inzercia, predaj, predám, bazár

Setoboxy na SAT TV

Kategória: Ostatné audio video

Predám tieto setoboxy u nás nevyužité keďže mam optiku od antiku.
Všetky sú plné funkčné jedine pri sťahovaní sa stratili diaľkové ovládače ale dá sa použiť univerzálne diaľkové ktoré stojí okolo 7eur nove, k optiboxu diaľkové mám.

Cena spolu 30eur,pri rychlom jednaní zľava.
Osobný odber Košice pripadne pošta. Poštovne vopred.

Setoboxy na SAT TV
Podobné inzeráty
Setoboxy na SAT TV
Predám tieto setoboxy u nás nevyužité keďže mam optiku od antiku. Všetky sú plné funkčné jedine pri sťahovaní sa stratili diaľkové ovládače ale dá sa použiť univerzálne diaľkové ktoré stojí okolo 7eur nove, k optiboxu diaľkové mám. Cena spolu 50eur,pri rychlom jednaní zľava. Osobný odber Košice pripadne pošta. Poštovne vopred.
Setoboxy na SAT TV
Predám tieto setoboxy u nás nevyužité keďže mam optiku od antiku. Všetky sú plné funkčné jedine pri sťahovaní sa stratili diaľkové ovládače ale dá sa použiť univerzálne diaľkové ktoré stojí okolo 7eur nove, k optiboxu diaľkové mám. Cena spolu 40eur,pri rychlom jednaní zľava. Osobný odber Košice pripadne pošta. Poštovne vopred.
Sat. komplet: parabola a satelitný prijímač Go SAT GS 7056HD
Predám plne funkčný satelitný prijímač Go SAT GS 7056HDI Skylink Ready s podporou FastScan s a príslušenstvo - parabolu dekódovacia karta Skylink (ir.deto), diaľkový ovládač, pozinkovaný držiak. Dekódovacia karta Skylink je predplatená do 24.12. 2022. Dôvod predaja je prechod na optickú sieť.
STEREO SATELITNÝ PRIJÍMAČ STRONG SRT 99 JAPAN
Stereo satelitný prijímač SRT 99, TV A SAT 1,2, TV/SAT, SAT1,2 POLARITY AUDIO, MEMORY, RECALLA CHANEL+ -1, STAND BY. ZADNA STRANA SAT 1,2LNB IN. INTERFACE VGA, PAL/MAC B. B. OUT, L,R AUDIO OUT, SCART/PERITEL ... OUT IN RF CONECTOR POWER BUTTON
Satelitný doplnok pre prenos sat.signálu Johansson 9645S
Ak potrebujete súčasne prenášať sat. signál z dvoch družíc(alebo z jednej, ale dve pásma/polarizácie) a máte k dispozícií iba jeden zvod, tak v takom prípade vám pomôže ponúkaný konvertor od fy Johansson. Vstupná časť(stacker) vám spojí dva signály do jedného tak, že jeden z nich prekonvertuje z obvyklého sat. pásma ( 950 až 2150 MHz) do vyššieho ( cca 2,4 až 3,6GHz) a zlúči ho s druhým vstupom (5 až 2150MHz, t.j. tento vstup môže zahrňať aj signál terestrialnej TV). Spoločný výstup je potom vedený vašim zvodom k druhej časti- prijímaču (destacker), ktorý spojené signály rozdelí do pôvodnych podob(pásiem). Výstup z destackera potom môžte pripojiť k dvom prijímačom resp. jednému dvojvstupovému. Vzhľadom na prenášané pásmo by mal byť zvod z kvalitného káblu a tiež je vhodné použiť lepšie F- konektory ( do 3,6GHz). Výhodou ponúkaného typu 9645S je fakt, že na svoju činnosť nepotrebuje extérny napájací zdroj, využīva napájanie pre LNB. Cez spoločný zvod sú prenášané aj prípadné DiSEqC pokyny(pre dve satelitné pozície). Ponúkaný typ je plne funkčný ( využívaný bol na súčasný prenos signálu Skylinku(23,5E) a Antik (16E)). Podrobný popis nájdete napr. na : Stručnejšie je potom popísaný v ponukách niektorych známych satelitných obchodov. Cena platí pre osobný odber, ináč + prepravné.
SAT tuner S2X, IPTV, VOYO, NETFLIX,zn.GigaBlue UHD X1 PLUS
Predám sat. prijímač (tuner) GIGABLUE UHD X1 PLUS 4K Android 10 IPTV Sat. tuner: S2X Zdarma: Stream Cinema do KODI na 6 mes. Info: (HLASOVÉ ĎIALKOVE OVLÁDANIE JE BEZ PREDNÉHO SKLÍČKA)