inzercia, predaj, predám, bazár

Set skríň

Kategória: Skrine

Predám súpravu skríň do spálne dub sonoma.
Jedna skriňa je vešiaková s policami v rozmeroch:
Výška: 205cm
Šírka: 160cm
Hrúbka: 60cm
Druha je komoda policová so suflikmi v rozmeroch:
Výška: 96cm
Šírka: 180cm
Hrúbka: 45cm.
Tretia skriňa je vešiaková s jednou policou s rozmermi:
Výška: 187cm
Šírka: 83cm
Hrúbka: 52cm
Sklenená vitrina:
Výška: 187cm
Šírka: 50cm
Hrúbka: 30cm
Vitrina má menšie chybičky krásy ale šikovný majster si to vie odstrániť.
Predám buď v komplet celej zostave alebo samostatne každý jeden kus.
Ceny sú uvedené vo fotkách.
Set skríň
Podobné inzeráty
Prodám skříně a skříňky
Prodám 2x skříň a 2x skříňku. Jedna skříň je policového uspořádání, druhá je s tyčí na zavěšení ramínek. Skříně a skříňky se dají použít samostatně, nejsou pevně sešroubovány. Rozměr skříň: šířka - 90 cm výška - 150,3 cm hloubka - 56,3 cm Rozměř skříňka: šířka - 90 cm výška 75,2 cm hloubka 56,3 cm Cena: 1x skříň - 200 Kč 1x skříňka - 200 Kč 1x skříň a skříňka - 300 Kč Důvod prodeje - nevleze se již do bytu.
Zostava do detskej izby
Zostava do detskej izby - kombinácia skríň a komod. Zostava pozostáva zo 4 skríň a 2 komod. Zostava má kombináciu poličkových skríň a závesnej skrine s poličkami (úplne vpravo). Rozmery jednotlivých skríň radi pošleme v prípade záujmu. Na fotkách je možné vidieť aj mierne ošúchanie z používania (zatvárania a otvárania) skriniek - je to však len vizuálna menšia vada, každá časť zostavy spĺňa svoj účel a skrine nie sú nejako inak výrazne poškodené alebo obité. Pôvodná farba bola modrá a skrinky boli pretapetované na zelenú matnú. V prípade záujmu je možné prísť ososbne pozrieť.
Predam zachovaly set skrin vratane rohovej skrine
Predam velmi zachovaly set skrin vratane nadstavieb a rohovej skrine. Povodne boli umiestnene v hale panelaku.Hlbka skrin je 375mm aj s dvierkami. Skrine neboli nikdy rozoberane, som prvy majitel.Predavam z dovodu noveho nabytku na mieru, tieto skrine uz nepotrebujem. Rozmery su na fotkach. Farba nabytku je Dub Sonoma /Biela. Predaj iba spolu! Nutny vlastny odvoz.Skrine su aktualne zlozene, viem pomoct s rozoberanim ak by nebola moznost odvozu dodavkou.
Predám súpravu skríň a stola
Predám súpravu skríň a písacieho stola.Rozmery skríň sú sprava do ľava na fotke. 1.skriňa zatváracia 184cm(výška) x 85cm(šírka) 2.184cm (výška)x 88,5 (šírka) cm 3.rohová skriňa 125cm (výška) x 70cm (šírka) 4.143cm (šírka) x 65,5cm(šírka) Písaci stôl 115cm (šírka) × 79cm(výška)
Servis a oprava vstavaných skríň
Ponúkam servis a opravu vstavaných skríň. Dlhoročná prax v oblasti vstavaných skríň, montáž, výroba. ( Hilkovič šatníky a skrine ).
Masívne skrine
Predám 2 skrine z masívneho dreva, dolná časť skríň je na zavesenie oblečenia, horná časť skríň je úložný priestor. Cena je za 2 ks skríň.