inzercia, predaj, predám, bazár

Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus 5 kg čierna 120

Kategória: Stavebný materiál

Mapei Ultracolor Plus Čierna 120 balenie 5 KG
Škárovacia malta veľmi dobrých vlastností modifikovaná polymérmi,
s rýchlym tuhnutím a vysychaním bez tvorby výkvetov, na výpln škár šírky 2 - 20 mm, hydrofóbna - systém DropEffect® a s proti plesnovou technológiou Bioblock® .

Používa sa na škárovanie keramických obkladov a dlažieb každého typu (dvakrát pálené, jedenkrát pálené, glazúrovanej keramickej kameniny, kameninovej tehly atd.), pálenej keramiky, kamenných materiálov (prírodný kamen, mramor, žula, aglomeráty atd.), sklenenej mozaiky a mozaiky z mramoru v interiéri a v exteriéri

Mám 4 tieto 5kg balenia

Cena za kus 10€
Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus 5 kg čierna 120
Podobné inzeráty
Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus 5kg Manhattan 110
Predám škárovaciu hmotu Mapei Ultracolor Plus 5kg odtieň Manhattan 110. Je staršieho dátumu, ale skladovaná v pivnici, neotvorená. K dispozícii 3 balenia. Cena 7€ za kus. Popis: Rýchlo tvrdnúca škárovacia hmota, výnimočných vlastností na výplň škár šírky 2-20 mm. Rýchlotvrdnúca, cementová škárovacia hmota výnimočných vlastností s hydrofóbnou (vodu odpudzujúcou) technológiou DropEffect®, protiplesňovoutechnológiou BioBlock®, pre šírku škáry 2-20 mm. Vynikajúca trvanlivosť, bez výkvetu. Rýchlo vysychá ( možná manipulácia už po 3 hodinách), a tým umožňuje rýchle prevádzkové zaťaženie podláh a obkladov. Určené pre interiéry a exteriéry.
Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus 5kg Manhattan 110
Predám škárovaciu hmotu Mapei Ultracolor Plus 5kg odtieň Manhattan 110. Je staršieho dátumu, ale skladovaná v pivnici, neotvorená. K dispozícii 3 balenia. Cena 5€ za kus. Popis: Rýchlo tvrdnúca škárovacia hmota, výnimočných vlastností na výplň škár šírky 2-20 mm. Rýchlotvrdnúca, cementová škárovacia hmota výnimočných vlastností s hydrofóbnou (vodu odpudzujúcou) technológiou DropEffect®, protiplesňovoutechnológiou BioBlock®, pre šírku škáry 2-20 mm. Vynikajúca trvanlivosť, bez výkvetu. Rýchlo vysychá ( možná manipulácia už po 3 hodinách), a tým umožňuje rýchle prevádzkové zaťaženie podláh a obkladov. Určené pre interiéry a exteriéry.
Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus Vesmírna modrá
Predám nerozbalené balenie škarovacia hmota Mapei Ultracolor Plus odtieň 172 vesmírna modrá 1x 5kg balenie 1x 2kg balenie 5x silikón Po dohode doveziem v rámci žilinského kraja. Cenu ponúknite.
Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus 5 kg čierna 120
Mapei Ultracolor Plus Čierna 120 balenie 5 KG Škárovacia malta veľmi dobrých vlastností modifikovaná polymérmi, s rýchlym tuhnutím a vysychaním bez tvorby výkvetov, na výpln škár šírky 2 - 20 mm, hydrofóbna - systém DropEffect® a s proti plesnovou technológiou Bioblock® . Používa sa na škárovanie keramických obkladov a dlažieb každého typu (dvakrát pálené, jedenkrát pálené, glazúrovanej keramickej kameniny, kameninovej tehly atd.), pálenej keramiky, kamenných materiálov (prírodný kamen, mramor, žula, aglomeráty atd.), sklenenej mozaiky a mozaiky z mramoru v interiéri a v exteriéri Mám 4 tieto 5kg balenia Cena za kus 10€ tag: sparovka
Škárovacia hmota Mapei Ultracolor Plus 5 kg čierna 120
Mapei Ultracolor Plus Čierna 120 balenie 5 KG Škárovacia malta veľmi dobrých vlastností modifikovaná polymérmi, s rýchlym tuhnutím a vysychaním bez tvorby výkvetov, na výpln škár šírky 2 - 20 mm, hydrofóbna - systém DropEffect® a s proti plesnovou technológiou Bioblock® . Používa sa na škárovanie keramických obkladov a dlažieb každého typu (dvakrát pálené, jedenkrát pálené, glazúrovanej keramickej kameniny, kameninovej tehly atd.), pálenej keramiky, kamenných materiálov (prírodný kamen, mramor, žula, aglomeráty atd.), sklenenej mozaiky a mozaiky z mramoru v interiéri a v exteriéri Mám 4 tieto 5kg balenia Cena za kus 6€ tag: sparovka
mapei, baumit stavebna chemia
Mapei MAPEGUM WPS 20kg, 10kg, 5kg, a ostatné stavebé materialy predam nove vedierka kvalitnej hydroizolacie mapei mapegum wps. 10, 20, 25kg vedierka. takisto mam : Lepidla P7 mapei, hydroizolacne pasky mapei pe120, penetraciu primer g, primer g pro, sparovacie hmoty velky vyber, pasky mmapeband easy, butyl pasky, silikony mapei, eco prim grip, penetraciu grunt, lepidla mapei p7, baumit mvr uni, baumit prednastrek spritz 2mm, jadrovu omietku baumit. atd. ceny podla dohody .. cca 40% zlava oproti shopu. zvysny material. dakujem len vazny zauejem osobny odber: Poprad, KK a okolie a Bratislava okolie a po ceste.