inzercia, predaj, predám, bazár

Školská taška NikiDom Roller XL

Kategória: Školské potreby

Predávam dievčenskú školskú tašku NikiDom Roller XL používanú 1šk. rok (kvôli pandémii). Taška má mierne známky používania hlavne zo spodu, inak je vo veľmi dobrom stave. K taške bol dokúpený pršiplášť, ktorý je súčasťou ponuky. Pri rýchlom jednaní je možná dohoda.
Školská taška NikiDom Roller XL
Podobné inzeráty
Nikidom roller
skolska taska Nikidom Roller, pouzivany stav. aktualne do zmazania!!! na sms nereagujem!!!!! posielam po prevode na ucet, postovne podla tarif SP alebo osobny odber ba, most pri ba,..
školská taška na kolieskach Nikidom Roller
Predám školskú tašku na kolieskach značky Nikidom Roller. Bola málo používaná iba z parkoviska školy do budovy školy.
Skolská taška Nikidom roller
Predám školskú tašku Nikidom po jednom dieťati. Taška je v zachovalom stave. V spodnej časti má známky opotrebovania - je odretá.
Predám školskú tašku Nikidom Roller
Predám kvalitnú školskú tašku značky Nikidom Roller. Veľkosť XXL, používaná jeden školský rok, zachovalá.
Skolska taska - roller na kolieskach
Skolska taska, rok pouzivana, plne funkcna, stav ako na obrazku. Na kolieskach, odolna, vydrzi ozaj vela.
Školská taška
Predám školskú tašku vhodnú pre prvý ročník. Taška používaná jeden školský rok. Školská taška Belmil Cute Caty Ergonomicky tvarovaná exkluzívna školská taška BELMIL. Školská taška BELMIL je výrobok z Európy, špeciálne vytvorená pre školákov prvého ročníka. -Špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie polstrovania na chrbte -Reflexné pásiky vpredu, na bokoch aj na ramenách pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa v zlých podmienkach viditeľnosti. -Nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie. -Zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem. -Pogumovaná rukopäť. -Masívna reflexná pracka na zapínanie. -Izolovaná časť s priestorom pre kartičku s menom a adresou alebo na rozvrh hodín. -2 bočné vrecká s možnosťou zloženia pre fľaše s nápojmi. -Pohyblivý rozdeľovač vo vnútri tašky pre lepšie rozloženie obsahu. -Školská taška je vyrobená z vodotesného materiálu. -Rozmery:32x36x19cm. Materiál: polyester 300x330D, PVC hmotnosť 1000g