inzercia, predaj, predám, bazár

Skolaudovaný samostatne stojaci - 4 izbový bungalov ,s tepe

Kategória: Domy

Výhodná ponuka - ponúkame na predaj novostavbu 4-izbového samostatne stojaceho bungalovu, v kvalitnom ŠTANDARTE– v obci Miloslavov v pôvodnej časti, v strede obce, – ZP 139m2, pozemok 463m2, podlahová plocha 110m2.
Rodinný dom je priestranný, je dobre dispozične riešený, má vstupnú chodbu s predprípravou na rolldor, z chodby sa vstupuje do ostatných častí domu a to: veľkopriestoru – obývacej izby prepojenej s kuchyňou, s výstupom cez posuvné dvere na prekrytú terasu, pri kuchyni je komora, 3x samostatné veľké izby z toho zo spálne je vstup na prekrytú terasu – každá izba má predprípravau na rolldor, pri spálni je samostatná miestnosť s oknom - s využitím ako šatník alebo pracovňa - samostatné WC s umývadlom, a veľká priestranná kúpeľňa s predprípravou na sprchovací kút, vaňu, dvojumývadlo, WC, a práčku.
Všetky miestnosti majú okná a sú dobre presvetlené.
Hlavné okná a prekrytá terasa, obývacia izba, spálňa a kuchyňa sú orientované na juhovýchod, detské izby sú orientované na západ.


Rodinný dom s kolaudáciou v stave ŠTANDART - prichystaný na bývanie, (okrem kuchynskej linky ), je napojený na mestskú vodu, elektrinu 220/380V, kanalizáciu. + možnosť vlastnej studne. Na pozemku je aj prípojka plynu. Vykurovanie je tepelným čerpadlom, podlahové kúrenie, plastové okná s trojsklom, s predprípravou na vonkajšie žalúzie, 2x celopresklené dvere s posuvným systémom ktoré zabezpečujú vstup na prekrytú terasu, tehla 25 cm plus zateplenie polystyrén 15 cm, finálna fasádna farba, vnútorné omietky, maľovka, kompletná sanita, obklady a dlažba, plávajúce podlahy, interiérové dvere so zárubňami, 3x parkovacie státia, oplotenie pozemku, zarovnaný terén. Rodinný dom má predpríprava na alarm, a videovrátnik.

Celková cena domu je 297.500 eur, aj s kvalitným ŠTANDARTOM.
Okolie domu: príjemná už vystavaná lokalita, v tesnej blízkosti je zástavka BUS, park, škôlka, pošta.
Rýchle napojenie na dialnicu R7, D4.

Financovanie možné aj na hypotéku, ktorú vám spracuje bezplatne priamo v realitnej kancelárii certifikovaný hypotekárny poradca.
Obhliadky sú možné po dohode kedykoľvek.
V prípade záujmu nás kontaktujte - tel. .
Skolaudovaný samostatne stojaci  - 4 izbový bungalov ,s tepe
Podobné inzeráty
RUSOVCE - ÚTULNY PEKNÝ 3i BUNGALOV S TERASOU A SO ZÁHRADOU
Ponúkame Vám samostatne stojaci rodinný dom “bungalov” s nádychom mediteránskeho štýlu v prostredí rodinných domov vo vyhľadávanej časti Bratislava -  Rusovce, v tesnej blízkosti lesa, kde je to ideálne miesto pre Váš pokojný a nerušený domov.  Útulný 3 izb. dom postavený v roku 2004 s terasou a záhradou, z časti zatrávnenou a úžitkovou, vysadenými okrasnými kríkmi s veľkým orechom, ktorý vytvára relaxačný priestor pre absolútny oddych. SAMOSTATNE STOJACI DOM: Rusovce – Bratislava ul.  3-izbový bungalov celková obytná plocha: 104,09 m2 samostatne stojaci postavaný v roku 2004 IS: elektrina + mestská voda + plyn + vlastná studňa + kanalizácia OPTIKA – zapojenie rozvodov - príprava orientácia: JZ - obývacia izba, terasa, spálňa, V – kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba, šatník, SZ – izba, parkovanie na pozemku DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba so šatníkovou zostavou obývacia izba voľne prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu dve samostatné izby kúpeľňa s oknom, umývadlom, vaňou, sprchovacím kútom samostatné WC s oknom, plynový kotol a pračka samostatný šatník - sklad VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: iporová tehla, zateplená plynový kotol v celom dome plastové okná so žalúziami a sieťkami vstupné bezpečnostné dvere interiérové dvere a zárubne v každej izbe  laminátové parkety v izbách keramická dlažba - chodba, kúpeľňa, WC  zánovná kuchynská linka so zabudovanými elektrospotrebičmi - elektrická rúra, plynová doska, digestor, chladnička s mrazničkou radiátory kachle strešná krytina “grécka škridla” vonkajšie steny – tenko vrstvová vonkajška omietka s jemným zrnom PARKOVANIE: 1x parkovacie miesto priamo na pozemku - 25,68 m2 1x parkovanie pred domom na ulici POZEMOK: pozemok -  537m2 terasa – 39,31m2  rovinatý pozemok oplotený rohový brána na manuálne ovládanie  samostatná miestnosť pre náradie  na pozemku okrasné stromy a kríky, z časti je zatrávnený a z časti sa používa na pestovanie zeleniny  vlastná studňa na polievanie  NÁŠ NÁZOR: Hľadáte pohodové, kľudné bývanie a túžite si vychutnať dobrú kávičku na terase vlastného domu bez okolitého ruchu? Lokalita, ktorej sa dom nachádza Vám to plne ponúka. V tesnej blízkosti lesa, jazier v kombinácii s tichým prostredím poskytuje dom relax a súčasne aj les prechádzky a pravidelné športové vyžitie. Ak máte chuť si dom zútulniť a zariadiť podľa vlastných predstáv tak Vás radi uvidíme a dom spolu so záhradou Vám ukážeme. CENA: 549.000,- EUR vrátane provízie a kvalitného právneho servisu Ponúkame Vám nehnuteľnosť, ktorú osobne poznáme, navštívila ju naša maklérka, preveril náš právnik a celú foto dokumentáciu pripravil náš realizačný team
RUSOVCE - ÚTULNY PEKNÝ 3i BUNGALOV S TERASOU A SO ZÁHRADOU
Ponúkame Vám samostatne stojaci rodinný dom “bungalov” s nádychom mediteránskeho štýlu v prostredí rodinných domov vo vyhľadávanej časti Bratislava -  Rusovce, v tesnej blízkosti lesa, kde je to ideálne miesto pre Váš pokojný a nerušený domov.  Útulný 3 izb. dom postavený v roku 2004 s terasou a záhradou, z časti zatrávnenou a úžitkovou, vysadenými okrasnými kríkmi s veľkým orechom, ktorý vytvára relaxačný priestor pre absolútny oddych. SAMOSTATNE STOJACI DOM: Rusovce – Bratislava ul.  3-izbový bungalov celková úžitková plocha: 104,09 m2 samostatne stojaci postavaný v roku 2004 IS: elektrina + mestská voda + plyn + vlastná studňa + kanalizácia OPTIKA – zapojenie rozvodov - príprava orientácia: JZ - obývacia izba, terasa, spálňa, V – kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba, šatník, SZ – izba, parkovanie na pozemku DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba so šatníkovou zostavou obývacia izba voľne prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu dve samostatné izby kúpeľňa s oknom, umývadlom, vaňou, sprchovacím kútom samostatné WC s oknom, plynový kotol a pračka samostatný šatník - sklad VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: iporová tehla, zateplená plynový kotol v celom dome plastové okná so žalúziami a sieťkami vstupné bezpečnostné dvere interiérové dvere a zárubne v každej izbe  laminátové parkety v izbách keramická dlažba - chodba, kúpeľňa, WC  zánovná kuchynská linka so zabudovanými elektrospotrebičmi - elektrická rúra, plynová doska, digestor, chladnička s mrazničkou radiátory kachle strešná krytina “grécka škridla” vonkajšie steny – tenko vrstvová vonkajška omietka s jemným zrnom PARKOVANIE: 1x parkovacie miesto priamo na pozemku - 25,68 m2 1x parkovanie pred domom na ulici POZEMOK: pozemok -  509m2 terasa – 39,31m2  rovinatý pozemok oplotený rohový brána na manuálne ovládanie  samostatná miestnosť pre náradie  na pozemku okrasné stromy a kríky, z časti je zatrávnený a z časti sa používa na pestovanie zeleniny  vlastná studňa na polievanie  NÁŠ NÁZOR: Hľadáte pohodové, kľudné bývanie a túžite si vychutnať dobrú kávičku na terase vlastného domu bez okolitého ruchu? Lokalita, ktorej sa dom nachádza Vám to plne ponúka. V tesnej blízkosti lesa, jazier v kombinácii s tichým prostredím poskytuje dom relax a súčasne aj les prechádzky a pravidelné športové vyžitie. Ak máte chuť si dom zútulniť a zariadiť podľa vlastných predstáv tak Vás radi uvidíme a dom spolu so záhradou Vám ukážeme. CENA: 519.000,- EUR vrátane provízie a kvalitného právneho servisu Ponúkame Vám nehnuteľnosť, ktorú osobne poznáme, navštívila ju naša maklérka, preveril náš právnik a celú foto dokumentáciu pripravil náš realizačný team
SYMPATICKY BUNGALOV V TICHEJ LOKALITE RUSOVIEC - V BLÍZKOSTI
Ponúkame Vám samostatne stojaci 3 izb. dom tvare “bungalov” vo vyhľadávanej a obývanej časti rodinných domov Bratislava - Rusovce, v tesnej blízkosti lesa, hrádze a dvoch jazier. Útulný milý domček je ideálny pre dvoch ľudí so záľubou práci v záhrade, s radosťou k pohybu a v prírode. Pôdorysne je šikovne riešený, s priestrannou a riadne presvetlenou obývacou časťou s kachlami, s výbornou orientáciou svetových strán, dvoch samostatných izieb, postavený v roku 2004. Dom sa predáva spolu s terasou a záhradou z časti zatrávnenou, úžitkovou, vysadenými okrasnými kríkmi a s veľkým orechom, ktorý v letných dňoch na terase zachytáva slnečné lúče a vytvára oázu pokoja tak veľmi potrebnej pre každého jedného z nás za spevu vtáctva a bez ruchu veľkomesta. Dom so svojou príjemnou atmosférou dokonale vytvára pocit domova, avšak vyžaduje ešte zo pár úprav podľa Vašich vlastných predstáv. Ak sme Vás našou ponukou zaujali radi Vám ju aj osobne ukážeme. SAMOSTATNE STOJACI DOM: Rusovce – Bratislava ul. 3-izbový bungalov celková úžitková plocha: 104,09 m2 samostatne stojaci postavaný v roku 2004 IS: elektrina + mestská voda + plyn + vlastná studňa + kanalizácia OPTIKA – zapojenie rozvodov - príprava orientácia: JZ - obývacia izba, terasa, spálňa, V – kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba, šatník, SZ – izba, parkovanie priamo na pozemku DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba so šatníkovou zostavou obývacia izba voľne prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu dve samostatné izby kúpeľňa s oknom, umývadlom, vaňou, sprchovacím kútom samostatné WC s oknom, plynový kotol a práčka samostatný šatník - sklad vstup do domu - 5,40m2 predsieň - 12,21m2 izba - 11,90m2 obývacia izba + kuchyňa + jedáleň - 44,48m2 izba - 11,90m2 kúpeľňa - 7,80m2 WC - 3,91m2 šatník - 2,67m2 VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: POROTHERM tehla, zateplená plynový kotol v celom dome plastové okná so žalúziami a sieťkami vstupné bezpečnostné dvere interiérové dvere a zárubne v každej izbe laminátové parkety v izbách keramická dlažba - chodba, kúpeľňa, WC zánovná kuchynská linka s elektrospotrebičmi - elektrická rúra, plynová doska radiátory kachle strešná krytina “grécka škridla” vonkajšie steny – tenko vrstvová vonkajšia omietka s jemným zrnom PARKOVANIE: parkovacie miesto priamo na pozemku - 25,68 m2 POZEMOK: pozemok - 509m2 terasa – 39,31m2 rovinatý pozemok oplotený rohový brána na manuálne ovládanie samostatná miestnosť pre náradie na pozemku okrasné stromy a kríky, z časti je zatrávnený a z časti sa používa na pestovanie zeleniny vlastná studňa na polievanie NÁŠ NÁZOR: Je to do slova kľudné, tiché a pohodové bývanie medzi rodinnými domami, v tesnej blízkosti lesa, jazier a hrádze. Tento druh bývania podporuje zdravý životný štýl ľudí, kt
NOVOSTAVBA  - 4-izbový BUNGALOV - CESTICE - Košice-okolie
Ponúkam na predaj NOVOSTAVBU - samostatne stojaci jednopodlažný 4-izbový rodinný dom - BUNGALOV - v novej lokalite - obec CESTICE - Košice-okolie. Nachádza sa na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 15 min. autom od Košíc. * PREDÁVA SA V ŠTÁDIU HOLODOMU. * * PO DOHODE JE MOŽNOSŤ DOKONČENIA DOMU DO ŠTANDARDU NA KĽÚČ. * 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - zádverie, chodba, - terasa, - pochôdzna časť povaly. CENA HOLODOMU ZAHŔŇA : - základové pásy a platňa, zateplenie základov - múry a priečky Ytong 300 + 150 polystyrén - vchodové dvere - fasádna silikónová omietka - Strecha - Bramac (s úložným a pochôdznym priestorom, - plastové okná trojsklo alluplast 8000 - príprava na vonkajšie žalúzie - zateplenie stropu 400 mm - teplovodné podlahové kúrenie bez tepelného čerpadla, či kotla - príprava na alarm a kamerový systém - komín na krb - vnútorné sadrové omietky a maľby - sadrokartónové podhľady vrátane bodových svetiel - elektrina 220/400 V, - vŕtaná studňa - žumpa (10m3) - optika - revízne správy - súčinnosť pri kolaudácii - energetický certifikát "AO". PONÚKAM NA PREDAJ DVA 4-IZBOVÉ BUNGALOVY : BUNGALOV č. 1 : - výmera pozemku : 469 m2 - zastavaná plocha : 120 m2 + 20 m2 terasa - úžitková plocha : 110 m2 BUNGALOV č. 2 : - výmera pozemku : 355 m2 - zastavaná plocha : 120 m2 + 20 m2 terasa - úžitková plocha : 110 m2 IS: elektrina 220/400 V, voda - vŕtaná studňa, odpad - žumpa (10m3), optika. * FOTKY SÚ ILUSTRAČNÉ. * * KÚPNA CENA ZA BUNGALOV - HOLODOM : 195.000,-€ * * KÚPNA CENA ZA BUNGALOV - DOKONČENÝ V ŠTANDARDE : 220.000,- €. * PRI VÁŽNOM ZÁUJME A RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ ZĽAVA Z CENY. * V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
Moderný samostatne stojaci 4izb bungalov s garážou vo Hviezd
Typ: Rodinný dom Ulica: Stromová Obec: Hviezdoslavov Realitná kancelária PORTO REAL GROUP vám ponúka na predaj pekný samostatne stojaci kompletne zariadený 4izbový bungalov s udržiavanou záhradou a garážou v Hviezdoslavove. Ide o novostavbu skolaudovanú v roku 2015 situovanú v bezpečnej a kľudnej lokalite v slepej uličke. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy po novootvorenom obchvate D4R7. Na obvodové murivo a nosné steny boli použité tehly Porotherm hr. 300 mm, zateplenie obvodových stien je zabezpečené zatepľovacím systémom z polystyrénu EPS hr. 150 mm. Strecha je plochá s krytinou Rhenofol. Bungalov s úžitkovou plochou 128 m2 sa rozprestiera na pozemku s výmerou 560 m2 a má výborné dispozičné riešenie. Pozostáva z 3 nepriechodných izieb, veľkej obývačky spojenej s kuchyňou s prechodom na krytú terasu a do záhrady. Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom má priestrannú kúpeľňu s vaňou aj sprchovacím kútom, wc a bidetom, spálňa má walk-in šatník a k dispozícii je aj garáž. Dom je nadčasovo a účelne zariadený, v kuchyni je kuchynská linka na mieru so všetkými spotrebičmi a ostrovčekom s digestorom. Ďalšou výhodou je zánovná klimatizácia, ktorá je ešte v záruke ako aj projektor, ktorý poskytuje zážitok zo sledovania filmov. Kúrenie je teplovodné plynové podlahové zabezpečené vysokovýhrevným plynovým kotlom a v dome je aj piecka na pevné palivo, ktorá dokáže dostatočne vykúriť celú miestnosť. Tento rodinný dom má peknú slnečnú terasu s pergolou, z ktorej je výhľad do záhrady s upraveným trávnikom, ktorý má automatickú závlahu. Disponuje vlastnou studňou s hĺbkou 18 m s pitnou vodou a kanalizáciou do dočasnej izolovanej monolitickej 10 m3 žumpy. Obec má schválené stavebné povolenie na vodovod a kanalizáciu, čo bude zrealizované v blízkej budúcnosti. Vpredu je dostatočne veľké parkovisko pre dve autá a pred domom je možné zaparkovať ďalšie 4 autá. Dom má energetický certifikát B vďaka čomu sú mesačné náklady na energie veľmi optimálne. V blízkosti je jazero s obecnou plážou a lokalita poskytuje dostatočné možnosti športového vyžitia. DOM 4 izbový bungalov zastavaná plocha 162 m2 úžitková plocha 128 m2 pozemok o výmere 559 m2 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU -vstupná hala (6,72m2) -2x nepriechodná izba s východnou orientáciou (2x13m2) -samostatné WC s umývadlom (1,54 m2) -priestranná obývačka vybavená veľkou sedacou súpravou ku ktorej sú poťahy aj v šedej  farbe, klimatizácia, projektor, stolík, vitrína, jedálenský stôl so stoličkami, piecka, spojená  s kuchyňou vybavená kuchynskou linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi (48,17 m2) s výstupom na  terasu a do záhrady (20 m2) -kúpeľňa s vaňou, veľkým sprchovacím kútom, dvojumývadlom so skrinkami, W