inzercia, predaj, predám, bazár

Skateboard

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám skateboard malo používaný
Skateboard
Podobné inzeráty
Skateboard+ prilba+ chranice
Predám set skateboard Street Surfing+ prilba+ chrániče na kolená, zápästie, lakte. Pôvodná cena všetkého: 86,88€ Pôvodná cena dosky 46,90€ Prilba Oxelo vhodná na skateboard, korčule, bicykel. Veľkosť 55-58, nastaviteľná P.C.: 24,99€ Chrániče oxelo P.C.:16,99€ veľkosť L Skateboard- použilvaný minimálne, viď kolieska, výborný stav, suchnuty predok a zadok. Popis: Materiál dosky Čínský javor, Kanadský javor Popis produktu Skateboard Street Surfing Street Skate 31" Hello Darlin je kompletná symetrické doska ideálna do skateparku aj na ulici. Odolná grip páska a tvar skateboarde prináša skvelú ovládateľnosť a citlivosť pri všetkých trikoch. Chrómovaná ložiská ABEC 7 zaručujú hladkú a rýchlu jazdu. V neposlednom rade skateboard zaujme originálnym grafickým motívom na spodnej strane dosky. Technický popis: doska: 7-vrstvový čínsky javor prostredná vrstva: kanadský javor rozmer dosky: 78,7x19,7 cm (31 "x7,75") grip tape: potlačený trucky: lakované hliníkové 5 " kolieska: 52x32 mm, 99A, PU, oblé okraje ložiská: ABEC 7 Chrome nosnosť: 100 kg hmotnosť: 2,2 kg odporúčaný vek: 8 + Prilba: výborný stav Chrániče: veľmi dobrý stav, na jednom kolennom chrániči sú cvoky hrdzavé.
Detský skateboard na predaj
Na predaj detský skateboard (mini pennyboard) so žltými svietiacimi kolieskami vhodný pre dieťa od 3 rokov. Málo používaný, veľmi zachovalý. K tomu v prípade záujmu aj komplet chrániče Oxelo, veľkosť XS (viď foto). Cena za skateboard 20€, cena za chrániče 8€, cena za komplet skateboard + chrániče 25€.
Skateboard
Zdravím mam na predaj skateboard. Doska je značky Ripndip a jej šírka je 8.0. Skateboard som kupoval z bazosu mesiac dozadu, bol som na nom dva razy a zistil som že to neni nič pre mňa. Doska je zo spodu trochu zošuchana ale okrem toho jej neni nič. Grip je menení ale na fotkach je trochu zašpinený. Skateboard funguje ako má.
Elektrický skateboard -
Predám elektrický skateboard. Skateboard je úplne nový iba vyskúšaný. Ovládanie je pomocou diaľkového ovládania pripadne mob telefónu . Batéria 4.4ah motor 2x250w. Rýchlosť max 40km/hod a dojazd 32-40 km. Carbonova doska .
Predám skateboard
Dobrý deň predám skateboard. Skateboard je málo používaný a je určený na jazdenie v skateparku (tvrdšie kolieska) a bol aj na to používaný. Je na ňom vymenený griptape. Sú na ňom kvalitné kovové tracky ktoré niesú ohnuté ani prasknuté. Kolieska sú v dobrom stave, niesú zodraté a ani ložiská nemajú veľkú vôľu. Rozmery: Dĺžka dosky 80cm Šírka dosky 20cm Priemer koliesok 52mm Hrúbka koliesok 20mm Na cene sa dá dohodnúť, a pošlem aj poštou pri platbe vopred na účet.
Predám skateboard komponenty Element
Zdravím predám málo jazdený skateboard treky a kola element cena 40€ Skateboard bez poškodení