inzercia, predaj, predám, bazár

SIEMENS HANDSFREE PUZDRO

Kategória: Headsety

PREDAM HANDSFREE PUZDRO MAC NECK NA STARSIE SIEMENS MOBILY.TAKA ISTA KONCOVKA JE TAM AKO NA FOTKE A PASUJE NA TIETO TYPY SIEMENS A35, A36, A50, C25, C25 Power, C28, C35, C35i, C45, M35i, M50, ME45, MT50, S25, S35i, S45, S45i, SL42, SL45, SL45i.
SIEMENS HANDSFREE PUZDRO
Podobné inzeráty
Plantronics Voyager Legend Bluetooth handsfree+príslušenstvo
Plantronics Voyager Legend Bluetooth slúchadlo handsfree + nabíjacie púzdro bezdrôtový headset Plantronics • výdrž 7 hodín hovoru / 11 dní v pohotovosti • Bluetooth • magnetická nabíjačka • redukcia okolitého zvuku • možnosť párovania s dvoma telefónmi • hmotnosť 18 g • odolné voči vlhkosti • možnosť ovládania hlasovými povelmi + nabíjacie púzdro Pôvodná cena 135 Eur. "
Nabijace puzdro Airpods 2019
Predam toto nabijace puzdro k Airpods 2019, puzdro nepodporuje bezdrôtove nabijanie. Z vonku je puzdro trochu špinave ale funkčnost to nijak nenarusa. 100% funkcne
Bluetooth handsfree
Predám nový univerzálny bluetooth headset kompatibilný zo všetkými zariadeniami s funkciou bluetooth. Nastavenie hlasitosti priamo na handsfree. Cez handsfree je možné aj počúvať hudbu. Citlivosť: 123 dB. Rozsah frekvencie: 20-20000Hz Dosah pripojenia: 10m. Výdrž batérie pri telefonovaní: 5 hodín. Výdrž batérie pri počúvaní hudby: 3 hodiny. V balení: bluetooth handsfree, nabíjací kábel, manuál. Osobný odber: Poprad Platba prevodom na účet +1€ poštovné. Platba dobierkou +3,50€- povinnosť prevziať zásielku. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, kliknite na Meno.
Siemens x55/x65, SX1, Benq-Siemens headset
Dobrý deň. Čierny headset je používaný a je netestovaný, sivá je úplne nový. Cena za všetko čo vidíte na fotkách. Osobne alebo na dobierku + 5 eur poštovné. Zasielam až po uhradení poštovného na účet. Cena pevná. Odpoviem iba na seriózne ponuky len na email. Ďakujem za pochopenie. S pozdravom, Vitalii.
Siemens x55/x65, SX1, Benq-Siemens headset
Dobrý deň. Čierny headset je používaný a je netestovaný, sivá je úplne nový. Cena za všetko čo vidíte na fotkách. Ponuka platí do odstránenia inzerátu. Osobne alebo na dobierku + 5 eur poštovné. Zasielam až po uhradení poštovného na účet. Cena pevná. Odpoviem iba na seriózne ponuky len na email. Ďakujem za pochopenie. S pozdravom, Vitalii.
Siemens x55/x65, SX1, Benq-Siemens headset
Dobrý deň. Čierny headset je používaný a je netestovaný, sivá je úplne nový. Cena za všetko čo vidíte na fotkách. Cena pevná. Ponuka platí do odstránenia inzerátu. Osobne alebo na dobierku + 5 eur poštovné. Bližšie informácie poskytnem e-mailom. Telefónne číslo v inzeráte je vymyslené. Z dôvodu zlých skúsenosti s preberaním dobierok súhlasím s poslaním len so zálohou za poštovné. Ďakujem za pochopenie. S pozdravom, Vitalii.