inzercia, predaj, predám, bazár

Sieťotlač stierka PUSH od StretchDevices

Kategória: Tlačiarenské stroje

Predám minimálne používané stierky od StretchDevices z USA. Stierky sú určené na tlač spôsobom PUSH od seba. Mne nakoniec po pár pokusoch tento spôsob nevyhovuje. Najviac sa osvečili pri tlači mikín. Viackrát bola použitá len modrá, ostatné sú skoro nepoužité. Pre prípadného záujemcu jedine upozornenie. Paleta musí byť rovná ( ideálne hliníková ), ak tlačíte textil na drevených paletách a sú teplom mierne prehnuté, nemusí vám stred grafiky dostatočne pretlačiť. Stierková guma je veľmi tenká. Tvrdosť je 70 ShA.
6" ( š: 15,24 cm ) 82,41 $ ( 75,81 € ) = červená 30,- €
12" ( š: 30,48 cm ) 92,46 $ ( 85,06 € ) = modrá 40,- €
12" ( š: 30,48 cm ) 92,46 $ ( 85,06 € ) = červená 55,- €
16" ( š: 40,64 cm ) 113,43 $ ( 104,35 € ) = červená 70,- €
Je možné poslať po kuse ( + preprava ), je možná aj faktúra.
Nie vždy môžem dvíhať telefón, kľudne píšte SMS, mail

Odosielam iba na dobierku, alebo prevzatie osobne.
Sieťotlač stierka PUSH od StretchDevices
Podobné inzeráty
PREDÁM A3 Tlačiareň Epson Photo Stylus 1400 na sieťotlač
Ponúkam Tlačiareň Epson Photo Stylus 1400 upravenú na sieťotlač- full black, vylepšenú o Eco Tank (možnosť dolievať si vlastný atrament). Pribalím software na sieťotlač. Rozlíšenie tlače- 5.760 x 1.440 DPI Formáty papiera- A3 (29,7x42,0 cm), A4 (21.0x29,7 cm)
Sieťotlač
Zdravím predám zariadenie na sieťotlač spolu s lampou na nasvietenie sita + 2ks plastisolových farieb červená a zlatá + ekofarby čierna a biela + vanička na emulziu + stierka. Zariadenie vhidné na potlač tašiek, tričiek, krabíc. Dôvod predaja: rušenie prevádzky.
Karusel Na Sieťotlač – 4 Farby, 1 Tlačová Doska nový
Karusel Na Sieťotlač – 4 Farby, 1 Tlačová Doska nový Jednoduchý a priestorovo nenáročný sieťotlačový karusel vyrobený z kvalitných materiálov umožňuje potláčať až 4 farebné vzory. KVALITNÝ MATERIÁL – Karusel je vyrobený z vysokokvalitného materiálu a povrch je ošetrený elektrostatickým postrekom a galvanickým pokovovaním. Je odolný, ľahko sa čistí a nehrdzavie. ERGONOMICKÝ DIZAJN – Dizajn karuselu šetrí miesto a uľahčuje prepravu. ŠTRUKTÚRA A SPRACOVANIE – Časti mechanického namáhania sú precízne opracované a navrhnuté s potrebnými ložiskami tak, aby sa zaistila dlhodobá stabilná prevádzka a presné polohovanie. PRUŽINOVÝ MECHANIZMUS – Sietotlačový stroj má dve pružiny, ktoré prispôsobujú tlak tak, aby sa prispôsobili rôznym hmotnostiam a udržali rám vyvážený. UNIVERZÁLNE VYUŽITIE – Sieťotlačový karusel sa môže používať na odevy, obliečky, vankúše, látky, kovy, papier, písanky, plasty, drevo, sklo, keramiku, kožu a ďalšie výrobky, ktoré vyžadujú fotografickú litografiu. Špecifikácia produktu: Dĺžka ramena: 33 cm Šírka ramena: 25 cm Veľkosť stroja: 82 x 20 x 140cm Rozmer tlačovej dosky: 55 x 45cm
Karusel na sieťotlač - 4 farby 1 tlačová doska
Predám karusel na sieťotlač, málo používaný v 100% stave. Dohoda na cene možná
Sietotlac osvit,Uv halogen trubice
Predam UV trubice na osvit pre sietotlac…6ks cena spolu…vsetky inzeraty
Karusel na sieťotlač
Dobrý deň predám Karusel (stojan) na sieťotlač . Je úplne čisto nový . Preferujem osobný odber . Pri vážnom zaujme ma kontaktujte správou alebo telefonicky v okoli Levíc viem doniesť aj osobne