inzercia, predaj, predám, bazár

Silvester 2022 obsadený-Ubytovanie Dovalovo-Liptovský Hrádok

Kategória: Ubytovanie

Ubytovanie Dovalovo je vhodné pre každého, kto túži po oddychu, pokojnom pobyte a objavovaní krás Liptova a Nízkych Tatier. Je určené pre ubytovanie 13 hostí. Máme pre vás pripravenú taktiež spoločenskú miestnosť s veľkým jedálenským stolom a sedačkou kde máte k dispozícii aj posedenie pri krbe ,televízore alebo DVD. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičami, ako napríklad varná doska, mikrovlnka, chladnička či rýchlovarná kanvica na prípravu lahodnej kávy vám poslúži aj kávovar . Zároveň máme pre vás pripravenú kúpeľňu s toaletou, sprchovacím kútom a nádhernou vaňou ktorá vám zaistí aj vytúžený relax. Ubytovanie Dovalovo je vybavené elektrinou, teplou vodou aj WIFI pripojením na internet a disponuje systémom elektrického kúrenia a tiež kúrením na tuhé palivo. Detských návštevníkov poteší aj detský kútik, kým rodičia ocenia posedie pri grile alebo si užijú zábavu pri varení gulášu. Parkovací priestor nájdete priamo pri objekte. V blízkosti natrafíte na autobusovú zastávku i obchod s potravinami. Do centra Liptovského Hrádku je to 5min. cesty autom.
Ubytovanie Dovalovo sa nachádza v tichej a príjemnej mestskej časti Dovalovo spadajúcej pod mesto Liptovský Hrádok, kde sa oplatí spoznať miestny hrad s jazierkom, arborétum, lipovú alej a Národopisné múzeum Liptova. Turistov čaká Jánska a Bocianska dolina v Nízkych Tatrách, Tichá a Kôprová dolina vo Vysokých Tatrách či Jamnícka dolina v Západných Tatrách. Na bicykli možno zamieriť do Pribyliny s Múzeom liptovskej deniny alebo do Liptovského Jána a navštíviť tajuplnú Stanišovskú jaskyňu a jedinečný areál Minislovensko. Zároveň sa dá okúpať v tunajšom termálnom kúpalisku a milovníkom vodných športov rozhodne odporúčame rafting na rieke Belej. Neďaleko sa nachádza mesto Liptovský Mikuláš ktoré ponúka nespočetne veľa moňostí pre zábavu či relax medzi najznámejšie miesta patria aquapark Tatralandia,Zookontakt family park alebo krásna Liptovská Mara. Počas zimných mesiacov vám zase poslúžia strediská Ski Opalisko Závažná Poruba, Podbreziny či Iľanovo.
Cena:25e osoba noc deti do 15r. zdarma .
Ubytovanie je možné aj pre 2 osoby pri cene 100e jedna noc.
Na všetky vaše otázky radi odpovieme prostredníctvom mailu alebo telefonicky na tel.č.- alebo
Tešíme sa na vás :)
Silvester 2022 obsadený-Ubytovanie Dovalovo-Liptovský Hrádok
Podobné inzeráty
Ubytovanie Dovalovo-Liptovský Hrádok
Ubytovanie Dovalovo je vhodné pre každého, kto túži po oddychu, pokojnom pobyte a objavovaní krás Liptova a Nízkych Tatier. Je určené pre ubytovanie 13 hostí. Máme pre vás pripravenú taktiež spoločenskú miestnosť s veľkým jedálenským stolom a sedačkou kde máte k dispozícii aj posedenie pri krbe ,televízore alebo DVD. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičami, ako napríklad varná doska, mikrovlnka, chladnička či rýchlovarná kanvica na prípravu lahodnej kávy vám poslúži aj kávovar . Zároveň máme pre vás pripravenú kúpeľňu s toaletou, sprchovacím kútom a nádhernou vaňou ktorá vám zaistí aj vytúžený relax. Ubytovanie Dovalovo je vybavené elektrinou, teplou vodou aj WIFI pripojením na internet a disponuje systémom elektrického kúrenia a tiež kúrením na tuhé palivo. Detských návštevníkov poteší aj detský kútik, kým rodičia ocenia posedie pri grile alebo si užijú zábavu pri varení gulášu. Parkovací priestor nájdete priamo pri objekte. V blízkosti natrafíte na autobusovú zastávku i obchod s potravinami. Do centra Liptovského Hrádku je to 5min. cesty autom. Ubytovanie Dovalovo sa nachádza v tichej a príjemnej mestskej časti Dovalovo spadajúcej pod mesto Liptovský Hrádok, kde sa oplatí spoznať miestny hrad s jazierkom, arborétum, lipovú alej a Národopisné múzeum Liptova. Turistov čaká Jánska a Bocianska dolina v Nízkych Tatrách, Tichá a Kôprová dolina vo Vysokých Tatrách či Jamnícka dolina v Západných Tatrách. Na bicykli možno zamieriť do Pribyliny s Múzeom liptovskej deniny alebo do Liptovského Jána a navštíviť tajuplnú Stanišovskú jaskyňu a jedinečný areál Minislovensko. Zároveň sa dá okúpať v tunajšom termálnom kúpalisku a milovníkom vodných športov rozhodne odporúčame rafting na rieke Belej. Neďaleko sa nachádza mesto Liptovský Mikuláš ktoré ponúka nespočetne veľa moňostí pre zábavu či relax medzi najznámejšie miesta patria aquapark Tatralandia,Zookontakt family park alebo krásna Liptovská Mara. Počas zimných mesiacov vám zase poslúžia strediská Ski Opalisko Závažná Poruba, Podbreziny či Iľanovo. Cena:30e osoba noc deti do 15r. zdarma . Ubytovanie je možné aj pre 2 osoby pri cene 100e jedna noc. Na všetky vaše otázky radi odpovieme prostredníctvom mailu alebo telefonicky na tel.č.- alebo Tešíme sa na vás :)
❤️ Silvester obsadený ❤️
Ponúkame na prenájom chatu na Kysuciach vo Vrchpredmieri- Klokočov, osada Vjadačka. Nachádza sa v blízkosti hraníc s Českou republikou. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, v okolí je Biely Kríž, pre deti v obci Bílá sa nachádza veľké vonkajšie detské centrum, pútnické miesto Živčáková v Turzovke, turistická chata Doroťanka, Sudopark a veľa ďalších miest, ktoré stoja za to ich navštíviť. Chata poskytuje 7 lôžok a detskú postieľku, v prípade potreby 2 prístelky ( 2 nepriechodné izby, v 1. izbe 2+1+1+ detská postieľka, v 2. izbe 2+1) Kuchyňa je plne vybavená, deťom sú k dispozícii pieskovisko, trampolína, hojdačka, hojdacia sieť, bicykel, odrážadlá a veľa ďalších hračiek,TV a DVD prehrávač aj na USB + DVD rozprávky, WIFI. Vonku sa taktiež nachádza ohnisko, kotlík na guláš,gril. Vykurovanie je modernou kachľovou pecou s terciálnym spaľovaním. Zvieratá len malá rasa, príchod po 15:30, odchod do 10:00. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte prosím na mail chatickapredeti@ alebo sms. Pre teenage oslavy ani žiadne iné oslavy nevolať. Je len pre slušných nehlučných ľudí, vhodná najmä pre rodiny s deťmi, vhodná pre detské oslavy. Chata stojí osamote, pozemok je celý oplotený, poskytuje dostatok súkromia. Cenník: Mimosezóna (12.9-18.12)100 Eur/objekt/noc -min.počet nocí 2, min. 2 osoby VIANOCE(19.12-26.12) 120Eur/objekt/noc -min. počet nocí 4, min. počet osôb 2 SILVESTER (27.12-2.1) 250Eur/objekt/noc -min.počet nocí 3, min. počet osôb 2 OBSADENÝ Víkendový pobyt(1.1.-31.12) 110Eur/objekt/noc -celkom 220 Eur za víkend/min.počet osôb 2
Ubytovanie počas celého roka
Ubytovanie počas celého roka Chata sa nachádza v centre obce Chlebnice 20 km od Dolného Kubína Počet lôžok 9 - 3 izby Kúpelňa 2x (1x vaňa 1x sprchovací kút) Kuchyňa (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, rýchlovarná kanvica, Chladnička) Vykurovanie - na pevné palivo formou krbu Obývacia izba Cena Silvester, Vianoce za objekt 180 eur noc (min. 5 noci) Silvester 2022 obsadený Veľká noc, Obdobie jarných prázdnin 150 eur (min. 4 noci) Bežné dni 100 eur noc - zima (min. 2 noci) 90 eur noc - leto (min. 2 noci) Okres Dolný Kubín. Viac info po telefóne. Dohoda možná.
Ubytovanie počas celého roka
Ubytovanie počas celého roka Chata sa nachádza v centre obce Chlebnice 20 km od Dolného Kubína Počet lôžok 9 - 3 izby Kúpelňa 2x (1x vaňa 1x sprchovací kút) Kuchyňa (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, rýchlovarná kanvica, Chladnička) Vykurovanie - na pevné palivo formou krbu Obývacia izba Cena Silvester, Vianoce za objekt 180 eur noc (min. 5 noci) Silvester 2022 obsadený Veľká noc, Obdobie jarných prázdnin 150 eur (min. 4 noci) Bežné dni 120 eur noc - zima (min. 2 noci) 100 eur noc - leto (min. 2 noci) Okres Dolný Kubín. Viac info po telefóne. Dohoda možná.
Silvester - ubytovanie v N.Tatrach pre ca 12-14  ..osob
Nakoĺko sa zmenili plány našeho syna s partiou atď, ponúkame až teraz do prenájmu : SILVESTER 2022/23 V N.TATRÁCH ( HRONEC ) do 12- 14 os. Minim. 4 - 3 noci Facebook : Vila / Apartmány Kraus - ubytovanie v N.Tatrach pre ca 12-14 ..osob - 28.12. - 14:30 Silvester - Vila Kraus / Apartmany Kraus. Dame do prenajmu cely objekt v Hronci pre cca 14 os.na.min.4-3 noci . V objekte - dva velke apartmany (po 80 m2 - v kazdom dve samostatne spalne, obyvacka s roztahov.gaucom a TV ,kupelna, WC a kuchynka . K dispozicii je hostom I samostatna , velka hala s krbom, velkymi reproduktormi a.hifi supravou .Priamy vystup do zahrady . Priamo v obci su dvs lyziarske vleky I s umelym zasnezovanim .V bliskom okoli dalsie . (Bystra, Myto p.Dumbierom, Tale, Chopok, Cierny Balog ...) Kryte bazeny, sauny, korculovanie, bouling , fitness, salase, restauracie... Info : apartmanykraus@, SK - 0 903 / 410 846, A - 00 43 676 322 83 67 (I SMS) 0903 / 267 864 Meno: Krausova Eva Telefon: E-mail: apartmanykraus@ Cena: 27.- / os / noc pre 6 - 7 os . / apartmán alebo doplatok Inkl.: Drevo do krbu, Wifi neobmedzeny internet, Hifi - súprava, post.pradlo,uteraky ,tepla voda, záv.upratovanie a ob.rekreacny poplatok Facebook : Vila / Apartmány Kraus apartmanykraus@
Chata na Liptove - Liptovský Ján - Jánska dolina
September/Október 110€/noc min 3 noci Silvester Obsadený Ponúkam prenajom chaty na Liptove v Liptovskom Jáne - Jánska dolina..pre 10 ľudí samostatne 3 izby na poschodí v ktorých je 1 izba (5 ľudí) 2 izba (3ludia)veľká TV 3 izba (2ludia) v každej izbe je samostatne kúrenie. Na prízemí veľký gauč s TV,kuchyňa plne zariadená(el.gril,chladnička,mraznička,el.sporak,mikrovlnka,atd. Wc plne vybavené Vonku je pekné ohnisko (gril,palice na opekanie,kotlina) Z obidvoch strán tečie potok,je to veľmi pekne prostredie na oddych alebo na rekreáciu Dedina Liptovský jan je vzdialená 1km v ktorej je teplý prameň,vyhliadková veža,kúpalisko,veľa možnosti na túru atd… Stanišovska jaskyňa 2km Jasná 15km Liptovský Mikuláš 10km Cena za noc 150€/objekt minimálne 3 noci Pre Dostupnosť má kontaktuje e-mail,sms,telefon