inzercia, predaj, predám, bazár

Skladový objekt (hala) o výmere 400 m2 s administratívou v T

Kategória: Sklady

Ponúkame na predaj novú skladovú halu nachádzajúcu sa na Logistickej ulici v Trnave, ktorej výstavba sa momentálne realizuje. Plánovaný termín dokončenia je jeseň 2023. V obrázkoch je vizuál z projektu, pričom sa jedná o dve samostatne stojace haly o seba navzájom opreté. Predmetom predaja je hala po ľavej strane (pohľad z predu). Obe haly budú skolaudované ako samostatné stavby so samostatným pozemkom a súpisným číslom. V prípade vážneho záujmu by bolo možné odkúpiť obe haly.

Jedna skladová hala sa nachádza na pozemku o výmere 1237 m2 (rozmer pozemku 22,5 x 55m), pričom vnútorný rozmer haly je 400m2 (15,2 x 26,30m). Z prednej strany haly bude vstup do administratívy (obchodný priestor, kancelária) s veľkoformátovými oknami, pričom rozmery administratívy si určí sám kupujúci, nakoľko bude potrebné si priečky vnútri domurovať podľa svojich predstáv. Vedľa administratívnej časti sa nachádza predsieň s technickou miestnosťou a miestnosťou so sociálnym zariadením.

Po celom boku haly bude spravená betónová cesta o šírke cca 6m, ktorá bude pokračovať až do zadnej časti. Pred halou sa nachádzajú 4 parkovacie státia (s prístupovým chodníkom) a na ceste na boku haly je možnosť vyčleniť ďaľšie priestor pre parkovacie státia. V prípade záujmu si kupujúci môže vytvoriť ďalšie parkovacie státia vzadu za halou.

Pozemok bude oplotený pletivom a z prednej časti bude betónový múr so železnou (pozinkovanou) bránou s otváraním na elektrický pohon.

Technické vyhotovenie haly – konštrukcia haly bude postavená na základovej doske (drátkobetónová rezaná podlahová doska DRAMIX) so základovými pätkami. Konštrukcia je tvorená masívnymi votknutými valcovými profilmi HEA300 (teda nejedná sa o lacnú plechovú konštrukciu), ktoré sú prepojené priehradovým väzníkom. Medzi priečnymi rámami sú v strešnej rovine kĺbovo uložené väznice profilu U160 v rastri cca 1,58 m. Stĺpy su zastužené stužením proti vetru. Plášť panelu bude vyhotovený z PIR panelov o hrúbke 120mm, na streche PIR panel o hrúbke 160mm. Zem haly bude tzv. “pancierová” podlaha (drátkobetónová rezaná pohladová doska DRAMIX) vhodná aj pre vysokozdvižné vozíky. Súčasťou haly sú aj dve garážové brány o výške 3,5m, pričom jedna bude umiestnená z boku a druhá zo zadu.

UVEDENÁ CENA JE S DPH.

V prípade záujmu poskytneme bližšie info a kompletnú stavebnú dokumentáciu.
Skladový objekt (hala) o výmere 400 m2 s administratívou v T
Podobné inzeráty
ID 2773  Predaj: výrobná/skladová hala s administratívou
ID 2773 Predaj: výrobná/skladová hala s administratívou Predáme skladovú / výrobnú halu s administratívou, garážou a veľkým parkoviskom. Hala má rozlohu 800 m2, administratíva 200 m2, garáž 200 m2, pozemok celkom 3143 m2, zast. 1050 m2, 2000 m2 z toho parkovisko 800 m2. Hala je vykurovaná plynom, výška 5,5-6,0 m, betónová podlaha, vstupné elektrické rolovacie vráta ( môže vojsť aj kamión do vnútorného medzi priestoru), dostatočne presvetlená veľkými oknami a svetlíkmi, dve kancelárie, kuchynka, toalety, kotolňa a menšia šatňa. Administratívny priestor s vlastným vchodom ( môže slúžiť aj ako byt), má 2 miestnosti (jednu veľkú možno predeliť) , kuchyňu, kúpeľňu, 2 x toalety, krytá terasa (50 m2) a balkón ( 20 m2). Garáž môže slúžiť aj ako sklad, dielňa, má pancierovú betónovú podlahu, plastové okná, vstupné vráta 2,5 x 2,5 m, elektrika 220/380 V, kanalizačný vpust v podlahe. Pozemok je celý oplotený, parkovacia plocha spevnená betónom, objekt aj parkovisko zabezpečené kamerovým systémom. IS: voda, elektrika, plyn a kanalizácia. Objekt je aj na prenájom. Cena: Dohodou.
Výrobno-skladové haly
Ponúkame na prenájom skladovo-výrobné haly v meste Gelnica v priemyselnej zóne s dobrým komunikačným prístupom. Ide o starší objekt (fabriku) , čiastočne zrekonštruovaný, ktorý sa v minulosti vyžíval na výrobu strojárenského priemyslu. Vhodné využitie tohto objektu je pre stavebné, výrobné, drevárenské spoločnosti na výrobu rôznych prvkov a skladovanie aj veľkorozmerného materiálu . Možnosť úpravy podľa požiadaviek klienta po dohode. Tento objekt je umiestnený v zastavanom území mesta Gelnica, oplotený s vrátnicou a bezproblémovým prístupom nájomníkov, zákazníkov, zamestnancov nákladnú aj kamiónovú dopravu s možnosťou vjazdu do hál, vstup z hlavnej cestnej komunikácie. Prístupová asfaltová cesta. Možnosť parkovania priamo v areáli. Využitie vonkajších skládok , možnosť využitia žeriavu. MHD zastávka v blízkosti areálu. Aktuálne ponúkané priestory pozostávajú z nasledujúcich častí: Hala 1 + Hala 2 – mechanická obrobňá, sklad, súčasťou sú WC- (Ž,M,P), šatňa, kancelária š 15,25 m, v 9,0m, d 73,30m o výmere cca 2235,65 m2 Hala 3 – spoj š 18,40m , v 5,0m, d 23,40m o výmere cca 430,56 m2 Hala 4 – výrobná hala, sklad š 18,70m, v 10,20m, d 99,40m o výmere cca 1858,78 m2 Hala 5 – v 7,00 m, d 15,40 m, š 11,35 m o výmere cca 174,79 m2 Sociálne zariadenia dvojpodlažné ( WC, sprchy, šatne, kancelárie ) d 21,10m, š 8,0m o výmere cca 337,60 m2 Garáže (prislúcha WC, kancelária) o výmere cca 286,80 m2 Možnosť využitia vonkajších plôch (na skladovanie ) podľa potreby. Súčasťou objektu sú brány samostatných vjazdov do hál, nakladacie rampy. Jedná sa o jednopodlažný objekt murovaný, priemyselná betónová podlaha . Objekt je pripojený na vodovod, kanalizáciu, elektrinu, plyn. Viac informácií pri osobnom stretnutí.
Výrobno-skladové haly
Naša spoločnosť ponúka na prenájom skladovo-výrobné haly v meste Gelnica v priemyselnej zóne s dobrým komunikačným prístupom. Ide o starší objekt, čiastočne zrekonštruovaný, ktorý možno po dohode prispôsobiť podľa požiadaviek.Vhodné využitie tohto objektu je pre výrobné spoločnosti na výrobu rôznych prvkov a skladovanie aj veľkorozmerného materiálu. Tento objekt je umiestnený v zastavanom území mesta Gelnica, oplotený s vrátnicou a bezproblémovým prístupom nájomníkov, zákazníkov, zamestnancov nákladnú aj kamiónovú dopravu s možnosťou vjazdu do hál, vstup z hlavnej cestnej komunikácie. Možnosť parkovania priamo v areáli. Využitie vonkajších skládok. MHD zastávka a Slovnaft pumpa v blízkosti areálu. Ponúkame vykládku aj nakladku materiálu. Aktuálne ponúkané priestory pozostávajú z nasledujúcich častí: Hala 1+ Hala 2 mechanická obrobňá, sklad, súčasťou sú WC - (Ž,M,P), šatňa, kancelária š 15,25m v 9,0m, d 73,30m o výmere cca 2235,65 m2 Hala 3 – spoj š 18,40m , v 5,0m, d 23,40m o výmere cca 430,56 m2 Hala 4 – výrobná hala, sklad š 18,70m, v 10,20m, d 99,40m o výmere cca 1858,78 m2 Hala 5 - v 7,00m, d 15,40m, š 11,35 o výmere cca 174,79 m2 Sociálne zariadenia dvojpodlažné (WC, sprchy, šatne, kancelárie) d 21,10m, š 8,0m o výmere cca 337,6 m2 Garáže (prislúcha WC, kancelária) o výmere cca 286,80 m2 Možnosť využitia vonkajších plôch (na skladovanie) podľa potreby. Súčasťou objektu sú brány samostatných vjazdov do hál, nakladacie rampy. Jedná sa o jednopodlažný objekt murovaný, priemyselná betónová podlaha . Objekt je pripojený na vodovod, kanalizáciu, elektrinu, plyn. Všetky nehnuteľnosti sa prenajímajú v celosti, ale aj samostatne.
Klim. skladové priestory (1.020 m2, rampa, parking, KE-Z)
261 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka na prenájom kvalitnú polyfunkčnú halu v komerčnom objekte s dobrým prístupom pre zásobovanie. Ide o objekt so ŽB skeletom a murovanými stenami a vlastným vnútorným dvorom. Na prízemí objektu je polyfunkčná (skladová, výrobná, obchodná, ...) hala s celkovou výmerou cca 1.020 m2, na poschodí sú (v prípade potreby) voľné kvalitné klimatizované administratívne priestory o celkovej výmere cca 350 m2. Prízemné priestory majú dva zásobovacie a jeden administratívny (osobný) vstup priamo zo zastrešenej nakladacej rampy. Hala je dispozične rozdelená na hlavný priestor na polyfunkčné využitie (sklad, výroba, obchod, ...) a presklenými stenami oddelenou administratívou so sociálnym zázemím, šatňami a kuchynkou. Má kvalitné priemyselné podlahy, vlastné vykurovanie / klimatizáciu a kazetový strop so stropným osvetlením. Prístup na 1. poschodie s administratívou je samostatným schodiskom umiestneným mimo skladových priestorov. Objekt je napojený na verejný rozvod inžinierskych sietí. Jednotlivé médiá majú samostatné meranie spotreby. Parkovanie je možné na vnútornom dvore po celej dĺžke haly. Objekt, priestory aj vnútorný dvor sú monitorované kamerovým systémom. V dosahu objektu je zastávka MHD, obchodné centrum aj možnosti stravovania. Hala / priestory sú pre svoju kvalitatívnu a technickú úroveň vhodné na zriadenie (čistého) skladu, skladu zdravotníckeho materiálu, pre e-shop, ľahkú výrobu (napr. šijacia dielňa), pre reklamnú agentúru alebo sklady spojené so showroomom a administratívnym zázemím. Priestory sú voľné od: leto 2023 (dohoda) ------------------------------------------------------------------------------------------------- Cena nájmu: na vyžiadanie Iba veľmi vážny záujem a iba osobné rokovanie. ------------------------------------------------------------------------------------------------- DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením jej prenájmu. Služby DOMIOS pre záujemcov o prenájom sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedenom celku a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Prenájom priemyselného areálu, 5311 m2 Sabinov
Ponúkame na prenájom priemyselné park v Sabinove blízko centra mesta. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - lokalita: Sabinov - celková výmera areálu - 5308 m2 - popis a výmera jednotlivých objektov : administratívna budova - 508 m2, výrobná dvojhala s administratívou 1741 m2, kovoobrábacia dielňa 246 m2, sklad náradia s administratívou 295 m2, výrobná hala 279 m2, zámočnícka výroba s administratívou (garáže) 473 m2, trafostanica 54 m2, sklad kovových výrobkov (pieskovňa)  299 m2, hala strojárenskej výroby (opláštenie žeriavovej dráhy) 1413 m2. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE :​ - voľný po dohode - parkovanie v areáli - energetivký certifikát: neuvedené UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle , mailom na adrese ponuky@  Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Výrobno-skladový objekt s administratívou na predaj
Ponúkame na predaj výrobno-skladový objekt s administratívnou časťou na Šikmej ul. v BA II, Podunajské Biskupice. Celková úžitková plocha 450m². Zastavaná plocha 270m². Jedná sa o 2-podlažný samostatne stojaci objekt v stave holodom (bez kolaudácie) s pozemkom 1000m². Prízemie : výrobno-skladový priestor 50m² (svetlá výška 3m), výrobno-skladový priestor 100m² (svetlá výška 4m), showroom (predajňa) 60m², šatňa, sociálne zariadenia a pivnica 20m². 1.poschodie : kancelária 50m² (príp. 100m²), bytová jednotka/kancelária 80m² (príp. 130m²). Inžinierske siete - el. energia, voda, septik, plyn. Ďiaľkovo ovládaný vjazd na pozemok, 3x vjazd do skladov + vjazd do predajne a samostatný vchod na poschodie. Vykurovanie prízemie - plynový kotol / pevné palivo. Na poschodí je možné osadiť radiátory a pripojiť na plynový kotol. Bezproblémové parkovanie v areáli pre 10-15 vozidiel. Voľné ihneď. Predajná cena 440 000 € . Pre bližšie info kontaktujte uvedeného makléra.