inzercia, predaj, predám, bazár

Školská taška Topgal

Kategória: Plecniaky a kufre

Taška, peračník a pršiplášť.
Školská taška pre chlapcov vhodná od 2.do 5. triedy. Taška má ergonomický riešené chrbtové popruhy, chrbtovú výstuž s vyberateľým hliníkovým rámom. Výborné reflexné prvky, k taške patrí aj peračník a pršiplášť. Elastická kapsa na fľašu je umiestnená z vonkajšej strany.
Vo vnútri sa nachádza karabínka na kľúče, a mala sieťka na drobnosti.Taska je v zachovalom stave.
Školská taška Topgal
Podobné inzeráty
Topgal školská taška
Topgal školská taška pre 2. stupeň, zachovalá. Os. odber, ak poštou plus poštovné. Je čistá, opratá.
školská taška topgal
predám školskú študenstkú tašku značky topgal. taška má 2 veľké vrecká na zips, 2 menšie vrecká na zips, jedno bočné vrecko na zips a jedno bočné vrecko na fľašu šírka 33cm dĺžka 43 cm hrúbka 19 cm osobný odber v BA alebo pošlem poštou kontaktujte ma prosím formou SMS
Školská taška Zn. Topgal
Predam skolsku tasku Zn. Topgal Vyska 44cm Sirka v spodnej casti 33cm
ŠKOLSKÁ TAŠKA Topgal
Predám priestrannú školskú tašku značky TOPGAL vo veľmi dobrom stave. Obsahuje 3 priehradky, vpredu 2 vrecká a 2 bočné vrecká so sieťkou na fľašu. Chrbát je vystužený kovovou konštrukciou.
Topgal
Školská taška Topgal, nosená 1 školský rok. V prípade záujmu prosím mail tel vymyslený.
Školská taška Topgal
Predám školskú tašku značky Topgal. Má ergonomicky tvarovaný chrbát s výstelkou a 4 komory + miesto na fľašku. Objem 22 l. Používaná jedným dieťaťom, známky mierneho opotrebovania (najviac vidno na refl. prvkoch). Momentálne už nieje v predaji. Osobný odber v Trenčianskom Jastrabí, prípadne Trenčín alebo zaslaním poštou (+ poštovné). Kontakt prosím len e-mailom.