inzercia, predaj, predám, bazár

Skialp set SCOTT Mountain Adventure 175 cm

Kategória: Skialpy

Predám Skialp set lyže-rámové viazanie-pásy zn. SCOTT Mountain Adventure 175cm.
Lyže dĺžky 175cm, 118-80-105 vystužené carbonom, univerzálne, na zjazdovky aj freeride, veľmi dobre držia stopu na upravených svahoch, bez väčších rýh na sklznici.
Rámové viazanie Hagan, možnosť upevniť topánky skialp aj bežne na lyžovanie, široká možnosť nastavenia veľkosti topánky až do 340 mm, nastavenie výšky päty v troch výškách.
Takmer nové pasy Kohla prispôsobené na tieto lyže, použité iba polovicu sezóny, ľahko sa odoberajú.
Cena za celý set.
Možnosť obhliadky v PP, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Skialp set SCOTT Mountain Adventure 175 cm
Podobné inzeráty
Atomic Backland 86 SL 2021
Predám skialp lyže Atomic Backland 86 SL, dĺžka 165cm z viazaním Atomic Backland Tour a nové pásy. Viazanie z veľkým rozsahom nastavenia. Lyže sú v dobrom stave málo použité. Je to ľahká ski-tourová lyža, ktorá vám dáva konkurenčnú výhodu pri výstupe. Tieto lyže sú vďaka svojej šírke 86 mm pod viazaním vynikajúco ľahké a stabilné. Univerzálne lyže vybavené All Mountain Rockerom pre ešte ľahšie ovládanie na každom povrchu. Séria Backland je navrhnutá pre rýchly a pohodlný výstup vďaka ultraľahkému drevenému jadru. Vyborná stabilita pri zjazde, nielen na upravenej zjazdovke, ale aj vo voľnom teréne kvôli použitiu technológií All terain Rocker a Steep Down Sidewall. Séria Backland All Mountain Touring ski zaručuje maximálnu univerzálnosť a ľahkosť v jednom. Ľahká skialpová lyža Hmotnosť 1080g (172cm) Jadro - Ultra Light Woodcore, Carbon Backbone Konštrukcia - HRZN Tech Tip, Cap Sidewall Parametre - 117/86/105,5 mm (172cm) Rádius - 17 m (172cm) Rocker - All Mountain Rocker - Maximálna podpora v mäkkom snehu na každom teréne, presvedčivé carvingové chrakteristiky rovnako tak ako nestresujúce šmýkanie na zjazdovke. Ultra light woodcore - Neuveriteľne ľahké drevené jadro vyrobené z topoľa a caruby dodáva lyži nízku hmotnosť bez toho, aby došlo k zníženiu výkonu pri zjazde. Mam viac skialp setov,taktiež poradím a pomôžem pri výbere a podobne. Pôvodná cena 1100€ Moja cena za set 690€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
skialp set
Predám pekný skialpovy set vhodný pre začiatočníka- Lyže Salomon 179cm, rámové viazanie, čisto nové pasy, lyžiarky Dynafit veľkosť 28 (EU43 1/3) vhodne aj na pinové viazanie. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne Lyže/Lyžiarky. Cena kompletu 450€ Cena Lyže pasy viazanie 250€ Cena lyžiarky Dynafit 200€ (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyze, skialp lyziarky, skialp viazanie, skialpove lyziarky, skialpove lyze, skialp pasy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride dĺžka chodidla 290mm. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride veľkosť EUR 40-41. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)
Skialp set lyže Scott Sagebrush 188cm, Salomon,Black Diamond
Predám skoro nový skialp set, použitý na 2 krátke výšlapy. Karvingové lyže Scott Sagebrush 188cm, skialp viazanie Salomon a pásy Black Diamond. Všetko v 100% stave, sklznica bez škrabancov, pásy sú ako nové, všetko kupované v roku 2019, odvtedy nepoužívané. Ďalšie informácie o lyžiach
Skialp lyže Wedze All Mountain 500 + skialp lyžiarky Scarpa
Predám používané skialp lyže Wedze Mountain 500 s ramovym viazaním - cena 300€ Skialp lyžiarky Scarpa Magic - cena 70€