inzercia, predaj, predám, bazár

Skrabadlo pre Macku

Kategória: Mačky

Predám zanivne skrabadlo pre mačku. Šedej farby.
Výška 60cm, šírka 50cm a hĺbka 40 cm.
Nie je vôbec poškodené. Používané zriedka. Keďže môj kocúrik spí radšej pri mne
Skrabadlo pre Macku
Podobné inzeráty
Klietka / ohradka pre mačku
e Klietka / ohradka pre mačku - [10.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Klietka / ohradka pre mačku - 1 Klietka / ohradka pre mačku - 2 Klietka / ohradka pre mačku - 3 Klietka / ohradka pre mačku - 4 Predám klietku pre mačku (alebo pre iné domáce zviera). V balení sa nachádza 10ks panelov. Jeden panel ma rozmery 35x35cm. Panel je kovový a klietka je rozkladacia. Klietky sú nové, nerozbalené a je možno si zakúpiť viac ako jedno balenie. Možné poslať na dobierku alebo osobný odber. Viac informácií na tel. čísle alebo email. 1 balenie = 42€ 2 balenia = 78€
skrabadlo, domcek a tunel pre Macku
predám veci pre mačku, naša nepoužíva. Akinu Škrábadlo COCO 2 poschodia, hneda&béžová; škrabadlo myš; Šuštiaci tunel s loptičkami pre vašu mačku. iba domček za 20 euro. všetko v perfektnom stave. cena za všetko spolu 25 euro. len osobný odber v Bratislave
Škrabadlo a zachodik pre mačku
Predám škrabadlo a zachodik pre mačku takmer vôbec nepoužité keďže sme mali mačičku len na skúšku. Samostatne škrabadlo 60€ Toaleta 20€ Ak by bol záujem vziať obe pribalím aj náhradné filtre do zachodiku, sáčky do zachodiku,predložku pred zachodik, hračky aj mlsky. Plus 10€ prenoska.
Škrabadlo pre mačku /kocúra
Predávam škrabadlo pre mačičku. Používané iba 3mesiace. Má to multifunkčné využítie,jednak na oddychovú časť pre mačku ale hlavne na herné činnosti. Ideál na brúsenie pazúrov.Vrelo odporúčam každému kto má doma kocúra/mačku.Cena nového=75€. Aktuálna cena je 29€.v Prípade zaujimu predám spoločne s mačacími záchodom(15) len za 44€. Pri odbere ešte dnes iba za 39€.
Škrabadlo+toaleta
Predám škrabadlo a mačaciu toaletu. Záchod je skôr pre mača ako pre dospelú mačku. Škrabadlo aj toaleta sú veľmi zachovalé bez poškodenia.
Škrabadlo pre mačku
Dobrý deň, mám na predaj toto krásne mačacie škrabadlo. Má zhruba 2 mesiace ale stav je ako nové, len na škrabacích valcoch su vidieť jemné znaky používania (valce ide jednoducho vymeniť za nové) škrabadlo je v nádhernej šedej farbe moderne pasujúce do každej domácnosti. V:180CM Š:50CM Ďôvod predaja je sťahovanie sa . Po dohode viem priviezť.