inzercia, predaj, predám, bazár

Šklbačka na hydinu

Kategória: Potravinárske stroje

Predám čisto nové zariadenie na čistenie rôznych druhov hydiny.

Zariadenie je bezpečné a pohodlné. Motor a spínač sú správne zabudované.

Šklbačka sa ľahko prenáša z miesta na miesto vďaka namontovaným rukovätiam.
Perie a voda sa vypúšťajú na jedno miesto - odtokový žľab.
Rozmery: 64x64x92
Výkon: 2200W
Hmotnosť: 45 kg
Počet prstov 119
Otáčky: 240 ot./min
Maximálny výnos: 10 kurčiat / 10 kg
Šklbačka na hydinu
Podobné inzeráty
Prenájom/Zapožičanie šklbačky na hydinu, veľkosť M
Prenajmem/Zapožičiam šklbačku na hydinu v sume za 20 €/deň. Môžete si ju vyzdvihnúť večer vopred a hneď od rána pracovať. Záloha v deň vyzdvihnutia je 50 €, pri vrátení šklbačky v nepoškodenom a funkčnom stave bude záloha, samozrejme, vrátená späť. Je potrebné v deň prevzatia podpísať stručnú zmluvu o prenájme šklbačky na hydinu, kde je potrebné PRAVDIVO uviesť svoje základné údaje (meno/priezvisko, adresa, kontakt, číslo občianskeho preukazu) - ide o doklad pre prípad, že by sa šklbačka počas výpožičky pokazila, bola by odcudzená, a pod. Kópiu zmluvy ako i návod na použitie dostanete v deň prevzatia. Odber možný v okrese Ilava, obec Pruské, Trenčiansky kraj. Odber vhodný ideálne s prepravným vozíkom. Píšte prosím len e-mail, číslo nie je pravé. Foto je len ilustračné.
Prenájom  šklbačky na hydinu, veľkosť M
Prenajmem šklbačku na hydinu v sume za 25 €/deň. Môžete si ju vyzdvihnúť večer vopred a hneď od rána pracovať. Záloha v deň vyzdvihnutia je 50 €, pri vrátení šklbačky v nepoškodenom a funkčnom stave bude záloha, samozrejme, vrátená späť. Je potrebné v deň prevzatia podpísať stručnú zmluvu o prenájme šklbačky na hydinu, kde je potrebné PRAVDIVO uviesť svoje základné údaje (meno/priezvisko, adresa, kontakt, číslo občianskeho preukazu) - ide o doklad pre prípad, že by sa šklbačka počas výpožičky pokazila, bola by odcudzená, a pod. Kópiu zmluvy ako i návod na použitie dostanete v deň prevzatia. Odber možný v okrese Ilava, obec Pruské, Trenčiansky kraj. Odber vhodný ideálne s prepravným vozíkom. Píšte prosím len e-mail, číslo nie je pravé. Foto je len ilustračné.
Bubnová šklbačka na hydinu
Ponúkam na predaj šklbačku na hydinu, použitá približne trikrát. V cene sú náhradné gumové prsty. Na cene sa dá dohodnúť.
Sklbacka hydiny
Prenajmem sklbacka 20€/ prac. deň 30€/deň víkend,sviatok.Po dohode možnosť dopravy . Tech. Parametre: Napätie: 230V Výkon: 1,5 kW / 50Hz Škubací prsty: 117 ks Výťažok za hodinu: 270 kg / h (2-3 kurčiat za minútu) Rozmery prístroja: 570 x 570 x 1100 mm Priemer bubna: 500 mm Počet otáčok bubna: 200 min. Dĺžka kábla: 1350 mm Pripojenie vody (priemer): 20 mm Hmotnosť: 55 kg Stupeň krytia: IPX4
Sklbačka hydiny..
Prenajmem veľkú profesionálnu šklbačku hydiny do hmotnosti 10 kg. Pre šklbanie brojlerov, sliepok, husí, kačíc, husokačiek, moriek atď. Očistí od peria do 30-60 s. Hydina musí byt vopred sparená vo vode 60-65 stupňov na cca 1 až 2 min(Záleží od veľkosti a druhu hydiny). Počet šklbacích prstov je 129 ks. Motor 2,2 kW zapojenie do klasickej 230V zásuvky. 15€/deň cez týždeň, 25€/deň cez víkend,volat
Šklbačka hydiny
Prenajmem šklbačku hydiny 20 €deň po dohode aj s dovozom