inzercia, predaj, predám, bazár

sítě na seno pro koně TOP kvalita

Kategória: Kone - potreby

prodám sítě na seno pro koně od výrobní firmy SITTEC s.r.o ČR Velká Bíteš
-SÍTĚ NA CELÝ BALÍK 120-160cm
-SÍTĚ DO BOXU
-SÍTĚ K HRAZENÍ

Sítě jsou vyrobeny z kvalitních ověřených materiálů. Polyamid nebo polypropylen. Velikost oka 4x4 cm síla 6mm.

Více na tel.: (klidně i sms, odpovím hned)
nebo email sittec@
Sítě odesíláme službou PPL i na Slovensko.

koně, seno, krmení, sítě na seno, net
sítě na seno pro koně TOP kvalita
Podobné inzeráty
Autopřepravník pro koně, kamera, vzduchový podvozek, nová TK
Uvažuji nad prodejem svého velice oblíbeného autopřepravníku pro 2 koně. Přepravník má celkovou váhu 3500 kg, tzn. k jeho řízení postačí řidičský průkaz skupiny B. Auto je postavené na vzduchovém podvozku, který lze přímo z kabiny jednoduše vyrovnat dle aktuálního zatížení, aby nebyla žádná ze stran vozu přetížena a nakloněna - skvělá věc, díky které se jede opravdu pohodlně. Auto je také vybavené couvací/parkovací kamerou i kamerou pro sledování zvířat uvnitř a 2DIN Android autorádiem. Parametry nástavby pro koně: • Nástupní rampa v boku auta - kůň nastupuje jako do boxu a naložení je mnohem příjemnější než do vleku. • Stání pro koně je velmi prostorné - jedno stání je téměř 1,5 stání ve standardním vleku. Po vyndání středové příčky jsme ho dost často na závodech využívali jako plnohodnotný box. • Pohodlné vystupování popředu - díky širšímu stání se otočí i velký kůň a nemusí couvat. • Dlouhá rampa (cca 3 metry) - velice pohodlné a pozvolné nastupování pro koně. • Veškeré příčky jsou vyjímatelné - lze vést zvířata i na volno nebo využít jako standardní dodávku. • Za stáním pro koně jsou ještě cca 2 metry místa - skvělé na závody (naložíte hodně věcí, v autě se dá pohodlně převléknout, posadit se, ale třeba i položit matraci na spaní). • Auto má nespočet háčků pro přichycení věšáčků, držáků na sedla, poliček a pod. - určitě by se velmi jednoduše dala dovnitř vyrobit moc hezká sedlovna. Auto je spolehlivé a svižné. Fiat Ducato, motor Iveco 2.8 JTD, rok výroby 2005. Aktuální nájezd 165 tisíc. Nová TK do 1/2025. Jezdili jsme s ním pravidelně jak se svými koňmi, tak jako profesionální přepravce, proto auto procházelo pravidelně veškerými servisy. Velký servis 7/2022 - repas převodovky + olej, kompletní brzdy (destičky, kotouče, hadičky, kapalina), rozvody, vodní pumpa, autobaterie. Další 9/2022 - nová nádrž a palivové čerpadlo, intercooler, vstřiky. Olej měněný vždy po 7 tisíc km. Vše funguje jak má, nic není potřeba řešit. Prodávám, jelikož se poohlížím po novějším a menším. Rozhodli jsme se, že už nebudeme přespávat v autě s koňmi, ale budeme si tahat plnohodnotný karavan, takže tak velké auto je pro nás již zbytečné. Z tohoto důvodu se nebrání ani výměně za novější s doplatkem z mé strany.
Luxusný príves na prenájom
Prenajmem príves pre 2 kone značka Equi-Trek typ Star-Treka. Príves je s obytnou časťou - malá kuchynka (chladnička, plynová platňa na varenie, drez), gauč so stolíkom a kúpeľňa (sprcha, wc, umývadlo, zdrkadlo). Časť pre kone je rozdelená. Kone nastupujú pomocou rampy z boku. K dispozícii je odkladací priestor na veci (napr. seno) nad zadkami koní, úchyt na sieťky na seno + úchyt na uviazanie koní. Kone sú od seba oddelené pomocou rozdelovacej časti (žrebčia prepážka k dispozícii.) Príves disponuje aj menšou sedlovňou na 2 sedlá a príslušenstvo (na zámok). Z opačnej strany je malý odkladací priestor na ďalšie veci + hadica na sprchovanie koňa. Príves ponúka aj prípojku na elektrinu, plyn - plynové bomby, kúrenie plynom, voda. Zvonku na prívese sú rôzne umiestnené úchytky na priviazanie koňa. Príves je vhodný na viac dňové preteky, dá sa v ňom prespať. Alebo počas pretekov v ňom tráviť čas. Podvozok prívesu je 3 nápravový (6 plne brzdených kolies), náhradné koleso, súčasťou. Podlaha pod koňmi je pokrytá kvalitnou a silnou gumou (nešmýka sa! netreba podstielať, ak tak, dozadu len pod zadok koňa). Pohotovostná hmotnosť prívesu je 1850 kg. Celková hmotnosť prívesu je 3500 kg. Príves ponúkam na prenájom bez auta. Vhodné autá na ťahanie tohoto typu prívesu sú autá (SUV) s ťažným nad 3,5t. (napr. Audi Q7, BMW X5, BMW X6, Bentley Bentayga, Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery, Land Rover Defender, Range Rover, Range Rover Sport, Mercedes-Benz GLE/GLE kupé, Mercedes-Benz GLS, Mercedes Benz GL, Mercedes Benz ML, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Touareg, Ford Ranger) Ťažné si skontrolujete vo svojom techničáku od auta. Prípadne Vám s tým pomôžeme a poradíme. Príves neprenajmem autám, ktoré nesplňajú toto kritérium - riskujete poškodenie vášho auta, môjho prívesu a predovšetkým tým ohrozíte svoje kone. Príves je možné zatiaľ prenajať len v rámci prepravy koní na Slovensku! Cena prenájmu na deň 125€ + záloha Cena - víkend (piatok-nedela) 350€ + záloha Cena - viac dní - dohodou Pri prenájme sa podpisuje zmluva a vystavuje faktúra. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom alebo sms. Vysvetlím aj prípadné podrobnosti. *Ak si chcete príves prenajať, je potrebné sa na tom dohodnúť aspoň týždeň dopredu. (Prvých 8 foto je môj príves, ostatné sú stiahnuté z internetu pre vašu lepšiu predstavivosť o prívese)
Seno , malé balíky
Seno malé balíky Ponúkam na predaj malé balíky sena seno je krásne nezmoknuté uskladnené v senníku cena za ks 2,80€ váha balíku 18kg možný dovoz cena za km 0,70€ Počíta sa cesta k vám a späť balíky sa nachádzajú v obci košariska okres Myjava seno je vhodné pre zvieratá (koňe,kozy,ovce,kravy,dobytok, škrečky,zajace, králiky)
Predám lopty na seno
Predám lopty na seno pre kone,veľkosť 40 cm,používané cca 2 mesiace,plne funkčné, zmestí sa tam cca 3 kg sena. Pôvodná cena za 1 loptu bola 63 eur.( Teraz predám obe za 95 eur. Ideálny osobný odber TN,prípadne PN.
PREDÁM KVALITNÉ SIETE 4ks
Dobrý deň, mám na predaj NOVÉ kvalitné siete na seno značky SlowFeeding - pevnejšie vďaka použitému materialu, bezuzlové, odolné voči UV žiareniu. Pôvodne som ich kupovala do ustajnenia kde kone nemali nonstop prístup k senu, aby som predišla dlhému hladovaniu a následne aj vredom… chcela som použiť siete na spomalenie jedenia a tým pádom seno vydržalo dlhšie, avšak stihla som použiť jednu sieť 2x a hneď na to som koňa presťahovala do iného ustajnenia. Siete som vybrala podľa najlepších hodnotení a odporúčaní - už za tie dve použitia som videla, že sa nejedná o siete aké nájdete bežne v HorsShope. Siete má stáli 85€ ale budeme sa vedieť dohodnúť na 50€ za všetky, vrátane pošty :-)
Equilibrium magnetická deka
Predám málo používanú terapeutickú deku .Zapinanie pod bruchom a na prsiach . Posielam po prevode na účet , prípadne osobný odber Senica , Bratislava Magnetická dečka speciálně vytvořená pro podporu cirkulace krve a pro lepší uvolnění ztuhlosti svalů. Deka je perfektně tvarovaná, aby kopírovala tvar koňských zad a zajistila jejich pokrytí od kohoutku po bederní oblast, padne širokému spektru koní a poníků. Deka je vybavena čtyřmi silnými VITAflex® magnety. Magnety jsou odnímatelní a lze je tak snadno připevnit na jakoukoliv část vnitřní části dečky. Dečka je výborná pro koně, kteří trpí na prochladnutí zad, pro koně ve vysoké zátěži pro podporu regenerace, nebo pro koně s chronickými problémy se zády Krížová/zadná časť je odopínacia.