inzercia, predaj, predám, bazár

Sibírsky céder

Kategória: Rastliny

Predám semená borovice sibírskej, 10€/50ks.
Sibírsky céder
Podobné inzeráty
Predám ihličnaté stromy - Céder Atlaský - Atlantský GLAUCA
Predám Céder Atlaský (Cedrus Atlantica) GLAUCA, veľkosť 35-45cm za 9€/ks. Tento malebne posobiaci, dlhoveký(vyše tisíc rokov) céder rastie najrýchlejšie zo všetkých cédrov. Dosahuje úctyhodnú výšku 15-25m, je vhodný najmä ako solitér. Je najotužilejší z cédrov, dobre znáša sucho a horúčavy. Na pôdu nie je náročný. Drevo má príjemne vonné a veľmi trvanlivé. Destiláciou cédrového dreva za získava olej. Pre spoju vznesenošť a dlhovekosť je vhodný darček k narodeniu dieťaťa, k sobášu, alebo ako pamätný strom. Odporúčam ho hlavne pre mladých, ktorí môžu sledovať vývoj stromčeka ešte desťročia. Samozrejme aj pre staršiu generáciu, ktorá síce už neuvidí tieto stromy v dospelosti a plnej kráse, ale pokiaľ chcú po sebe nechať stopu pre budúce pokolenia je vysadenie cédra dobrá voľba. Posielam poštou na dobierku. Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava-Kúty, alebo Komárno-Nitra.
Predám ihličnaté stromy - Céder Atlaský - Atlantský
Predám Céder Atlaský (Cedrus Atlantica), veľkosť 30-35cm za 10€/ks. Tento malebne pôsobiaci, dlhoveký(vyše tisíc rokov) céder rastie najrýchlejšie zo všetkých cédrov. Dosahuje úctyhodnú výšku 15-20m, je vhodný najmä ako solitér. Je najotužilejší z cédrov, dobre znáša sucho a horúčavy. Na pôdu nie je náročný. Drevo má príjemne vonné a veľmi trvanlivé. Destiláciou cédrového dreva za získava olej. Pre spoju vznesenošť a dlhovekosť je vhodný darček k narodeniu dieťaťa, k sobášu, alebo ako pamätný strom. Posielam poštou na dobierku. Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava-Kúty, alebo Komárno-Nitra.
Predám ihličnaté stromy - Céder Atlaský - Atlantský
Predám Céder Atlaský (Cedrus Atlantica), veľkosť 45-55cm za 15€/ks. Tento malebne pôsobiaci, dlhoveký(vyše tisíc rokov) céder rastie najrýchlejšie zo všetkých cédrov. Dosahuje úctyhodnú výšku 15-20m, je vhodný najmä ako solitér. Je najotužilejší z cédrov, dobre znáša sucho a horúčavy. Na pôdu nie je náročný. Drevo má príjemne vonné a veľmi trvanlivé. Destiláciou cédrového dreva za získava olej. Pre spoju vznesenošť a dlhovekosť je vhodný darček k narodeniu dieťaťa, k sobášu, alebo ako pamätný strom. Posielam poštou na dobierku. Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava-Kúty, alebo Komárno-Nitra.
Ceder
Predám krásny céder himalájsky s ramenom. Výška cca. 150 cm
Céder himalájsky
Predám Céder himalájsky. Veľkosť 10cm. Aj viac kusov
Céder atlantský
Predám céder atlantský, veľkost 10-15cm Cena je 5€/ks.