inzercia, predaj, predám, bazár

SEVER - Watsonova, 4-izbový byt, 76 m², Loggia. Kúpou voľný.

Kategória: Byty

ZARA REALITY v zastúpení realitného makléra Zdenka Horváthová, ponúka:

4 izbový byt ul. WATSONOVA, Košice - SEVER

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii.
Zobrazená vizualizácia, navrhuje len možnú variantu rekonštrukcie, ktorá však bude záležať od vkusu a náročnosti nového majiteľa.

- vynikajúca lokalita v širšom centre mesta
- podlahová plocha: 76 m² + loggia
- viď " pôdorys " bytu
- KÚPOU VOĽNÝ
- spoluvlastníctvo k pozemku pod stavbou

- priestranný, slnečný a teplý byt
- vo všetkých izbách sú drevené parkety

- zachovalý stav bytu - ideálny aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
- nachádza sa na 8/8 posch.

- kamerový systém v bloku
- ZATEPLENÝ bytový dom
- nový výťah
- pivnica

DISPOZÍCIA: predsieň, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa, obývacia izba, 3 x izba, loggia, pivnica
REKONŠTRUKCIA: plastové okná, dlažba je v kuchyni, predsieni, na chodbe. Murované bytové jadro.
Radiátory sú liatinové s výbornou výhrevnosťou.

PREDSIEŇ: hneď pri vstupe s miestom pre umiestnenie veľkej a hlbokej vstavanej skrine pozdĺž celej steny o hĺbke 0,60 m.
BYTOVÉ JADRO: Murované. Kúpeľňa spojená s toaletou. Menené stupačky.
KUCHYŇA: nadštandardne veľká kuchyňa vhodná pre kuchynskú linku aj v tvare L, alebo zloženú napríklad z 2 častí ( viď vizualizáciu). V byte je zavedený aj plyn, plynový sporák. Kuchynská linka je pôvodná. Orientácia na východ.
OBÝVACIA izba: situovaná na východ s výstupom na priestrannú loggiu. Na podlahe sú pôvodné drevené zachovalé parkety.
3 x IZBA: každá je so samostatným vstupom. 1 izba s orientáciou na východ, 2 izby s orientáciou na juh.
Slnečné, teplé izby, vhodné ako detská izba, spálňa, pracovňa, šatník... Viď pôdorys bytu.

VÝŤAH: menený, zväčšený.
BYTOVÝ DOM: obrovskou výhodou je už zateplený obvodový plášť bytového domu, modernizácia spoločných priestorov, menená vstupná brána.
Menená strecha, presvetlené priestory na spoločnej chodbe. Kamerový systém. Energetický certifikát B. Zabezpečené upratovanie.
VÝŤAH: menený, zväčšený.
***
LOKALITA:
výborná občianska vybavenosť, autobusové aj električkové spojenia s vynikajúcim napojením na akýmkoľvek smerom.
V blízkosti sú: žiadané ZŠ, škôlky, VŠ, TUKE, Univerzita veterinárskeho lekárstva....
V okolí sú detské ihriská, parky, výbežiská pre psov, výborná občianska vybavenosť, benzínová pumpa, biznis centrá, skvelá dopravná infraštruktúra, dostupnosť do mesta...
***
ZAUJÍMAVOSTI v blízkom okolí:
Park Anička: Čisté, udržiavané, perfektné miesto pre Vás, aj deti.
Množstvo detských preliezačiek, badmintonové ihrisko, ping pongový stôl, bludisko, minigolf, reštaurácia.
Čermeľské údolie: nájdete tu miesta pre piknik, detskú železnicu, detské ihriská, reštauráciu, lanový park TARZÁNIA, westernovú šou, golfové ihrisko.
...
SEVER - Watsonova, 4-izbový byt, 76 m², Loggia. Kúpou voľný.
Podobné inzeráty
PREDANÉ  4 izbový svetlý byt s loggiou - výborná lok…
4-izb., Watsonova, Košice - Sever, Košice I - PREDANÉ 4 izbový svetlý byt s loggiou - výborná lokalita, Košice - Sever, Watsonova ul. Popis: BYT JE PREDANÝ Máme pre Vás v ponuke 4 - izbový byt s loggiou, Watsonova ul., Košice - Sever. Nachádza sa na 7./8. posch., s výmerou 75 m2 + loggia. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 4 izieb (nepriechodné), kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, špajzy a loggie. K bytu prislúcha pivnica. Prebehla v ňom rekonštrukcia bytového jadra - nové stierky, nová elektroinštalácia, nová sanita, obklady a dlažby, priestranná kuchynská linka, kúpeľňa, kvalitné plastové okná v celom byte... Bola vybudovaná veľmi praktická príručná špajza. Na chodbe je vstavaná šatníková skriňa. Ide o svetlý a priestranný byt, s orientáciou na východ (kuchyňa, 2 izby) a na juh (2 izby), s krásnym výhľadom. Z obývačky je vstup na loggiu. Bytový dom je zateplený, s novým výťahom, novou fasádou a novou strechou. Nehnuteľnosť je vo vyhľadávanej lokalite - viaceré nákupné centrá, výborné služby, dobrá dostupnosť do ostatných častí mesta. Blízkosť všetkých typov škôl Vám uľahčí každodenný život. V okolí je množstvo zelene a športoviská, čo zabezpečuje príjemné prostredie na bývanie. V cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom a kompletný právny servis, až po asistenciu pri odovzdaní bytu. Podlahová plocha m2: 75 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 1x Stav: Po čiastočnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 7/8 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 120 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Plynový sporák, Elektrická rúra Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Drevené parkety, Dlažba Svetové strany: V, J Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Marta Vajsová m.vajsova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Expert Adresa: Moyzesová 46 040 01 Košice Telefón:
SEVER - Watsonova, veľký 4 izbový byt, 76 m², loggia. DOHODA
ZARA REALITY v zastúpení realitného makléra Zdenka Horváthová, ponúka: 4 izbový byt ul. WATSONOVA, Košice - SEVER Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Zobrazená vizualizácia, navrhuje len možnú variantu rekonštrukcie, ktorá však bude záležať od vkusu a náročnosti nového majiteľa. - vynikajúca lokalita v širšom centre mesta - podlahová plocha: 76 m² + loggia - viď " pôdorys " bytu - KÚPOU VOĽNÝ - spoluvlastníctvo k pozemku pod stavbou - priestranný, slnečný a teplý byt - vo všetkých izbách sú drevené parkety - zachovalý stav bytu - ideálny aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. - nachádza sa na 8/8 posch. - kamerový systém v bloku - ZATEPLENÝ bytový dom - nový výťah - pivnica DISPOZÍCIA: predsieň, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa, obývacia izba, 3 x izba, loggia, pivnica REKONŠTRUKCIA: plastové okná, dlažba je v kuchyni, predsieni, na chodbe. Murované bytové jadro. Radiátory sú liatinové s výbornou výhrevnosťou. PREDSIEŇ: hneď pri vstupe s miestom pre umiestnenie veľkej a hlbokej vstavanej skrine pozdĺž celej steny o hĺbke 0,60 m. BYTOVÉ JADRO: Murované. Kúpeľňa spojená s toaletou. Menené stupačky. KUCHYŇA: nadštandardne veľká kuchyňa vhodná pre kuchynskú linku aj v tvare L, alebo zloženú napríklad z 2 častí ( viď vizualizáciu). V byte je zavedený aj plyn, plynový sporák. Kuchynská linka je pôvodná. Orientácia na východ. OBÝVACIA izba: situovaná na východ s výstupom na priestrannú loggiu. Na podlahe sú pôvodné drevené zachovalé parkety. 3 x IZBA: každá je so samostatným vstupom. 1 izba s orientáciou na východ, 2 izby s orientáciou na juh. Slnečné, teplé izby, vhodné ako detská izba, spálňa, pracovňa, šatník... Viď pôdorys bytu. VÝŤAH: menený, zväčšený. BYTOVÝ DOM: obrovskou výhodou je už zateplený obvodový plášť bytového domu, modernizácia spoločných priestorov, menená vstupná brána. Menená strecha, presvetlené priestory na spoločnej chodbe. Kamerový systém. Energetický certifikát B. Zabezpečené upratovanie. VÝŤAH: menený, zväčšený. *** LOKALITA: výborná občianska vybavenosť, autobusové aj električkové spojenia s vynikajúcim napojením na akýmkoľvek smerom. V blízkosti sú: žiadané ZŠ, škôlky, VŠ, TUKE, Univerzita veterinárskeho lekárstva.... V okolí sú detské ihriská, parky, výbežiská pre psov, výborná občianska vybavenosť, benzínová pumpa, biznis centrá, skvelá dopravná infraštruktúra, dostupnosť do mesta... *** ZAUJÍMAVOSTI v blízkom okolí: Park Anička: Čisté, udržiavané, perfektné miesto pre Vás, aj deti. Množstvo detských preliezačiek, badmintonové ihrisko, ping pongový stôl, bludisko, minigolf, reštaurácia. Čermeľské údolie: nájdete tu miesta pre piknik, detskú železnicu, detské ihriská, reštauráciu, lanový park TARZÁNIA, westernovú šou, golfové ihrisko. 4 izbovy byt, 3 izbovy byt, predaj, kosice, sever, stare mesto, terasa, zapad, byt na predaj, byty
SEVER - Watsonova, veľký 4 izbový byt, 76 m², loggia. DOHODA
ZARA REALITY v zastúpení realitného makléra Zdenka Horváthová, ponúka: 4 izbový byt ul. WATSONOVA, Košice - SEVER Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Zobrazená vizualizácia, navrhuje len možnú variantu rekonštrukcie, ktorá však bude záležať od vkusu a náročnosti nového majiteľa. - vynikajúca lokalita v širšom centre mesta - podlahová plocha: 76 m² + loggia - viď " pôdorys " bytu - KÚPOU VOĽNÝ - spoluvlastníctvo k pozemku pod stavbou - priestranný, slnečný a teplý byt - vo všetkých izbách sú drevené parkety - zachovalý stav bytu - ideálny aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. - nachádza sa na 8/8 posch. - kamerový systém v bloku - ZATEPLENÝ bytový dom - nový výťah - pivnica DISPOZÍCIA: predsieň, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa, obývacia izba, 3 x izba, loggia, pivnica REKONŠTRUKCIA: plastové okná, dlažba je v kuchyni, predsieni, na chodbe. Murované bytové jadro. Radiátory sú liatinové s výbornou výhrevnosťou. PREDSIEŇ: hneď pri vstupe s miestom pre umiestnenie veľkej a hlbokej vstavanej skrine pozdĺž celej steny o hĺbke 0,60 m. BYTOVÉ JADRO: Murované. Kúpeľňa spojená s toaletou. Menené stupačky. KUCHYŇA: nadštandardne veľká kuchyňa vhodná pre kuchynskú linku aj v tvare L, alebo zloženú napríklad z 2 častí ( viď vizualizáciu). V byte je zavedený aj plyn, plynový sporák. Kuchynská linka je pôvodná. Orientácia na východ. OBÝVACIA izba: situovaná na východ s výstupom na priestrannú loggiu. Na podlahe sú pôvodné drevené zachovalé parkety. 3 x IZBA: každá je so samostatným vstupom. 1 izba s orientáciou na východ, 2 izby s orientáciou na juh. Slnečné, teplé izby, vhodné ako detská izba, spálňa, pracovňa, šatník... Viď pôdorys bytu. VÝŤAH: menený, zväčšený. BYTOVÝ DOM: obrovskou výhodou je už zateplený obvodový plášť bytového domu, modernizácia spoločných priestorov, menená vstupná brána. Menená strecha, presvetlené priestory na spoločnej chodbe. Kamerový systém. Energetický certifikát B. Zabezpečené upratovanie. VÝŤAH: menený, zväčšený. *** LOKALITA: výborná občianska vybavenosť, autobusové aj električkové spojenia s vynikajúcim napojením na akýmkoľvek smerom. V blízkosti sú: žiadané ZŠ, škôlky, VŠ, TUKE, Univerzita veterinárskeho lekárstva.... V okolí sú detské ihriská, parky, výbežiská pre psov, výborná občianska vybavenosť, benzínová pumpa, biznis centrá, skvelá dopravná infraštruktúra, dostupnosť do mesta... *** ZAUJÍMAVOSTI v blízkom okolí: Park Anička: Čisté, udržiavané, perfektné miesto pre Vás, aj deti. Množstvo detských preliezačiek, badmintonové ihrisko, ping pongový stôl, bludisko, minigolf, reštaurácia. Čermeľské údolie: nájdete tu miesta pre piknik, detskú železnicu, detské ihriská, reštauráciu, lanový park TARZÁNIA, westernovú šou, golfové ihrisko. 4 izbovy byt, 3 izbovy byt, predaj, kosice, sever, stare mesto, terasa, zapad, byt na predaj, byty
SEVER - Watsonova, veľký 4 izbový byt, 76 m², loggia.
Ponúkame: 4 izbový byt ul. WATSONOVA, Košice - SEVER Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Zobrazená vizualizácia, navrhuje len možnú variantu rekonštrukcie, ktorá však bude záležať od vkusu a náročnosti nového majiteľa. - vynikajúca lokalita v širšom centre mesta - podlahová plocha: 76 m² + loggia - viď " pôdorys " bytu - KÚPOU VOĽNÝ - spoluvlastníctvo k pozemku pod stavbou - priestranný, slnečný a teplý byt - vo všetkých izbách sú drevené parkety - zachovalý stav bytu - ideálny aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. - nachádza sa na 8/8 posch. - kamerový systém v bloku - ZATEPLENÝ bytový dom - nový výťah - pivnica DISPOZÍCIA: predsieň, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa, obývacia izba, 3 x izba, loggia, pivnica REKONŠTRUKCIA: plastové okná, dlažba je v kuchyni, predsieni, na chodbe. Murované bytové jadro. Radiátory sú liatinové s výbornou výhrevnosťou. PREDSIEŇ: hneď pri vstupe s miestom pre umiestnenie veľkej a hlbokej vstavanej skrine pozdĺž celej steny o hĺbke 0,60 m. BYTOVÉ JADRO: Murované. Kúpeľňa spojená s toaletou. Menené stupačky. KUCHYŇA: nadštandardne veľká kuchyňa vhodná pre kuchynskú linku aj v tvare L, alebo zloženú napríklad z 2 častí ( viď vizualizáciu). V byte je zavedený aj plyn, plynový sporák. Kuchynská linka je pôvodná. Orientácia na východ. OBÝVACIA izba: situovaná na východ s výstupom na priestrannú loggiu. Na podlahe sú pôvodné drevené zachovalé parkety. 3 x IZBA: každá je so samostatným vstupom. 1 izba s orientáciou na východ, 2 izby s orientáciou na juh. Slnečné, teplé izby, vhodné ako detská izba, spálňa, pracovňa, šatník... Viď pôdorys bytu. VÝŤAH: menený, zväčšený. BYTOVÝ DOM: obrovskou výhodou je už zateplený obvodový plášť bytového domu, modernizácia spoločných priestorov, menená vstupná brána. Menená strecha, presvetlené priestory na spoločnej chodbe. Kamerový systém. Energetický certifikát B. Zabezpečené upratovanie. VÝŤAH: menený, zväčšený. *** LOKALITA: výborná občianska vybavenosť, autobusové aj električkové spojenia s vynikajúcim napojením na akýmkoľvek smerom. V blízkosti sú: žiadané ZŠ, škôlky, VŠ, TUKE, Univerzita veterinárskeho lekárstva.... V okolí sú detské ihriská, parky, výbežiská pre psov, výborná občianska vybavenosť, benzínová pumpa, biznis centrá, skvelá dopravná infraštruktúra, dostupnosť do mesta... *** ZAUJÍMAVOSTI v blízkom okolí: Park Anička: Čisté, udržiavané, perfektné miesto pre Vás, aj deti. Množstvo detských preliezačiek, badmintonové ihrisko, ping pongový stôl, bludisko, minigolf, reštaurácia. Čermeľské údolie: nájdete tu miesta pre piknik, detskú železnicu, detské ihriská, reštauráciu, lanový park TARZÁNIA, westernovú šou, golfové ihrisko. 4 izbovy byt, 3 izbovy byt, predaj, kosice, sever, stare mesto, terasa, zapad, byt na predaj, byty
3 IZBOVÉ BYTY, NOVOSTAVBA, BIELE PIESKY, BARDEJOV, DLHÁ LÚKA
Ponúkame vám na predaj 3 izbové byty v novostavbe bytových domov Biele piesky, v Bardejove, mestská časť Dlhá Lúka. Momentálne prebieha 1. etapa výstaby dvoch bytových domov Biele piesky. Biele piesky vyrastajú v príjemnom prostredí, na križovatke dvoch ciest. Jedna cesta vás spája priamo s mestom Bardejov a druhá vás privedie do Bardejovských Kúpeľov,  najviac obľúbenej športovo - relaxačnej lokality. Bývanie na Bielych pieskoch je ideálnou voľbou náročného klienta s aktívnym životným štýlom, ktorý túži po modernom zelenom bývaní a záleží mu na budúcnosti planéty. Generálnym dodávateľom stavby je popredná stavebná spoločnosť STRABAG, ktorá je zárukou kvality a dodržania termínov výstavby. Pri podpise zmluvy o budúcej zmluve vám garantujeme dohodnutú cenu bytu, ktorá sa nebude zvyšovať ani v prípade rastu inflácie alebo cien materiálov a stavebných prác. V prvej fáze sme pre Vás pripravili 18 trojizbových bytov, v dvoch bytových domoch, navrhnutých tak, aby sa prispôsobili vášmu životnému štýlu. Bytový dom A: A123: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + balkón 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 185.348€ A153: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + loggia 5,48 m2 + vnútorné garážové státie,  185.152€ A213: 3i byt - 2 NP 61,07 m2 + balkón 5,00 m2 + vnútorné garážové státie, 159.515€ A223: 3i byt -  2 NP 78,27 m2 + loggia 5,44 m2 + vnútorné garážové státie, 202.191€ A233: 3i byt - 2 NP 71,33 m2 + loggia 4,63 m2 +vnútorné garážové státie, 184.950€ A243: 3i byt - 2 NP 79,92 m2 + 2x loggia 9,99 m2 + vnútorné garážové státie  REZERVOVANÝ A253: 3i byt - 2 NP 71,37 m2 + loggia 5,47 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A323: 3i byt -  3 NP 70,82 m2 + loggia 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 184.925€ A353: 3i byt - 3 NP 71,00m2 + loggia 5,65 m2 +vnútorné garážové státie, 185.348€ Bytový dom B: B123: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + balkón 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 185.348€ B153: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + loggia 5,48 m2 + vnútorné garážové státie,  185.152€ B213: 3i byt - 2 NP 61,07 m2 + balkón 5,00 m2 + vnútorné garážové státie, 159.515€ B223: 3i byt -  2 NP 78,27 m2 + loggia 5,44 m2 + vnútorné garážové státie, 202.191€ B233: 3i byt - 2 NP 71,33 m2 + loggia 4,63 m2 +vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ B243: 3i byt - 2 NP 79,92 m2 + 2x loggia 9,99 m2 + vnútorné garážové státie,  211.301€ B253: 3i byt - 2 NP 71,37 m2 + loggia 5,47 m2 + vnútorné garážové státie, 186.010€ B323: 3i byt -  3 NP 70,82 m2 + loggia 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 184.925€ B353: 3i byt - 3 NP 71,00m2 + loggia 5,65 m2 +vnútorné garážové státie, 185.348€ Byty pozostávajú z: predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou, špajze, dvoch izieb, kúpeľne, samostatného WC, šatníka, balkóna a kobky na poschodí bytu. kobka na poschodí 8 miestny výťah (630kg) detské ihrisko
3 IZBOVÉ BYTY, BARDEJOVSKÉ KÚPELE, NOVOSTAVBA, BIELE PIESKY
Ponúkame vám na predaj 3 izbové byty v novostavbe bytových domov Biele piesky, v Bardejove, mestská časť Dlhá Lúka. Momentálne prebieha 1. etapa výstaby dvoch bytových domov Biele piesky. Biele piesky vyrastajú v príjemnom prostredí, na križovatke dvoch ciest. Jedna cesta vás spája priamo s mestom Bardejov a druhá vás privedie do Bardejovských Kúpeľov,  najviac obľúbenej športovo - relaxačnej lokality. Bývanie na Bielych pieskoch je ideálnou voľbou náročného klienta s aktívnym životným štýlom, ktorý túži po modernom zelenom bývaní a záleží mu na budúcnosti planéty. Generálnym dodávateľom stavby je popredná stavebná spoločnosť STRABAG, ktorá je zárukou kvality a dodržania termínov výstavby. Pri podpise zmluvy o budúcej zmluve vám garantujeme dohodnutú cenu bytu, ktorá sa nebude zvyšovať ani v prípade rastu inflácie alebo cien materiálov a stavebných prác. V prvej fáze sme pre Vás pripravili 18 trojizbových bytov, v dvoch bytových domoch, navrhnutých tak, aby sa prispôsobili vášmu životnému štýlu. Bytový dom A: A123: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + balkón 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 185.348€ A153: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + loggia 5,48 m2 + vnútorné garážové státie,  185.152€ A213: 3i byt - 2 NP 61,07 m2 + balkón 5,00 m2 + vnútorné garážové státie, 159.515€ A223: 3i byt -  2 NP 78,27 m2 + loggia 5,44 m2 + vnútorné garážové státie, 202.191€ A233: 3i byt - 2 NP 71,33 m2 + loggia 4,63 m2 +vnútorné garážové státie, 184.950€ A243: 3i byt - 2 NP 79,92 m2 + 2x loggia 9,99 m2 + vnútorné garážové státie  REZERVOVANÝ A253: 3i byt - 2 NP 71,37 m2 + loggia 5,47 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A323: 3i byt -  3 NP 70,82 m2 + loggia 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 184.925€ A353: 3i byt - 3 NP 71,00m2 + loggia 5,65 m2 +vnútorné garážové státie, 185.348€ Bytový dom B: B123: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + balkón 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 185.348€ B153: 3i byt - 1 NP 71,00 m2 + loggia 5,48 m2 + vnútorné garážové státie,  185.152€ B213: 3i byt - 2 NP 61,07 m2 + balkón 5,00 m2 + vnútorné garážové státie, 159.515€ B223: 3i byt -  2 NP 78,27 m2 + loggia 5,44 m2 + vnútorné garážové státie, 202.191€ B233: 3i byt - 2 NP 71,33 m2 + loggia 4,63 m2 +vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ B243: 3i byt - 2 NP 79,92 m2 + 2x loggia 9,99 m2 + vnútorné garážové státie,  211.301€ B253: 3i byt - 2 NP 71,37 m2 + loggia 5,47 m2 + vnútorné garážové státie, 186.010€ B323: 3i byt -  3 NP 70,82 m2 + loggia 5,65 m2 + vnútorné garážové státie, 184.925€ B353: 3i byt - 3 NP 71,00m2 + loggia 5,65 m2 +vnútorné garážové státie, 185.348€ Byty pozostávajú z: predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou, špajze, dvoch izieb, kúpeľne, samostatného WC, šatníka, balkóna a kobky na poschodí bytu. kobka na poschodí 8 miestny výťah (630kg) detské ihrisko