inzercia, predaj, predám, bazár

SILVERCREST® Vysávací robot so stieracou funkciou SSWR A1

Kategória: Vysávače

2 v 1: jeden prístroj stiera aj vysáva
Pohodlné vyčistenie aj ťažko dostupných miest

Na tvrdé podlahy a koberce s krátkym vlasom (na kobercoch sa môže použiť len funkcia vysávania)

2 bočné kefy na efektívne čistenie

Automatický návrat na nabíjačku

Dobre tesniaca nádrž na vodu, maximálna náplň 300 ml

Ľahko vyprázdniteľný a umývateľný prachový zásobník

S 10 citlivými protinárazovými a 3 protipádovými senzormi

Možnosť diaľkového ovládania

6 režimov vysávania:

Automatický – čistenie všeobecnej plochy

Bodový – vysávanie v dráhe špirály s maximálnou sacou silou

Rohy – vysávanie pozdĺž okrajov miestnosti

Max – vysávanie s maximálnou sacou silou

Termín – čistenie v režime vopred nastaveného štartu

Režim stierania – čistenie za vlhka handričkou z mikrovlákna

Integrovaný lítium-iónový akumulátor (2 400 mAh, 14,4 V) umožňuje až 90 minút činnosti

Objem nádrže na vodu: cca 300 ml

Objem prachového zásobníka: cca 220 ml

Mimoriadne tichý chod: 65 – 70 dB počas prevádzky

Príslušenstvo: 1 nádrž na vodu, 1 nabíjačka, 1 kábel, 1 diaľkový ovládač (bez batérie), 2 náhradné bočné kefky, 1 čistiaca kefka, 1 náhradný filter, 1 handrička z mikrovlákna, návod na obsluhu

Technické údaje

Sací výkon: až do 1,2 kPa

Nabíjací čas: 4 – 6 hodín
Používaný 2 mesiace
Dovod predaja - nevyužitý


SILVERCREST® Vysávací robot so stieracou funkciou SSWR A1
Podobné inzeráty
SILVERCREST® Vysávací robot so stieracou funkciou
Predam SILVERCREST® Vysávací robot so stieracou funkciou SSWR A1. Dovod predaja - nevyuzivam ho. Chyba dialkove ovladanie. PC: 169e. Najlepsie osobny odber.
SILVERCREST® Vysávací robot so stieracou funkciou SSWR A1
2 v 1: jeden prístroj stiera aj vysáva Pohodlné vyčistenie aj ťažko dostupných miest Na tvrdé podlahy a koberce s krátkym vlasom (na kobercoch sa môže použiť len funkcia vysávania) 2 bočné kefy na efektívne čistenie Automatický návrat na nabíjačku Dobre tesniaca nádrž na vodu, maximálna náplň 300 ml Ľahko vyprázdniteľný a umývateľný prachový zásobník S 10 citlivými protinárazovými a 3 protipádovými senzormi Možnosť diaľkového ovládania 6 režimov vysávania: Automatický – čistenie všeobecnej plochy Bodový – vysávanie v dráhe špirály s maximálnou sacou silou Rohy – vysávanie pozdĺž okrajov miestnosti Max – vysávanie s maximálnou sacou silou Termín – čistenie v režime vopred nastaveného štartu Režim stierania – čistenie za vlhka handričkou z mikrovlákna Integrovaný lítium-iónový akumulátor (2 400 mAh, 14,4 V) umožňuje až 90 minút činnosti Objem nádrže na vodu: cca 300 ml Objem prachového zásobníka: cca 220 ml Mimoriadne tichý chod: 65 – 70 dB počas prevádzky Príslušenstvo: 1 nádrž na vodu, 1 nabíjačka, 1 kábel, 1 diaľkový ovládač (bez batérie), 2 náhradné bočné kefky, 1 čistiaca kefka, 1 náhradný filter, 1 handrička z mikrovlákna, návod na obsluhu Technické údaje Sací výkon: až do 1,2 kPa Nabíjací čas: 4 – 6 hodín Používaný 2 mesiace Dovod predaja - nevyužitý LEN OSOBNÝ ODBER S MOŽNOSŤOU VYSKÚŠANIA !
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2S, NOVÝ
Dobrý deň, predám čisto nový zabalený vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2S. Ide o model, ktorý v prevedeni 2S ešte len prichádza do SK predajni. Kombinácia sacieho výkonu 2200PA, super značky s TOP vysávačmi na trhu čo zabezpečuje super aplikáciu, podporu aj dostupnosť dielov, systém mopovania a parádny dizajn určený do moderných bytov, je pri tejto cene nekompromisný voči konkurencii. Parametre: Názov značky: XIAOMI Kapacita nádoby na prach (L): 0,5 l Špeciálna sacia hubica: Utieracia a absorbujúca kefa Typ filtra: HEPA Hmotnosť: 3-6 kg Funkcia: Sweep sanie Výdrž batérie: 1 hodina a 30 minút Veľkosť (mm): 152 × 74,6 × 99,5 mm Certifikácia: ce Výkon (W): 33W Napätie (V): 14,4V Turbo kefa: ÁNO Nasávanie: 2200 Pa Vlastnosti1: Navigácia LDS (Laser Distance Sensor). Vlastnosti2: Diaľkové ovládanie cez aplikáciu Mi Home/Xiaomi Home Vlastnosti3: Rôzne metódy správy máp Vlastnosti4: Inteligentne plánuje trasy čistenia Vlastnosti5: Kombinácia vysávača a mopu 2 v 1 Všetko navyše potrebné o vysávači nájdete tu:
HYLA vysavaci nadstavec pre vlhcene utierky
Ponukame nepouzity vysavaci nadstavec vhodny pre vysavanie pomocou vlhcenej utierky, kuchynske, chodbove, parketove a dlazdicove priestory... Vysavanie a utieranie na vlhko. Nadstavec je vhodny pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.
Dometic PowerVac PV 100Vysávač
Predám vysávač úplne nový,nevhodný darček ma cene sa dohodnem. PC 135€ Dometic PowerVac PV 100 je praktický vysávač na mokré a suché vysávanie so zabudovanou batériou, ktorá vás zbaví nutnosti mať k dispozícii externé napájanie počas vysávania. Jeho skutočný vysávací výkon je väčší ako skutočne potrebný výkon na vysávanie aj tých najodolnejších nečistôt alebo tekutín. Batéria s dlhou životnosťou sa nabíja z elektrickej zásuvky, ktorá ju pripraví na ďalšiu porciu vysávania. Pretože je vysávač PowerVac kompaktný, dá sa uschovať takmer kamkoľvek. Do odkladacej schránky, garáže, kufru automobilu alebo skrine na upratovacie prostriedky. Tento užitočný univerzálny spotrebič vám poslúži na cestách i doma.Dometic PowerVac PV 100 je praktický vysávač na mokré a suché vysávanie so zabudovanou batériou, ktorá vás zbaví nutnosti mať k dispozícii externé napájanie počas vysávania. Jeho skutočný vysávací výkon je väčší ako skutočne potrebný výkon na vysávanie aj tých najodolnejších nečistôt alebo tekutín. Batéria s dlhou životnosťou sa nabíja z elektrickej zásuvky, ktorá ju pripraví na ďalšiu porciu vysávania. Pretože je vysávač PowerVac kompaktný, dá sa uschovať takmer kamkoľvek. Do odkladacej schránky, garáže, kufru automobilu alebo skrine na upratovacie prostriedky. Tento užitočný univerzálny spotrebič vám poslúži na cestách i doma.
Predam iRobot Roomba 776P
Robotický vysávač iRobot Roomba 776P s pokročilou technológiou čisticiacej hlavy, inteligentným systém navigácie iAdapt, patentovaným 3-stupňovým systémom čistenia v spojení s dokonalou filtráciou pomocou dvojitého AeroVac™ filtra, batériou XLife s 2× dlhšou životnosťou, systémom Dirt Detect a ANTITANGLE, programom SPOT. Moznost nastavenie kedy ma vysavac vysavat priamo na vysavaci, den, cas. Su k tomu 2 vyrtualne steny, ktorymi vysavacu zamedzite aby siel do niektorej miestnosti, pripadne aby nejake mieato vynechal. Vie vysavat viacero izieb. Ma senzory aby nespadol zo schodov. Je k tomu nabijacia stanica do ktorej sa vracia stlacenim tlacidla na vysavaci, ked dovysaval, alebo ked je vybity (v tom pripade ked este nedovysaval, tak ked sa nabije dokonci vysavanie v mieste kde skoncil) Dovod predaja je prechod na novsiu verziu s mopovanim.