho oblecenia pre slecny velkost S-36
Ponukam na predaj balik detskeho oblecenia pre mlade slecny vo velkosti S-36. Oblecenie je vo velmi dobrom stave, niektore kusy neboli vobec nosene. Poslem aj postou. Cena bez postovneho. Balik obsahuje 18 kusov oblecenia a to: Ponukam na predaj balik detskeho oblecenia pre mlade slecny vo velkosti S-36. Oblecenie je vo velmi dobrom stave, niektore kusy neboli vobec nosene. Poslem aj postou. Cena bez postovneho. Balik obsahuje 18 kusov oblecenia a to: 1 saty 1 balerinky 36 1 softshellova bunda 1 sveter 1 nohavicove pyzamo 1 pulover 2 podprsenky 5 nohavic 1 tielko bez ramienok 2 pancuchy 2 tricka kratky rukav
Novorodenecký set chlapčenského oblečenia vhodný aj na krst
Ponúkam veľmi pekný - zachovalý set oblečenia pre chlapca, vhodný na spoločenskú udalosť ( napr. aj krst) a odchod z nemocnice. Oblečenie bolo kupované v detskom obchode v darčekovom balení, značka na oblečení nie je uvedená set obsahuje: 1x čiapočka vhodná od narodenia do 3mes. 1x overal vhodný od narodenia do 2.5mes. 1x body vhodné od narodenia do 2.5mes. 1x tepláčiky vhodne od narodenia do 4mes. 1x kabátik vhodný od narodenia do 4mes. Cena nového bola 37€ Cena teraz je 15€ V prípade záujmu mi prosím napíšte správu, následne si vieme aj zavolať. Číslo je vymyslené.
Nový set pre dievčatko 3-6 M
Predám nový set oblečenia pre dievčatko. Set obsahuje tričko s dlhým rukávom,legíny a hrubšiu vestičku. Veľkosť oblečenia je 3-6 mesiacov.
BALÍK ZNAČKOVÉHO OBLEČENIA – SET NEXT, NAME IT – VEĽ. 56-62
Predám balík pekného jarného oblečenia pre dievčatko - veľkosti 56-62. V balíku sú body, legíny, jemnučký set trička a legín so zvieratkami, nádherné šaty vhodné aj na slávnostnejšie príležitosti a rozkošný hríbikový set značky NEXT, ktorý obsahuje menčestrové šaty, body a pančušky. Sú tam značky NEXT, NAME IT a iné. Cena za všetko je len 10€. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
novy set pre dievcatko c 62 a c74, trička 68,74,92 a set 80
predam novy set pre dievcatko c 62 a c74 a to tricko s kratkym rukavom a leginy.100% bavlna. s vysačkou. cena setu je 4,5 eur. predam novy set 2x tricko c 68, c74 a c92. ma aj vysacku. cena spolu 3 eura. a predám nový set H&M c 80. je to set legíny, šaťy a čelenka.spolu za 9 eur.
Predám set chlapčenského oblečenia
Predám set chlapčenského oblečenia (mikina+nohavice). Veľkosť mikiny: 92/98. Veľkosť nohavíc: 98, 2-3 roky. Značka: Tom Tailor, Reserved. Cena+poštovné.