inzercia, predaj, predám, bazár

Sims 4 na Xbox one

Kategória: Hry

Ponukam na predaj tuto hru. Nemam od neho original krabicku. Je to na Xbox One. Cena 10e
Sims 4 na Xbox one
Podobné inzeráty
The Sims 3 dodatky + bonusy (15 ks dokopy)
Predávam celú svoju nepoškodenú zbierku 15 hier The Sims 3 + ako bonus The Sims Medieval, SimCity 4 Deluxe Edition, Harry Potter Fénixov rád a The Sims 3 Zoznámenie za jednotnú cenu 50 €. Žiaľ, nepredávam na kus, ale iba ako celú zbierku. Dokopy teda ide o týchto 15 titulov: - The Sims 3 Domácí mazlíčci (Pets) - The Sims 3 Hrátky osudu - The Sims 3 Po setmění - The Sims 3 Obludárium - The Sims 3 Roční období - The Sims 3 Záhradní mejdan - The Sims 3 Sladké radosti - The Sims 3 Přepychové ložnice - The Sims 3 Showtime - The Sims 3 Diesel - The Sims 3 Moje Městečko - The Sims 2 Double Deluxe (základná hra + TS2 Nightlife + TS2 Celebration Stuff) - The Sims Medieval - Harry Potter Fénixov rád - SimCity 4 Deluxe Edition - The Sims 3 Zoznámenie Dokonca hra TS2 Double Deluxe (je ešte zapečaťená) a Harry Potter som kupoval v centrále EA v Redwood City neďaleko San Francisca. Majú však tiež českú lokalizáciu. Lokalita odberu: Košice Môžem poslať tiež na dobierku s tým, že cena 50 € sa potom navýši o poštovné a balné (max. do 5 €). Píšte len na e-mail thom.miko@ (tel. číslo v inzeráte je vymyslené, poskytnem ho neskôr iba vážnym záujemcom). Vďaka.
The Sims 3 na PC
Predám použité dodatky a kolekcie na Sims 3.. Disky sú viac poškriabané ale plne funkčne ! The Sims 3- Záhradní Mejdan -5€ The Sims 3- Filmové rekvizity -5€ The Sims 3- Štýl 70,80,90 Let - 5€ The Sims 3- Povolání snů - 5€ The Sims 3- Luxusní Bydlení- 5€ The Sims 3- Přepychové ložnice -5€ The Sims 3- Moje městečko -5€ The Sims 3- Obludárium - 5€ The Sims 3- Študentský život-5€ The Sims 3-Showtime -5€ The Sims 3- Domáci mazlíčci- 5€ Alebo v celku za 50€ Kontaktovať ma môžte mailom alebo SMS ,NEVOLAT
Hry pre Microsoft Xbox One a jednu hru pre Xbox 360
Predám tieto hry pre Microsoft Xbox One S a jednu hru pre Xbox 360. Niektoré hry sú ešte nerozbalené (úplne nové) a ostatné hry sú ako nové - malo hrané, respektíve len rozbalené. Mám na predaj tieto nasledovné hry: 1. Call of Duty: GHOSTS (len pre Xbox 360) - cena: 5 € 2. Mafia: Definitive Edition (len pre Xbox One) - Cena: 14 € 3. Quantum Break + Alan Wake (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 4. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 5. FIFA 20 (len pre Xbox One) - predané. 6. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 7. FIFA 18 (len pre Xbox One) - Cena: 8 € 8. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 9. FORZA Motorsport 7 (len pre Xbox One) - predané. 10. Forza Horizon 4 (len pre Xbox One) - predané. 11. Tom Clancys Rainbow Six: Siege + Tom Clancys The Division (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 12. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Hry pre Microsoft Xbox One a jednu hru pre Xbox 360
Predám tieto hry pre Microsoft Xbox One S a jednu hru pre Xbox 360. Niektoré hry sú ešte nerozbalené (úplne nové) a ostatné hry sú ako nové - malo hrané, respektíve len rozbalené. Mám na predaj tieto nasledovné hry: 1. Call of Duty: GHOSTS (len pre Xbox 360) - cena: 5 € 2. Mafia: Definitive Edition (len pre Xbox One) - predané. 3. Quantum Break + Alan Wake (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 4. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 5. FIFA 20 (len pre Xbox One) - predané. 6. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 7. FIFA 18 (len pre Xbox One) - Cena: 8 € 8. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 9. FORZA Motorsport 7 (len pre Xbox One) - predané. 10. Forza Horizon 4 (len pre Xbox One) - predané. 11. Tom Clancys Rainbow Six: Siege + Tom Clancys The Division (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 12. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Hry pre Microsoft Xbox One a jednu hru pre Xbox 360
Predám tieto hry pre Microsoft Xbox One S a jednu hru pre Xbox 360. Hry pre XBOX One sú ešte nerozbalené (úplne nové). Mám na predaj tieto nasledovné hry: 1. Call of Duty: GHOSTS (len pre Xbox 360) - predané. 2. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 3. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 4. FIFA 18 (len pre Xbox One) - predané. 5. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 6. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Úplne nové hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One
Predám tieto hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One S a jednu hru pre Xbox 360. Hry pre XBOX One sú ešte nerozbalené (úplne nové, zabalené). Mám na predaj tieto nasledovné hry: 1. Call of Duty: GHOSTS (len pre Xbox 360) - predané. 2. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 3. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 4. FIFA 18 (len pre Xbox One) - predané. 5. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 6. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.