inzercia, predaj, predám, bazár

Šička v obuvníckej výrobe

Kategória: Priemysel a výroba

Do nášho nového a moderného výrobného závodu v Medzilaborciach hľadáme šikovné kolegyne / kolegov do zvrškovej dielne pre výrobu obuvi. Nastúpite na pracovnú pozíciu šička.

Veľkou výhodou je skúsenosť so šitím obuvi, prípadne so šitím v krajčírskej dielni. Nemusíte mať priame skúsenosti s výrobou obuvi, na všetky pracovné operácie Vás radi zaučíme a poskytneme dostatok času na osvojenie si pracovných návykov.

Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v jednozmennej prevádzke od 7:00 do 15:30 hod.
Voľné víkendy a sviatky
Priemerná mesačná mzda 1000 €
Príspevok na stravovanie
Ročná odmena naviazaná na výsledky spoločnosti
5 týždňov dovolenky
Sociálne programy, firemné akcie (letné grilovanie, vianočný večierok, akcie pre rodiny)
Pohodlné parkovanie v areáli závodu
Zľava na produkty
Istota dlhodobého zamestnania

Budeme sa tešiť na Vaše životopisy, každú žiadosť starostlivo posúdime.
Naše kontaktné údaje:
tel.: ,
e-mail: radoslav.antal@
Počet voľných pracovných miest na tejto pozícii: 3

Predpokladaný nástup: 15. 11. 2022
Šička v obuvníckej výrobe
Podobné inzeráty
Šička krajčírka šička technológ odevnej výroby
Šička krajčírka technológ odevnej výroby Miesto práce Bratislava Záhorská Bystrica Druh pracovného pomeru Brigáda Termín nástupu Ihneď al. dohodou Mzdové podmienky 5,60-8 EUR/hod.( podla vykonu) Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - šitie - práca na 4 hod./denne, V čase od 6. do 20. hodiny( podľa dohody) - šitie na trojihlovom šijacom stroji - sériová výroba Zamestnanecké výhody, benefity - zaujímavé finančné hodnotenie - výplata do 15. dňa v mesiaci na účte - žiadne nadčasy - práca v tichom prostredí - malý pracovný tím Informácie o výberovom konaní Výkon práce : Bratislava Záhorská Bystrica spoje č. 36 a 37 Predpokladaný termín ukončenia výberového konania 15.3.2023 Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou Vzdelanie v odbore krajčírka Počet rokov praxe 1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - prax so šitím NUTNÁ - prispôsobivosť - zručnosť - dynamika - spoľahlivosť - ochota pracovať na zlepšovaní svojho výkonu - skúsenosť s rýchlym šitím je výhodou Životopis a opis pracovných skúsenosti posielajte na : odoslatmail@ Tel.:
CNC horizontkár, sústružník, frézar
Hľadáte serióznu prácu a ovládate jednu z týchto pozícii? Viac info na alebo Horizontkár: • práca na horizontálnej vyvrtávačke • obsluha CNC obrábacích strojov pomocou riadiaceho systému Heidenhaim • výroba obrobkov a výrobkov podľa výkresovej dokumentácie • práca v kusovej a malosériovej výrobe • denná údržba strojov a nástrojov, starostlivosť o zverené zariadenia • práca v dvojzmennej prevádzke Potrebné: • znalosť programovať v riadiacom systéme Heidenhaim. Sústružník: – práce na kovoobrábacích strojoch (sústruh SLX3, SLX5) – výroba obrobkov a výrobkov podľa výkresovej dokumentácie – programovanie v systéme ProtoTrak výhodou – práca v kusovej a malosériovej výrobe – denná údržba strojov a nástrojov, starostlivosť o zverené zariadenia – práca v dvojzmennej prevádzke Čo očakávame? • znalosť čítania výkresovej dokumentácie • prax v strojárskej výrobe výhodou • samostatnosť, zodpovednosť, flexibilitu, ochotu vzdelávať sa a precíznu prácu CNC Frézar: – práce na kovoobrábacom stroji SMX 3500 – obsluha CNC obrábacích strojov pomocou riadiaceho systému Heidenhaim – znalosť programovať v riadiacom systéme Heidenhaim – výroba obrobkov a výrobkov podľa výkresovej dokumentácie – práca v kusovej a malosériovej výrobe – denná údržba strojov a nástrojov, starostlivosť o zverené zariadenia – práca v dvojzmennej prevádzke Čo očakávame? • znalosť čítania výkresovej dokumentácie • prax v strojárskej výrobe výhodou • samostatnosť, zodpovednosť, flexibilitu, ochotu vzdelávať sa a precíznu prácu Frézar: – práce na kovoobrábacích strojoch (fréza FGV 32, FGV40,) – výroba obrobkov a výrobkov podľa výkresovej dokumentácie – práca v kusovej a malosériovej výrobe – denná údržba strojov a nástrojov, starostlivosť o zverené zariadenia – práca v dvojzmennej prevádzke Čo očakávame? • znalosť čítania výkresovej dokumentácie • prax v strojárskej výrobe výhodou Ponúkame: 9 - 11 EUR na živnosť. Po skúšobnej dobe prehonotenie hodinovej sadzby.
Kontrola kvality, operátor/ka výroby, skladník, šička- HOLÍČ
- výroba automobilových dielov - otvorené pozície - kontrola kvality, operátor/ka výroby, šička, skladník s preukazom VZV - trojzmenná prevádzka, víkendy voľné Nástupná mzda od 1200€ Základ 900€ + výkonnostná odmena 170€ + dochádzkový bonus 50€ + príplatky - PRIVEĎ KAMARÁTA A ZÍSKAŠ ODMENU 150€ po odpracovaní troch mesiacov - príspevok na ubytovanie 180€ - autobusová doprava - Senica, Rohov, Častkov, Lopašov, Oreské, Radošovce, Dubovce, Popudinské Močidľany, Trnovec, Holíč a Hodonín Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle , v súkromnej správe alebo nás navštívte na Nádražnej 3 v Malackách v pracovných dňoch od 8:00 do 16:00
Šička / krajčírka
Šička / krajčírka Miesto prace: Bratislava / Rača Druh pracovného pomeru: Brigáda, dohoda, živnosť, polovičný alebo trvalý pracovný pomer. Mzdové podmienky 5-6 EUR/hod. Náplň práce: - šitie zvrškov tenisiek - Práca na moderných strojoch Výplata každý pondelok Čas prace od 7 do 21hod. Minimálne 10 hodín do týždňa. Dochádzka prispôsobivá. job@
Praca vo Farmacii vo Vyrobe s Nemcinou Rakusko
Tato ponuka je aktuálna počas celého roka na tuto pozíciu umiestňujeme celoročne kandidátov s dobrou nemčinou. Práca vo výrobe farmácia s dobrou nemčinou na úrovni B1 alebo B2 Hľadáme jednotlivcov alebo pary s rovnakou znalosťou nemčiny na prácu vo výrobe v Rakúskej oblasť Tirolsko. Jedna sa o prácu vo farmácii na 3 smeny pri balení, triedení alebo výrobe liekov. Jedna sa o dlhodobú pracú najprv cez agentúru a potom s automatickým nástupom pod farmaceutickú firmu. Hľadáme pracovníkov, ktorý by sa chceli buď, ako jednotlivci alebo, ako pary usadiť a mat stabilnú dlhodobú pracú v Rakúsku. Na tuto prácu neje potrebne vzdelanie. Výhodou je keď uchádzač už pracoval v nejakom obore vo výrobe. Auto neje potrebne ale je dobre ak ho mate. Plat je 2000 Euro v čistom na mesiac Ubytovanie je zabezpečene a platí ho zamestnávateľ. Pracujete na Rakúsku pracovnú zmluvu 13 a 14 plat a taktiež ďalšie bonusy. Ďalšie informácie po telefóne na čísle Životopis v nemčine s fotkou a v PDF formáte treba posielať na email: Knowenger@ My Vás budeme kontaktovať z tohto telefónneho čísla alebo 0 treba si ho uložiť do telefónu.. A my sa Vám ozvem telefonicky Ďakujem.
Operátor výroby vo výrobe obuvi
Práca v priemyselnej výrobe vo výrobe obuvi. Miesto výkonu práce : Bošany (Okres Topoľčany) Náplň práce : - obsluha obuvníckych strojov - nazúvanie zvrškov obuvi na "kopyto" stroja - vyzúvanie opracovaných zvrškov - ručné práce pri výrobe obuvi Požiadavky : - Ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke, - Zdravotná spôsobilosť na výkon práce v noci, -Technické myslenie, - Manuálna zručnosť, Benefity a mzdové podmienky : Základná mzda 914 € / 990€; + Variabilná zložka mzdy pozostávajúca z : - Výkonnostný príplatok 165 € - Dochádzkový bonus 100 € - Bonus za 3 zmennú prevádzku 70 €. - Zákonný príplatok za nočnú prácu - 1,43€/hod. Doprava zdarma: Súľovce, Oponice, Kovarce, Solčany, Krnča, Topoľčany, Krušovce, Horné Chlebany, Práznovce Možnosť zabezpečenia ubytovania. Viac info na tel.č.