inzercia, predaj, predám, bazár

Skialp set DYNAFIT MEZZALAMA + Dynafit Low Tech Race 115

Kategória: Skialpy

Pár krát používané race lyže DYNAFIT MEZZALAMA 162 cm. Viazanie Dynafit Low Tech Race 115 vŕtané na skelet 283 mm.
Skialpové lyže Dynafit Mezzalama sú určené pre pretekárov a ponúknu skvelý výkon a pôsobivú odolnosť pri hmotnosti 780 gramov. Lyže zaisťujú najlepší možný prenos sily pri veľmi nízkej hmotnosti a zároveň zhovievavý výkon pri zjazde. Špeciálne drevené jadro Race z kvalitného a ľahkého dreva Paulownia. Lyže majú špeciálu úpravu sklznice, ktorá disponuje pretekárskym brúsením.
Technológia Carbon-Glasfiber
Single radius
Sidewall – Cap Construction
Jadro: Paulownia Speed Core
Vystuženie: Carbon Speed Stringer
Vykrojenie (mm): 94 – 64 – 79
Tip Rocker 230 mm
Rádius: 24 m
Hmotnosť: 780 g
Extrémne ľahké viazanie pre nekompromisnú kombináciu hmotnosti a výkonu. Pri 115 gramoch, je Low Tech Race 115 najnovší vývoj vychádzajúci zo DYNAFITu. Je určený pre výkonne orientovaného konkurenčného lyžiarskeho skiaplinistu, pre ktorého sa každý gram počíta v boji proti hodinám. Ako už názov napovedá, Low Tech Race 115 váži iba 115 gramov a je teda o 10 percent ľahší ako predchádzajúci model. Napriek úspore hmotnosti sa inžinierom podarilo zvýšiť torznú tuhosť o približne 20 percent. Mechanizmus päty bol tiež ďalej optimalizovaný a bol vyrobený ešte robustnejším použitím ďalšej doštičky z nehrdzavejúcej ocele. So vzorkou vyvŕtaných otvorov na špičke špičky sa mohol ešte raz zlepšiť prenos energie medzi viazaním a lyží. S ohľadom na použitie Low Tech Race 105 na náročné alpské preteky skimo, mačky boli prevedené tak, aby umožňovali jednoduchšiu a rýchlejšiu manipuláciu. Osvedčené čipy Ice Breaker na špičkovej jednotke spoľahlivo a rýchlo odstránia z vložky sneh alebo ľad, čo uľahčuje ľahší vstup do viazania. LTR 115 je držiteľom certifikátu ISMF a bol vyrobený v Nemecku na 100%.
Dynafit LTR špička
Bez otáčania pätky,
Stabilná a ľahká konštrukcia
Materiál kolíkov pätky titán
Materiál: hliník 7075 , titán, plast s vysokou tuhosťou
Hmotnosť: 115 g
Skialp set DYNAFIT MEZZALAMA + Dynafit  Low Tech Race 115
Podobné inzeráty
Skialp Dynafit Mezzalama Ski 2023 + záruka
Predám nové nerozbalené skialp lyže Mezzalama. Veľmi kvalitná lyža s hmotnosťou len 780g, ktorá sa zároveň radí medzi tie najodolnejšie lyže, zaručená kvalita používaná aj najlepšími svetovými pretekármi. Polomer: 20,5 m Dĺžka: 162cm K lyžiam je zároveň aj 3-ročná záruka priamo od dynafitu. Viac info o lyžiach : V druhom inzeráte takisto predávam aj Dynafit Low Tech Race 115 viazanie s brzdou za 350€. V prípade záujmu o celý set bude cena 770€. Druhý inzerát :
DYNAFIT MEZZALAMA CARBON
Predám skialp/race lyže Dynafit Mezzalama dĺžka 153cm z viazaním Dynafit Low tech Race z podložkou a nové pásy Montana race. Lyže sú v dobrom stave, viazanie ako nové a pasy nové k setu. Skialpové lyže Dynafit Mezzalama sú určené pre pretekárov a ponúknu skvelý výkon a pôsobivú odolnosť pri hmotnosti 780 gramov. Lyže zaisťujú najlepší možný prenos sily pri veľmi nízkej hmotnosti a zároveň zhovievavý výkon pri zjazde. Špeciálne drevené jadro Race z kvalitného a ľahkého dreva Paulownia. Lyže majú špeciálu úpravu sklznice, ktorá disponuje pretekárskym brúsením. Mam viac skialp setov, poradím a pomôžem pri výbere a podobne. Mám na výber aj lyžiarky a skialp palice. Pôvodná cena iba lyží 650€ Moja cena za set 599€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
Nový Skialpový set Dynafit Radical 88 182 cm
Predám nový skialp set Dynafit Radical 88 v dĺžke 182 cm s viazaním Dynafit Radical ST rotation a pásmi. Skialpový set Dynafit Radical 88 je všestranný set, ktorý disponuje optimálnou 88 mm šírkou. Súčasťou setu sú pásy značky Dynafit, rada Pomoca, ktoré sú špeciálne narezané pre tento set + skialpové viazanie Dynafit SS Rotation 10. Konštrukcia je vyrobená z topoľového dreva, ktoré vďaka dobrým odrazovým vlastnostiam zaručuje perfektný výkon lyže pri zjazde aj v strmom a zľadovatenom teréne. Lyža je ľahko ovládateľná a vhodná pre väčšinu skialpinistov bez ohľadu na úroveň zručností a skúseností. Vlastnosti: materiál: karbón, drevo technológie: Single Radius, Alloy Tip, 3D Tip, 3D Tech, Paulownia Poplar Core, Full Sidewall Single Radius: zredukovaním množstva materiálu v bočniciach sa dosiahne celkové zníženie hmotnosti lyže Alloy Tip: perfektné uchytenie pásov na hliníkovom ukončení špice 3D TIP: špička lyže je vyrobená z karbónového materiál, ktorý redukuje vibrácie pri vyšších rýchlostiach 3D Tech: konštrukcia lyže znižujúca hustotu a hmotnosť materiálu smerom ku päte a špičke čím sa lyže stávajú ľahšie ovládateľné Paulownia Poplar Core: veľmi ľahké dvojdruhové drevené jadro paulownia s vysokou pevnosťou a nízkou hmotnosťou Viazanie: Skialpové viazanie DYNAFIT ST Rotation 10 - 90 mm, s rotačnou špičkou pre uľahčenie nástupu a bezpečné odopnutie lyže v prípade pádu. Integrované brzdy pre lyže do šírky 90 mm. Hodnoty vypínacej sily sú nastaviteľné v rozmedzí DIN 4 -10. Viazanie je kompatibilné s mačkami Dynafit. Pätka je jednoducho technológie: Bayonet Lock, Forward Pressure 10mm, Hub centering, Rotation Toe Piece, Easy Lock Brake System, Step In Side Towers DIN 4-10
LYŽIARKY DYNAFIT MEZZALAMA
Predám skialpové lyžiarky Dynafit Mezzalama kúpené 10/2022, jedenkrát použité, nepoškodené! Pôvodná cena 649,00 €, veľkosť EU 46 UK 11 Popis: predklon: 10° - 13° + uvoľnenie pre chôdzu, Podrážka: Pomoca Race, Rotácia: 120°, Systém zapínania: Race Lock, Systém úchytu lyžiarky: Master Step, Vložka: Mezzalama Liner, Váha: 875 g, Šírka: 99 mm, Materiál: Grilamid a uhlíkové vlákna
Skialp Race lyze Dynafit DNA
Predam skialp race lyze Dynafit DNA ski s viazanim Dynafit Low Tech Race. Lyze boli pouzite na par pretekoch, ale nejak sme si nesadli :). Viazko je navrtane na velkost skeletu (scarpa 296mm, dynafit dna 291mm).
Nový skialp set - Dynafit Radical 88 Ski Set Reef Limepunch
Predám úplne nový skialpový set - Dynafit Radical 88 Ski Set Reef Limepunch 21/22, ktorý bol zakúpený 22.12.2021 v obchode Gálfy (Intersport Bike & Skialp Poprad) a sú ešte necelý rok v záruke. Tento set obsahuje: Lyže Dynafit Radical 88, dĺžka 182cm, rádius 22m, šírka pod lyžiarkou 89mm, viazanie Radical ST 10 – 90mm a pásy Radical od spoločnosti Pomoca. Lyže a pásy boli použité iba raz, na skúšobnej minitúre v Bachledovej doline, asi týždeň po ich zakúpení, takže sú skutočne v stave, ako nové. Pôvodná cena setu bola 849 € a faktúra je samozrejmosťou. Viď fotografia. Nová cena tohto setu je 700€ a je pevná. Myslím si, že je aj veľmi férová. Predaj mi vôbec nesúri, preto Vás chcem poprosiť, kontaktujte ma iba v prípade vážneho záujmu a iba prostredníctvom emailu. Telefónne číslo je vymyslené. Preferujem iba osobný odber a v tejto súvislosti Vám viem tento set, do vzdialenosti cca 200 km aj osobne dopraviť, ako bonus. Všetko je vecou vzájomnej dohody. Inzerát je platný do jeho zmazania. Emailová adresa: bjl@ Skialpový 3-set DYNAFIT Radical 88 je všestranný lyžiarsky set, s jadrom z topoľového dreva, ktoré vďaka veľmi dobrým odrazovým a tlmiacim vlastnostiam zaručuje perfektný výkon lyže pri zjazde. Špeciálna odľahčená konštrukcia s karbónom zaisťuje výborný pomer medzi nízkou hmotnosťou a tuhosťou lyže. Speedskin Radical 88 sú odolné a trvácne pásy, vyrobené zo 70% mohérovej zmesi pre skutočne silné držanie pri stúpaní. DYNAFIT Radical ST 10 – 90mm, je ľahké bezrámové viazanie, využiteľné na nenáročný výjazd, aj celodennú túru. Dĺžku viazania je možné nastaviť v rozmedzí +/- 12,5 mm. (zdroj Internet)