inzercia, predaj, predám, bazár

SKALKA NAD VÁHOM - POZEMOK S ROD. DOMOM od 139 350.-€

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj pozemok obci Skalka nad Váhom, vzdialenej 9 km od krajského mesta Trenčín. Rozmery pozemku 17 x 47 m, celková výmera 799 m2. 

VÝHODY PONUKY:


pozemok zahrnutý v územnom pláne obce, určený pre individuálnu bytovú výstavbu
prístup po štátnej asfaltovej komunikácii
možnosť výstavby rodinného domu v prednej, rovinatej  časti pozemku
zadná časť – mierne svahovitá vhodná na vytvorenie relax zóny, úžitkovej záhrady...
dostupnosť inžinierskych sietí.


V zmysle platného územného plánu je pozemok zaradený ako obytné územie so zástavbou rodinných domov s povolenou výstavbou rodinného domu 2 nadzemné podlažia vrátane podkrovia. Inžinierske siete: vodovodné a plynové potrubie sa nachádza pred pozemkom, prípojka elektriny pri vedľajšom pozemku, kanalizácia - žumpa. Napojenie na IS si bude zabezpečovať budúci vlastník v spolupráci s dodávateľmi sietí. Vedľa predmetnej nehnuteľnosti sú na predaj ďalšie dva pozemky s rovnakou výmerou a možnosťami výstavby.

Lokalita - SKALKA NAD VÁHOM leží na Strednom Považí v blízkosti známeho pútnického miesta Skalka. Obyvateľom obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: pravidelné autobusové spoje, k dispozícii - materská škola so základnou školou, potraviny COOP Jednota, služby - lekárska ambulancia, pošta, kaderníctvo, multifunkčné ihrisko, činnosť futbalového klubu, centrum sociálnych služieb. Lokalita vhodná na turistiku – v blízkosti náučný chodník, rieka Váh, vodný kanál...

Dostupnosť: D1 11 km, Trenčín 9 km, Dubnica 12 km, Nové Mesto nad Váhom 34 km. Link

CENA POZEMKU:  82 000,-€.

Na uvedenom pozemku Vám vieme zabezpečiť VÝSTAVBU rodinného domu – individuálny alebo katalógový projekt – viď. foto.

Navrhnutý moderný RODINNÝ DOM so zastavanou plochou 129 m2 a úžitkovou plochou 88 m2 poskytuje dostatočný priestor pre viacerých členov rodiny. Ide o kompaktný 4 – izbový dom s maximálnym využitím priestoru. Obývacia izba prepojená s veľkou kuchyňou, nočná časť je oddelená v tichej zadnej časti domu.

Rodinný dom je možné postaviť v 3 variantoch  s nasledovnými cenami /s DPH/ pri rovinatom pozemku:

HRUBÁ STAVBA: 57 350,-€

HOLODOM PLUS: 114 050,-€

NA KĽÚČ /v štandarde/: 125 990,-€

Vybavíme za Vás zmluvy, kataster, výstavbu RD. Call centrum: .

 
SKALKA NAD VÁHOM - POZEMOK S ROD. DOMOM od  139 350.-€
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM A POZEMOK 1930 m2 VRBOVÁ NAD VÁHOM okres KOMÁRNO
RODINNÝ DOM A POZEMOK 1930 m2 VRBOVÁ NAD VÁHOM okres KOMÁRNO - [13.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 1930 m2 VRBOVÁ NAD VÁHOM okres KOMÁRNO - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 1930 m2 VRBOVÁ NAD VÁHOM okres KOMÁRNO - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 1930 m2 VRBOVÁ NAD VÁHOM okres KOMÁRNO - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 1930 m2 VRBOVÁ NAD VÁHOM okres KOMÁRNO - 4 Znížená cena Reality Progres ponúka na predaj rodinný dom v obci Vrbova nad Váhom časť Zlatá Osada okres Komárno na priestrannom pozemku 1930 m2 Ponúkame na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza na polosamote na krásnom mieste v chránenom vtačom území. Dom prešiel rekonštrukciou plastové okná, elektrika 220/380, voda a zateplené stropy v izbách. Dom je pripojený na elektriku 220/380, mestskú vodu, internet. DISPOZÍCIA DOMU: kuchyňa s jedálenskou časťou, priestranná obývacia izba, kde sa nachádzajú keramické kachle, za ňou menšia detská izba, menšia spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Za domom sa nachádza garáž a terasa. Na pozemku sa nachádzajú stromy jablone, hrušky, slivky, orechy, lieska, marhuľa, čerešňa. CENA RODINNÉHO DOMU : 94.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK DOM JE KÚPOU VOĽNÝ Fotky na vyžiadanie pošleme záujemcom na mail. Kúrenie v dome je na drevo, v obývacej izbe sú keramické kachle, v kuchyni sporák na drevo. Teplá voda bojler- obojživelník. Dom sa dá pripojiť aj na elektrokotol. Dom sa nachádza v kľudnej časti a možno využiť na celoročné aj rekreačné bývanie. Rodinný dom je vzdialený 10 km welness Nesvady, 15 km od Komárna, 15 km od Kolárova, blízko rieka Váh a chranené územie Listové jazero V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma telefonicky. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
POZEMOK S KOMFORTNÝM DOMOM od 171 400.-€
Ponúkame na predaj pozemok obci Skalka nad Váhom, vzdialenej 9 km od krajského mesta Trenčín. Rozmery pozemku 17 x 47 m, celková výmera 799 m2.  VÝHODY PONUKY: pozemok zahrnutý v územnom pláne obce, určený pre individuálnu bytovú výstavbu prístup po štátnej asfaltovej komunikácii možnosť výstavby rodinného domu v prednej, rovinatej  časti pozemku zadná časť – mierne svahovitá vhodná na vytvorenie relax zóny, úžitkovej záhrady... dostupnosť inžinierskych sietí. V zmysle platného územného plánu je pozemok zaradený ako obytné územie so zástavbou rodinných domov s povolenou výstavbou rodinného domu 2 nadzemné podlažia vrátane podkrovia. Inžinierske siete: vodovodné a plynové potrubie sa nachádza pred pozemkom, prípojka elektriny pri vedľajšom pozemku, kanalizácia - žumpa. Napojenie na IS si bude zabezpečovať budúci vlastník v spolupráci s dodávateľmi sietí. Vedľa predmetnej nehnuteľnosti sú na predaj ďalšie dva pozemky s rovnakou výmerou a možnosťami výstavby. Lokalita - SKALKA NAD VÁHOM leží na Strednom Považí v blízkosti známeho pútnického miesta Skalka. Obyvateľom obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: pravidelné autobusové spoje, k dispozícii - materská škola so základnou školou, potraviny COOP Jednota, služby - lekárska ambulancia, pošta, kaderníctvo, multifunkčné ihrisko, činnosť futbalového klubu, centrum sociálnych služieb. Lokalita vhodná na turistiku – v blízkosti náučný chodník, rieka Váh, vodný kanál... Dostupnosť: D1 11 km, Trenčín 9 km, Dubnica 12 km, Nové Mesto nad Váhom 34 km. Link CENA POZEMKU:  82 000,-€. Na uvedenom pozemku Vám vieme zabezpečiť VÝSTAVBU rodinného domu – individuálny alebo katalógový projekt – viď. foto. Ponuka VÝSTAVBY dvojpodlažného komfortného rodinného domu so 6 izbami. Obývacia izba spojená s veľkou kuchyňou, nočná časť je oddelená v tichej zadnej časti domu, menšia izba môže slúžiť ako pracovňa alebo hosťovská. Priestranná garáž je prepojená s obytnou zónou. Zastavaná plocha: 186 m2 Celková úžitková plocha: 119 m2 Minimálne rozmery pozemku: 16 x 18 m Ceny RD v 3 variantoch možnej výstavby /vrátane DPH/ pri rovinatom pozemku: HRUBÁ STAVBA: 89 400,-€ HOLODOM PLUS: 164 500,-€ NA KĽÚČ v prevedení ŠTANDARD: 184 980,-€ Vybavíme za Vás zmluvy, kataster, hypotéku,výstavbu RD. Call centrum: .
Predaj štýlového dvojpodlažného  domu v Trnovci nad …
rodinný dom, Trnovec nad Váhom, Trnovec nad Váhom, Šaľa - Predaj štýlového dvojpodlažného domu v Trnovci nad Váhom Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 258 Plocha obytnej časti m2: 246 Výmera pozemku m2: 1003 Popis: Realitná kancelária Directreal Vám ponúka na predaj atypický štýlový dom v obci Trnovec nad Váhom. Netradičná nehnuteľnosť je navrhnutá s otvorenou dispozíciou vytvára veľmi príjemnú nadčasovú rodinnú atmosféru. Celé spodné podlažie sa vyznačuje nadštandardným prísunom denného svetla. Prirodzené svetlo je výnimočným prvkom, ktorý má pozitívny vplyv na zdravie človeka a jeho život. Prízemie disponuje s veľkorysou výmerou 258 m2. Dispozičné riešenie Rodinný dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží prízemie a podkrovie. Prízemie slúži ako denná časť (veranda, zádverie, WC so sprchou, hala, pracovňa, obývacia izba s krbom, kuchyňa, jedálenský kút, zimná záhrada, terasa, komora, sklad, kotolňa, garáž a podkrovie ako obytná časť (chodba, 2x izba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou) Hlavný vchod je situovaný od ulice. Vedľajšie vchody sú umiestnené z boku do hospodárskej časti a zozadu do obytnej časti cez terasu a zimnú záhradu. Dispozičné riešenie rodinného domu je v porovnaní s inými novostavbami jedinečná/nadštandardná čo sa týka veľkosti zastavanej plochy aj veľkosti jednotlivých miestností. Dom spĺňa súčasné štandardy luxusného bývania rodinného typu. Rodinný dom je napojený na rozvody pitnej vody, kanalizácia a elektrina. Plyn nie je do domu zavedený. Vykurovanie zabezpečuje tepelné čerpadlo Daikin vzduch voda + solárny ohrev TUV. Druhou alternatívou je krb na prízemí. Strecha - betónová škridla Bramac, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu Mesačné náklady: 150 EUR elektrina, 10 EUR voda. Parkovanie je možné pred domom, ale zároveň aj priamo na dvore. Rodinný dom sa nachádza v obci Trnovec nad Váhom. Obec leží vo vzdialenosti 5 km od okresného mesta Šaľa. Výhodná poloha - blízkosť krajského mesta Nitra, okresného mesta Nové Zámky, Galanta. Cez Trnovec nad Váhom prechádza významná železničná trať (Štúrovo-Kúty) po ktorej pravidelne premávajú vlaky spájajúce Trnovec nad Váhom a okolité obce s hlavným mestom Bratislava. V okolí je kompletná občianska vybavenosť škola, škôlka, kostol, potraviny, služby, železničná a autobusová zastávka. Kúpou tejto nehnuteľnosti získa nový majiteľ oveľa viac ako len dom. Nehnuteľnosť, ktorá v kombinácií s príjemným dvorom terasou, zimnou záhradou tvorí "balík" s ktorým sa budete radi chváliť známym, a ktorý budete radi nazývať domov. Zastavaná plocha m2: 258 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2012 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Satelitný prijímač, Internet Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Vybavenie domu: Krb, Bazén, Jacuzzi, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Možnosti
RODINNÝ DOM SKALKA NAD VÁHOM, VHODNÉ NA PODNIKANIE, 1072...
TUreality ponúka na predaj rodinný dom v obci Skalka nad Váhom. Na pozemku sa nachádzajú dva domy. Oba sú využívané na biznis, na prenájom. Dom stojí na pozemku o rozlohe 1072m2, obytná plocha je cca 250m2. Pozemok je otvorený s obecnou záhradou, ktorá je k dispozícii v dlhodobom prenájme o rozlohe 1509m2. Možnosť odkúpiť záhradu od obce. Domy sú po čiastočnej rekonštrukcii. Jeden dom sa pozostáva z 5 izieb, z toho jedna podkrovná, tri kuchynky (jedna v podkroví), tri kúpeľne s wc (jedna v podkroví), práčovňa, kotolňa a prístrešok na auto. V druhom dome sa nachádzajú dve izby, kuchyňa, samostatné wc a kúpeľňa, technická miestnosť, pivnica a terasa s prístreškom. Domy je vhodné využívať i na trvalé bývanie, napríklad pred 2 rodiny, alebo i na biznis. Skalka nad Váhom je rozvíjajúca sa obec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Dohoda na cene možná. Energetický certifikát nemá. Viac informácii Vám radi poskytneme: +421 41 3217800, alebo cernanska@, janikova@
Rodinný dom s pozemkom 1072m2, Skalka nad Váhom
RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Skalka nad Váhom len 10km od mesta Trenčín. Na pozemku sa nachádzajú dva domy so samostatným súpisným číslom so zastavanou plochou 205m2 a 63m2, postavený na pozemku s rozlohou 1072m2. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované. V prvom dome sa nachádza 5 izieb z toho jedna podkrovná, tri kuchynky, tri kúpeľne s wc, práčovňa, kotolňa a prístrešok na auto. V zime sa kúri drevom, cez leto plynom. Podkrovná časť má bezpečnostné dvere značky Adlo. V druhom dome sa nachádzajú dve izby, kuchynka, samostatné wc a kúpeľňa, technická miestnosť, pivnica a terasa s prístreškom. Celý objekt má k dispozícii 7 izieb, 4 kúpeľne, 4 záchody, 2 plynomery, elektromer, spoločnú vodu, žumpu a kotol na drevo. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované v podobe vymenených plastových okien, podláh a kúpeľne. Pozemok je spojený s obecnou záhradou o rozlohe 1059m2, ktorý je v nájme. Na pozemku sa okrem ovocných stromov nachádza aj bazén s ohrevom vody a ohnisko. Celý objekt je momentálne využívaný ako ubytovňa, okrem podkrovnej časti, ktorý je plne obývaný. Prvá časť domu bola kedysi využívaná ako predajňa potravín, či krčma a druhá časť bol klasický rodinný dom. Momentálne je to upravené ako ubytovňa pre robotníkov. Pred domom je možné zaparkovať 5 áut. Celý objekt je veľmi atypický, veľký, priestranný, vhodný na podnikanie aj bývanie. Pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti. V blízkosti sa nachádza Kláštor Veľká Skalka, Opatovská jaskyňa, Trenčiansky hrad či nová cyklotrasa. Tento dom je vhodný aj ako investícia aj na plnohodnotné bývanie. Veľkou výhodou pre všetkých, ktorí chcú rodinný dom s veľkým pozemkom a nemajú hneď investície na komplet rekonštrukciu je, že výnos z ubytovania Vám pokryje všetky náklady spojené s bývaním a tým sa Vám umožní postupne si prerobiť dom podľa Vašich predstáv. Mesačné náklady: 250€ Cena nehnuteľnosti: 239 000€ Bc. Natália Príbelová RADO Reality Group Tel: E-mail: pribelova@ Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 7 Rozloha pozemku: 1072m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné Garáž: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Bazén: exteriérový Krb: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom s pozemkom 1072m2, Skalka nad Váhom
RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Skalka nad Váhom len 10km od mesta Trenčín. Na pozemku sa nachádzajú dva domy so samostatným súpisným číslom so zastavanou plochou 205m2 a 63m2, postavený na pozemku s rozlohou 1072m2. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované. V prvom dome sa nachádza 5 izieb z toho jedna podkrovná, tri kuchynky, tri kúpeľne s wc, práčovňa, kotolňa a prístrešok na auto. V zime sa kúri drevom, cez leto plynom. Podkrovná časť má bezpečnostné dvere značky Adlo. V druhom dome sa nachádzajú dve izby, kuchynka, samostatné wc a kúpeľňa, technická miestnosť, pivnica a terasa s prístreškom. Celý objekt má k dispozícii 7 izieb, 4 kúpeľne, 4 záchody, 2 plynomery, elektromer, spoločnú vodu, žumpu a kotol na drevo. Oba domy sú čiastočne zrekonštruované v podobe vymenených plastových okien, podláh a kúpeľne. Pozemok je spojený s obecnou záhradou o rozlohe 1059m2, ktorý je v nájme. Na pozemku sa okrem ovocných stromov nachádza aj bazén s ohrevom vody a ohnisko. Celý objekt je momentálne využívaný ako ubytovňa, okrem podkrovnej časti, ktorý je plne obývaný. Prvá časť domu bola kedysi využívaná ako predajňa potravín, či krčma a druhá časť bol klasický rodinný dom. Momentálne je to upravené ako ubytovňa pre robotníkov. Pred domom je možné zaparkovať 5 áut. Celý objekt je veľmi atypický, veľký, priestranný, vhodný na podnikanie aj bývanie. Pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti. V blízkosti sa nachádza Kláštor Veľká Skalka, Opatovská jaskyňa, Trenčiansky hrad či nová cyklotrasa. Tento dom je vhodný aj ako investícia aj na plnohodnotné bývanie. Veľkou výhodou pre všetkých, ktorí chcú rodinný dom s veľkým pozemkom a nemajú hneď investície na komplet rekonštrukciu je, že výnos z ubytovania Vám pokryje všetky náklady spojené s bývaním a tým sa Vám umožní postupne si prerobiť dom podľa Vašich predstáv. Mesačné náklady: 250€ Cena nehnuteľnosti: 219 000€ Bc. Natália Príbelová RADO Reality Group Tel: E-mail: pribelova@ Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 7 Rozloha pozemku: 1072m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné Garáž: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Bazén: exteriérový Krb: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta