inzercia, predaj, predám, bazár

Shiba Inu šteniatka s PP

Kategória: Psy

Chov.stanica berie rezerváciu na šteniatka Shiba, na červenú sučku, na červeného psíka, na čiernu sučku a na krémovú sučku. Šteniatka sú s FCI rodokmeňom, EU petpassportom, k odberu budú veterinárne ošetrené, čipované, očkované, pravidelne odčervené, socializované, zvyknuté aj na deti, učené na čistotu.
Rodičia sú kvalitné výstavne úspešné jedince, so zdravotnými vyšetreniami.
Viac info telefonicky alebo mailom.
Shiba Inu šteniatka s PP
Podobné inzeráty
Predám šteniatka Shiba Inu
Predám šteniatka Shiba Inu (šiba inu). V ponuke sú dva psíky a jedna fenka. Matka šteniatok je s preukazom pôvodu, otec tiež exteriérovo mimoriadne pekný. Možnosť vidieť oboch rodičov. Šteniatka sú vo veku 11 týždňov. Sú z registrovaného chovu. Šteniatka sú samozrejme začipované, zaočkované, pravidelne odčervované a kŕmené prémiovými granulami. Cena je 100 Eur.
Predám šteniatka Shiba Inu
Predám šteniatka Shiba Inu (šiba inu). V ponuke sú dva psíky a jedna fenka (čierna). Matka šteniatok je s preukazom pôvodu, otec tiež exteriérovo mimoriadne pekný. Možnosť vidieť oboch rodičov. Šteniatka sú vo veku 12 týždňov. Sú z registrovaného chovu. Šteniatka sú samozrejme začipované, zaočkované, pravidelne odčervované a kŕmené prémiovými granulami. Cena je 100 Eur.
Shiba inu
Ponúkame na predaj do dobrých rúk 3 krásne hravé, samostatné čistokrvné šteniatka bez PP shiba inu.Šteniatka majú 8 týždňov(sú odčervené, zaočkované a veterinárne ošetrené.Biele šteniatko psík a červené šteniatka fenočky.V prípade rýchleho jednania možná dohoda.
SHIBA INU ŠTENIATKA
Predám čistokrvné šteniatka SHIBA INU •Narodené 5.10 2022 •Šteniatka sa od mala učia k hygienickým návykom od narodenia sú vo vnútri v dome aj s matkou •Budú veterinárne ošetrené v 8 týždni (koncom Novembra) •K odberu budú začiatkom decembra Cena : 300€ fenka + dohoda 250€ pes + dohoda Kontaktovať ma môžte na telefónnom čísle .
Shiba inu steniatka s PP
Ponukam na predaj Shiba Inu steniatka s rodokmenom. Mame dvoch psikov a jednu fenku. Steniatka budu plne ockovane, s mikrocipom a medzinarodnym pasom. Narodene 30.9.2022.
Shiba inu
Ponúkam na predaj šteniatka Shiba inu bez PP nar. 5.1.2023. Šteniatka sú začipované,veterinárne ošetrené (pravidelne odčervené , trikrát očkovane už aj proti Besnote). Majú už aj EU pas. Šteniatka pochádzajú z registrovaného chovu. Ku každému šteniatku bude vystavená kúpno-predajná zmluva. V ponuke sú jeden psík a 5 sučiek. Viac fotiek,prípadne video/videohovor cez WhatsApp. Možnosť priniesť do KN, NZ, DS, NR po dohode aj ďalej . Volať len pri VÁŽNOM záujme . Cena: na cene sa dohodneme telefonicky , rýchlo a férovo. SMS a emaili neriešim-ďakujem za pochopenie . Mobil