inzercia, predaj, predám, bazár

Silvester voľný

Kategória: Chalupy

Prenájom novej chaty v lyžiarskom stredisku na Horehroní. 3 spálne, maximálne 8.ľudí + detská postieľka
(dieťa do 3r.)Kuchyňa-kompletne vybavená,sprcha,toaleta, tv,wifi...Family friendly-bohaté vybavenie pre najmenších.Parking.
Silvester možnosť objednať iba na 5nocí.
Viac info mailom. Číslo nefunkčné.


Silvester voľný
Podobné inzeráty
Chata Ariel Duchonka na prenájom
AKCIA : pri zaplateni 5 nocí sú ďalšie 2 zdarma. Chata sa prenajíma ako celok, max.počet pevnych lôžok je pre 12.osôb. Rozloha chaty je 150 m2,okolitý pozemok zabezpečujúci súkromie je 700 m2. Uprednostňujem rodinky s deťmi,alebo skupinky slušných ľudí. Platí sa rekreačný poplatok obci 0,70 eur osoba/noc. Čas nástupu a aj odchodu z chaty sa dá dohodnúť k spokojnosti oboch strán. Pre viac info volajte. Tešíme sa na vás. Min.pocet nocí :2 Cena za objekt mimosezona : 3 noci je cena 150eur./objekt/noc Pri 2 nociach je cena 160 eur/objekt/noc V cene su zahrnute vsetky poplatky,energie ,nečakajú na vás ziadne prekvapenia pri odchode z chaty. Pre spokojných klientov,ktorí sa k nám vracajú máme ešte 10% zľavu. Už robime rezervacie na Vianoce a Silvester 2022 a Veľku noc 2023. Cena cez Vianoce a Veľkú noc je 180 /eur/noc. Cena Silvester ,Nový rok 200 eur/noc.Min.počet nocí 3. Na tieto pobyty sa akcia nevzťahuje. SILVESTER obsadený Tešíme sa na našu spoluprácu. GPS: N +48° 38' 39.16'' E +18° 6' 31.09'' Viac info
Prenajmem chatu- Oravska priehrada, SILVESTER VOLNY
Prenajmem chatu na Oravskej priehrade v chatke sa nachadza kuchynka, chladnicka, mikrovlnka, kavovar, Tv, sprcha, wc, krb, 6 posteli a prijemne posedenie. Mimo sezony 100 eur/noc min. 3 noci, Silvester voľný ! Cena 500 eur/max.- 5 noci. Inf. .
Prenajmem chatu- Silvester voľný, Oravská priehrada
Prenajmem chatu na Oravskej priehrade v chatke sa nachadza kuchynka, chladnicka, mikrovlnka, kavovar, Tv, sprcha, wc, krb, 6 posteli a prijemne posedenie. 100 eur/noc min. 3 noci, alebo 120 eur/noc, min. 2 noci. Silvester 500 eur, max. 5-noci v tejto cene. Inf. , .
chata nitrianske rudno aj tento víkend aj Silvester
Prenajmem chatu na Nitrianske Rudno .Kapacita 6-8 postelí alebo u suseda až 16 postelí. v 2 izbách (1+4+3) Kuchynka s vybavením Auto do dvora Veľká terasa Altánok krb, záhrada, Kúpacia Kaďa / 50 eur poplatok režia / 1chata pre 8 osob 2 chata pre 8 osob, sú vedľa seba preto je vítaný aj kolektív 16 osob, cena je za 1 chatu Nachádza sa v príjemnom prostredí na 6 árovom upravenom pozemku. Od jazera je vzdialená 3 minúty chôdze. . Vybavenie: mikrovlnka, sprchový kút + WC, altánok, vonkajší gril, ohnisko + kotlík na trojnožke. Ideálne pre milovníkov turistiky a cyklistiky. Ceny za celú chatu SILVESTER dvojdňový pobyt 650eur :
Prenájom chaty
Máte radi ticho,kľud,samotu,relax,pohodu,pokoj,meditáciu?Prechádzky v prírode, pohyb,očistu tela,mysle aj duše?Nepotrpíte si na luxus,ale skôr na zážitky?Táborák pod šírim nebom za svitu miliónov hviezd.Príprava pokrmu na otvorenom ohni.Chcete zažiť nepoznané? Rezervujte si chatu Koniareň v srdci Štiavnických vrchov nad obcou Vyhne.Zatiaľ ešte voľné termíny Vianoce, Silvester.Možnosti(Ski centrum Salamandra resort, Krahule,Skalka -Kremnica, Banská Štiavnica, wellness atď.)Max.4.až6.os.Bližsie info , benc.jakub@ Silvester OBSADENÝ!
SILVESTER 2022 HLADAM UBYTKO VOLNE NA SILVESTRA
Zdravim Hľadám ubytko urgentne na Silvester od 30.12.2022 do 1.12.2023 max 2.12.2023. Vysoke Tatry - okolie, Poprad - okolie Pre počet ľudí max 10/8 alebo 6 to je jedno. Cena dohodou ( hlavne aby bola priateľná, pri rýchlej dohode serioznej šampus gratis )