inzercia, predaj, predám, bazár

Skate-cycle

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám nový nerozbalený Skate-Cycle.
Cena 100€
Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Skate-cycle
Podobné inzeráty
Skate od CRANESS
Limitovaná edícia SAKURA SKATE OF MIND. Model PRO. Veľmi málo jazdený. Jedna z najkrajších dosiek, ktorá vyšla. Cena je pevná! -Trucky Theeve CSX Skate of Mind V3 -Kolečka Bones -Ložiská ABEC 7
Palace skateboards x Danny Brady (skate deck)
Predám "rare" Palace skate, spolu aj s Independent truckmi a ložiskami (prípadne aj Penny kolečkami, vhodnými na cruising). Skate bol málo používaný a dlho mi len stál doma, čo je aj dôvod predaja. Na cene sa viem dohodnúť, v prípade záujmu mi prosím napíšte SMS alebo na mail.
Predám bielu detskú skate helmu - veľkosť S
Predám bielu detskú skate helmu - veľkosť S viď obrázky. Mám k nej aj náhradné peny. Mierne známky používania. Preferujem osobný odber ZA. Okolie ZA aj doveziem.
Predám kol.korčule HY SKATE EU-41-26cm.
Predám kolieskové korčule HY SKATE,veľkosť EU-41-26cm má vnútorná stielka. Podvozok:ALUMINIUM Kolieska:78mm Ložiská:ABEC7 Sú v dobrom stave. Pošlem aj na dobierku. Tel.kontakt email jozzeff125@
Balančná doska PEDALO SURF/SKATE
Predám pokročilú balančnú dosku PEDALO SURF/SKATE. Kvalitný produkt zakúpený 2018 cez nemecký amazon. Syn/hokejista používal na posilnenie jadra a tréning obratnosti. Ideálne pre skaterov, lyžiarov, snowbordakov, inline korculiarov, hokejistov. Nie je vhodne pre uplnych zaciatocnikov. Bez poškodení so špeciálnou podložkou. Len osobny odber Bratislava pripadne Senec alebo Pezinok. Nakupna cena 120 EUR. Vhodné na športovú prípravu počas nevhodných poveternostných podmienok/alebo v našom prípade lockdownu. Linky:
kolieskove korčule Hy Skate 28-30 , nastavitelne
Predam kolieskove korcule Hy Skate velkost od 28 do 30 nastavitelné , kolieska silikon , 64 mm, nehrkaju , prijemné na jazdenie. Par krat pouzite , výborny stav .