inzercia, predaj, predám, bazár

Skialpove lyziarky 245

Kategória: Skialpy

Lahke lyziarky s pinami znacky La sportiva.Na velkost nohy 37 - vhodne aj pre deti
Skialpove lyziarky 245
Podobné inzeráty
Skialp lyžiarky DYNAFIT NEOpx Mondopoint 26/EU40,5
Predám veľmi pekné,zachovalé a kvalitné skialpové lyžiarky veľmi výbornej značky DYNAFIT NEOpx veľkosti Mondopoint 26/EU 40,5/vonkajší skelet lyžiarky 294mm...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyžiarky rôznej veľkosti a skialpové lyže za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Skialp lyžiarky SCARPA SKADI MONDOPOINT 23,5/EU 37
Predám veľmi pekné a zachovalé skialpové lyžiarky výbornej značky SCARPA SKADI veľkosti Mondopoint 23,5/EU 37/vonkajší skelet lyžiarky 280mm...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyžiarky rôznej veľkosti a skialpové lyže za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Dynafit Hoji PX skialpové lyžiarky MP 305
Predám 5x použité skialpové lyžiarky Dynafit Hoji PX MP 305 dlžka skeletu 331mm. Dôvod predaja: nesedí mi skelet topánky Pánske lyžiarky Dynafit Hoji PX Hmotnosť (UK 8,5): 1 530 g Sklon: 11° + Mód pre chôdzu Rozsah pohybu komína: 55° Systém zapínania: Hoji lock Vlastnosti: Najinovatívnejšie skialpové lyžiarky – komfort, flexibilita a maximálna voľnosť pohybu. Vylepšený výkon pri výstupe vďaka Speed Nose systému, ktorý znižuje hmotnosť až o 15 % a zefektívňuje až o 12 % prekĺznutie nohy s otočným bodom o 4 mm, tzn. že uľahčuje chôdzu a šetrí energiu pre zjazd. Väčšia šírka skeletu: 103,5 mm. Patentovaná technológia Master Step poskytuje až o 50 % ľahší nášľap do viazania vďaka dlhším vodiacim drážkam fixovaným v čapoch s polkruhovým horným krytom. Velcro Power Strap- zaistí pohodlné a ľahké prepínanie medzi chôdzou a jazdou pomocou hornej pracky. Systém Hoji Lock umožňuje optimálny prenos sily na lyžiach. Zapínanie Hoji Lock (Mechanizmus lyžovania a chôdze je integrovaný do káblového systému spolu s prackami a popruhom Ultra Lock)3 mikro-nastaviteľné klipsne s bezpečnostným zámkom. Vnútorná topánka Custom Ready poskytuje skvelú podporu a kontrolu pri zjazde. Vnútorná topánka zaisťuje tepelnú izoláciu, vysokú trvanlivosť a pohodlie, skvele odvádza vlhkosť od ponožky ku skeletu, čo vedie k zníženiu vzniku pľuzgierov. Pútka pre ľahšie obúvanie a vyzúvanie. Podrážka Formula Pomoca Climb. Kompatibilné s mačkami Dynafit Cramp-In. Materiál a technológia: Pebax
skialp set
Ahojte. Predávam skialpový set: Lyže, viazanie, skialpové pásy a lyžiarky. Lyže: s dĺžkou 160cm so širšou prednou častou a dreveným jadrom. Sú ľahučké a výborne sa s nimi naberajú výškové metre. Sú vhodné aj na bežné lyžovanie, jazdenie na upravených zjazdovkách ale aj freeride v prašane. Viazanie: nie je techové, čo umožňuje jazdiť aj s bežnými lyziarkami nie len skialp. Viazanie má 4 polohy + aretovanú (zaistenú) polohu. 4 stupne pomoci stúpania Vám pomôžu vystúpiť aj strmé svahy. Pásy: sú originál vyrobené na tieto lyže. Ako môžete vidieť na fotografii, nie sú vôbec odraté z dôvodu, že neboli často jazdené. Udržia Vás aj na zľadovatenom povrchu. Lyžiarky: značka Salomon veľkosť 27/27,5 sú vhodné na skialpové túry (majú dve spínacie klipy ktoré vám umožnia flexibilné ohýbanie členku) Po zapnutí, dosahujú vysoký flex pre prvný zjazd. Lyžiarky sú stále v záruke a ešte neboli formátované. Formátovanie budete mať zdarma v predajni intersport, kde vám prispôsobia lyziarky presne na vaše chodidlá. Cena: celý set stojí 670€ možnosť kúpiť aj samostatne Lyže s pásmi 350€ (pôvodná cena 450€) a lyziarky 350€ (pôvodná cena 450€) pri kupé celého setu, Ak budete mať akékoľvek otázky ohľadom setu alebo poradiť ohľadom skialpovania, ako začať alebo ako sa zlepšiť, kľudne ma kontaktujte.
skialp set
Predám pekný skialpovy set vhodný pre začiatočníka- Lyže Salomon 179cm, rámové viazanie, čisto nové pasy, lyžiarky Dynafit veľkosť 28 (EU43 1/3) vhodne aj na pinové viazanie. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne Lyže/Lyžiarky. Cena kompletu 450€ Cena Lyže pasy viazanie 250€ Cena lyžiarky Dynafit 200€ (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyze, skialp lyziarky, skialp viazanie, skialpove lyziarky, skialpove lyze, skialp pasy)
Skialpové lyžiarky DYNAFIT NEO PU
Predám touringové - skialpové lyžiarky DYNAFIT NEO PU. Zakúpené v roku 2020, používané 3 sezóny na 20 výstupov ročne. Veľmi príjemné hlavne na šlapanie do kopca, ako papučky :) Dĺžka skeletu: 314mm Veľkosť papuče: 27.5cm Plne funkčné, vo výbornom stave až na vonkajšie oškretia. Pre porovnanie nové stoja momentálne od 350 EUR vyššie, prikladám linky na online obchody, ktoré ich predávajú: POPIS A VLASTNOSTI Pánske skitouringové lyžiarky, ktoré kombinujú nízku hmotnosť a spoľahlivý výkon ako pri výstupe tak ak pri zjazde. Vďaka skeletu z polyuretánu majú vynikajúci flex a zároveň dobré jazdné vlastnosti. Sú kompatibilné so všetkými viazaniami na trhu. Vnútorná vložka je termo-tvarovateľná a poskytuje príjemné pohodlie a skvelú tepelnú izoláciu. skelet: PU podrážka: Dynafit Pro Touring systém zapínania: Ultra Lock System 2.0/ 3 pracky + Ultra Lock Strap rozsah pohybu: 60 ° náklon: 15°-18° + PARAMETRE Určenie: tour Model: pánsky Hmotnosť: 1620,00 g Výrobca: Dynafit Dôvod predaja: výmena celej výbavy. Prevziať si ich môžeš v Bratislave na Račianskom Mýte, prípadne poštou.