inzercia, predaj, predám, bazár

Skialpové lyže G3 Luscious (lyže, viazanie, pásy, haršajzne)

Kategória: Skialpy

Predám full set: skialpové lyže s viazaním, pásmi a mačkami

Krásne červené lyže s dizajnom čerešní G3 Luscious s rámovym viazaním Diamir so 4 polohami šlapania, pásy G3 a haršajzne

Lyže allmouintain
Dlzka 165

Viazanie Diamir Fritschi Freeride Plus, 90mm 20/21 S 245-300mm

Predavam este 2 sety, pozrite aj moje dalsie inzeraty. Otazky rada zodpoviem a poradim. Napiste sms a dohodneme si telefonat.


Skialpinistické viazanie Diamir Fritschi Freeride Plus vybavené stabilným systémom pre chôdzu do kopca je určené pre náročné freeridové lyžovanie, ťažké zjazdy a dlhšie skoky. Viazanie má vyššie hodnoty vypínacich síl (DIN 4–12) a špičku konštruovanú pre touringové i zjazdové lyžiarky podľa noriem ISO. Systém voľne kĺzajúcej centrálnej vyvýšenej lišty umožňuje lyži prirodzené prehnutie a zabezpečuje optimálny prenos energie, jednoduché vedenie a kontrolu lyží v každej situácii a teréne. Lyže môžu kopírovať terén po ich celej dĺžke vďaka čomu je toto viazanie jedinečné. Podložky tohto skialpinistického viazania ho jednak zvyšujú, ale zároveň fungujú ako tlmiče vibrácií. Tú istú funkciu plní i segment z tvrdej gumy na špičke. Päta viazania ponúka 4 polohy pre stúpanie, bezpečnostné funkcie obsahujú vyhodenie špičky do strán, päta vyhadzuje nahor. Súčasťou viazania sú aj integrované brzdy. Za svoje vlastnosti získalo ocenenie ISPO European Ski Award.
Skialpové lyže G3 Luscious (lyže, viazanie, pásy, haršajzne)
Podobné inzeráty
Tyrolia Adrenaline 14 S + haršajzne crampon 110mm
Predam touringove freeridove viazanie Tyrolia Adrenaline 14 S (SHORT pre dĺžku topanky 270-330) Pre šírku lyže do 110mm Používané 1 sezónu, pár vystupov 98% stav ako nové, mám k tomu aj haršajzne čisto nové nepoužité (môžem predať aj osobidne sú do šírky lyže 120mm- cena za haršajzne 50€). Viazanie bolo jazdené na váhe 70kg. DIN viazania 14 Viazanie je riešené tak aby pri prepinani medzi chodzov a zjazdom nebolo potrebne vyskakovať z viazanie. Dôvod predaja, idem namontovať na lyže zjazdové viazanie. Môžem poslať aj viac foto do mailu prípadne správy. Pôvodná cena bola 350€ viazanie + 60€ haršajzne. Ponúkam komplet za 200€ pripadná dohoda. Alebo osobitne viazanie-140€, haršajzne-50€ Okres MT-TR-TT viem aj doviezť. Pre stabilný, všestranný freeridový zážitok s priamym prenosom sily si vyberte Adrenalin. Adrenalin je revolúcia vo viazaní na freeski, ktorá kombinuje vynikajúci zjazdový výkon s ergonomickým mechanizmom chôdze a horolezeckou pomôckou (0°/7°/13°) pre krátke túry, zábavné lyžovanie a maximálnu slobodu. Viazanie, navrhnuté pre šírky lyží 80 mm a viac, má špičku Freeride Pro s ergonomickým pivotom, ktorý možno nastaviť aj pre dospelé Alpine (ISO 5355 TYP A), dospelé Walk (ISO 23223 TYP A) a všetky Touring lyžiarske topánky (ISO 9523) plus mechanizmus na chôdzu na päte, ktorý možno aktivovať paličkou pre rýchlu a jednoduchú funkčnosť. Pre lepší výkon pri zjazde je viazanie vybavené aj exkluzívnou technológiou Freeflex, ktorá umožňuje, aby sa lyže prirodzenejšie ohýbali. Vlastnosti FR PRO špička Hiking platforma ISO: 5355A, 9523, 9523W, 9523 GripWalk NX FR päta Technológie GripWalk kompatibilita Vhodné pre dospelé Alpine (ISO 5355 TYPE A) a Walk lyžiarske topánky (ISO 23223 TYPE A). # freeride viazanie, touring, skialp, tyrolia, atomic, armada, salomon, fisher, scarpa, dynafit, rossignol, hagan,
Skitrab Gara Powercup, viazanie ATK trofeo 8
Predám skialpové lyže Skitrab Gara Powercup, s viazaním ATK Trofeo, s podložkou, ktorá umožňuje jednoduché posúvanie pätky až o 30 mm. Lyže po tejto sezóne neboli servisované, čiže je vidieť ich reálny stav, nič na sklznici nie je "zamaskované". Viazanie je možné nastaviť v rozsahu od 300 mm až po 330 mm. Lyže boli používané tri sezóny. Pôvodný doklad o zakúpení k dispozícii. K lyžiam dám používané, no stále použiteľné, stúpacie pásy pomoca. Na Viazaní sú namontované aj brzdy a adaptéry na haršajzne. V prípade dohody môžem predať spolu s nimi, no aktuálna cena je bez nich, teda za Lyže, viazanie ATK trofeo s podložkou, a pásy Pomoca. Aktuálna orientačná cena nových vecí v predajniach: Lyže 660, pásy 100, podložka 50, viazanie 300, čo je spolu 1.110 €. Moja cena 500 €. Ideálne osobný odber v Dolnom Kubíne, prípadne v Ružomberku. andreas.ondrej@ V prípade dohody môžem poslať aj na dobierku. Pretekárske skialpové lyže Skitrab Gara Powercup inšpirované najvyšším modelom Aero WC určené pre ambicióznych skialpinistov. - technológia štrnásťvrstvovej konštrukcie - revené jadro LiWood Core - tlmenie vibrácií No Shock Parametre (164cm): Vykrojenie: 91-64-80mm Rádius: 21,5m Hmotnosť: 760 g
Freeride/skialp set K2 WAYBACK 92
Ponúkam na predaj 1 sezónu používané freeridovo orientované skialpové lyže K2 WAYBACK 92 s viazaním Marker Alpinist 10 K2 Wayback 92 (2023) sú ľahké skialpové lyže určené pre začiatočníkov ale aj pre pokročilých freeriderov s nabitými prémiovými funkciami ako napríklad: vrchná vrstva Snophobic proti nalepovaniu snehu, ultra ľahké jadro z Paulownie, carbónové vystúženie, Sidewall Construction (PU vrstva) - lyže so Sidewall Construction sú vo všeobecnosti stabilnejšie v rýchlosti, živšie a odolnejšie. Lyže majú Rocker na špičke, camber v strede a jemné stúpanie na päte čo zabezpečuje všestranné využitie. Lyže sú v dĺžke 181cm a s rozmermi 126-92-114, rádius 21.5m. Lyže sú veľmi pekne hravé v prašane ale takisto dostatočne tvrdé na tvrdší sneh. Ku lyziam sú na mieru orezané skialpove pásy K2 od Pomoca(ako nové). Marker Alpinist 10 je špičkové skialpinistické viazanie ktoré vyniká vďaka svojej nízkej váhe(carbon, forged aluminium, fiber- reinforced polyamide), vysokej odolnosti a bezkonkurenčnej tuhosti. Viazanie ma vypínacie sily v rozsahu DIN 4-10, pätku je možné posúvať dopredu aj dozadu v rozsahu +/- 7,5mm. Na pätke sa dajú nastaviť 3polohy pre stúpanie - 0°, 5°, 9°. K viazaniu ponúkam aj ultra ľahké haršajzne(95g) Marker Crampon Kingpin/Alpinist v šírke 105mm. Na lyžiach aj sklznici sa nachádzajú škrabančeky, sklznicu som pred predajom ochotný dať opraviť do servisu, set predávam z dôvodu že plánujem kúpiť širšie a tak tieto mi budú potom zbytočné. Prosím písať na email (špekulanti radšej nepíšte), bližšie info v správe, lyže neposielam, iba osobný odber. PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA.
Súprava skialpinistických lyží xld 500 rt + viazanie + stúpa
Predám skialpový set používaný 1 sezonu ,použitý možno 6-7 krát.Súprava skialpinistických lyží xld 500 rt + viazanie + stúpacie pásy-Predavam 2 sety jeden ma dlzku 158cm a druhy 166 cm .Lyže XLD 500 RT ponúkame v súprave s viazaním Tyrolia Ambition 10 a stúpacími pásmi. Viazanie je namontované na koľaji, čo umožňuje prispôsobenie dĺžky viazania. Preto je vhodná aj pre tie najväčšie veľkosti topánok. Doska je namontovaná podľa montážneho plánu s ohľadom na veľkosť tak, aby zodpovedala potrebám všetkých. Takáto montáž umožňuje požičať vaše lyže alebo meniť veľkosti lyžiarok. Je to veľká výhoda, ktorá vám umožní spoznať skialpové lyžovanie.Pásy ponúkané s lyžami XLD 500 RT sú odrezané a prispôsobené veľkosti a šírke lyže. Tvorí ich na 70 % mohér a na 30 % syntetický materiál. Ide o ten najlepší kompromis pre sklz (pri stúpaní na obmedzenie úsilia) / priľnavosť (pri stúpaní na obmedzenie prešmyku). Pásy sa montujú s kovovým strmeňom, ktorý je možné upevniť na väčšinu špičiek a nastaviteľným camlockom v zadnej časti umožňujúcim upevnenie pásov v päte lyže.Konštrukcia Sandwich z dreva s rovnými hranami.Pre tieto lyže je charakteristické 3-bodové vykrojenie, široká špička (predná časť lyží), stred lyže, aj päta (zadná časť lyží). Čím je špička širšia, tým ľahšie lyže vchádzajú do oblúkov. Čím je stred užší, tým sú lyže priľnavejšie na tvrdom snehu. Čím je stred širší, tým sú lyže pohodlnejšie a stabilnejšie pri zmenách snehu. Čím je päta širšia, tým viac lyže držia stopu v oblúku. Čím je päta užšia, tým ľahšie sa kĺžu.122/78/111 pri veľkosti 166 cm. Rádius 15,4 metra pri veľkosti 166 cm.Lyža bez viazania = 1 420 g pri veľkosti 166 cm. Lyža s viazaním Tyrolia Ambition 10 = 2 510 g pri veľkosti 166 cm.Viazanie Nastaviteľné od 260 – 340 mm.
Predám skialp Lyže Hagan Y Boost  s viazaním Hagan Z01+ pásy
Predám skialp Lyže Hagan Y Boost, viazanie Hagan Z01, spolu s viazaním Hagan Z01 (M 285-340mm) a brzdami+ pásy Kohla + haršajzne: Popis lyže: + Eliptická predná časť lyže + Karbónový stabilizátor špičky + Bočný výrez/mm: 132 - 97 - 113 + Hmotnosť: 1380 g + Dĺžka: 178 + Rádius: 19,0 m + Predný polomer: 17,0 m + Zadný polomer: 22,0 m Popis viazanie: + Zvýšený výkon pri zjazde z kopca a v teréne + Jednoduchosť použitia + Rámové moduly pre priamy prenos sily + Lezecká pomôcka: III stupne: I: 40 mm (5°) / II: 80 mm (11°) / III: 120 mm (16°) + Rozsah nastavenia: 55 mm + Veľkosti: M: 285 - 340 mm + Hmotnosť: 1 830 g (pár) + Materiál: uhlíkové tyče, plast Lyže a viazanie sú v dobrom stave. Spolu s novými mačkami (haršajzne) HAGAN. Cena spolu 260 €. Osobné vyzdvihnutie, prípadne dohoda.
Skialp set - lyže, pásy, lyžiarky, haršajzne
Predám skialpový set (lyže, pásy, lyžiarky, haršajzne), vhodný pre začiatočníkov. Cena za komplet 150€. Osobný odber Bratislava. Lyže: Atomic tour carv alpin, 162cm Vizanie: Diamir Fritschi freeride Lyžiarky: Garmont G-ride, skelet 300mm (na nohu 41/41,5) Haršajzne: Diamir Pásy sú mierne vydrané, v strede vypadané lepidlo, časom odporúčam vymeniť. Lyžiarky ošúchané od bežného používania.