inzercia, predaj, predám, bazár

Škrečkovia

Kategória: Drobné cicavce

Škrečky biele 3ks, súrodenci, majú asi 3 týždne, na predaj. 3e kus. Okr. Galanta. Sú milé, nechajú sa hladkať. Škrečkovia sú veľmi nenáročný domáci miláčik. Ideálny aj ako prvý miláčik, aj pre malé deti. Vydržia aj pár dní samé, keď ste na dovolenke.
Škrečkovia
Podobné inzeráty
Škrečkovia
Škrečky biele 3ks, súrodenci, majú asi 3 týždne, na predaj. 3e kus. Okr. Galanta. Sú milé, nechajú sa hladkať. Škrečkovia sú veľmi nenáročný domáci miláčik. Ideálny aj ako prvý miláčik, aj pre malé deti. Vydržia aj pár dní samé, keď ste na dovolenke ????
predám škrečok roborovský
Dobrý deň, predám mladých škrečkov Roborovských, majú cca mesiac. Mám ich na predaj šesť a sú to všetko súrodenci. Sú mladí, hraví a zdraví. Sú odchovaní doma, teda nehryzú. Ideálny darček pre deti aby sa naučili láske ku zvieratkám. Preferujem osobný odber, alebo môžem po okolí aj doviezť. Škrečok je veľmi nenáročné zvieratko, ktoré deti naučí zodpovednosti. Cena je 5eur/škrečok, pri kúpe viacej škrečkov dohoda. Nejedná sa o zárobkovú činnosť, škrečkovia sú mojich detí, výťažok z predaja pôjde na nákup krmiva a pilín pre ostatných škrečkov, prípadne je možná aj výmena za balené krmivo a piliny. Predaj z dôvodu, že už ich máme vyše 20 a dnes ráno sa okotili ďalší, teda o cca 2-3 týždne bude v ponuke ďalších 5 škrečkov... Vyhľadávanie: škrečok roborovský, džungársky, klietka, zvieratko, piliny, krmivo, deti, radost, chov, chovatelské potreby, pitko, krmitko.
predám škrečok roborovský
Dobrý deň, predám mladých škrečkov Roborovských, majú cca mesiac. Mám ich na predaj šesť a sú to všetko súrodenci. Sú mladí, hraví a zdraví. Sú odchovaní doma, teda nehryzú. Ideálny darček pre deti aby sa naučili láske ku zvieratkám. Preferujem osobný odber, alebo môžem po okolí aj doviezť. Škrečok je veľmi nenáročné zvieratko, ktoré deti naučí zodpovednosti. Cena je 5eur/škrečok, pri kúpe viacej škrečkov dohoda. Nejedná sa o zárobkovú činnosť, škrečkovia sú mojich detí, výťažok z predaja pôjde na nákup krmiva a pilín pre ostatných škrečkov, prípadne je možná aj výmena za balené krmivo a piliny. Predaj z dôvodu, že už ich máme vyše 20 a dnes ráno sa okotili ďalší, teda o cca 2-3 týždne bude v ponuke ďalších 5 škrečkov... Vyhľadávanie: predám škrečkov, škrečky, škrečki, škrečok roborovský, džungársky, sýrsky, klietka, zvieratko, piliny, krmivo, deti, radost, chov, chovatelské potreby, pitko, krmitko.
predám škrečka roborovského škrečkov roborovských
!!!! INZERÁT JE STÁLE AKTUÁLNY AK HO ČÍTATE!!! Neposielajte SMS, volajte prosím. Dobrý deň, predám 3ks dospelých škrečkov Roborovských, majú cca 6-8 mesiacov a mali by to byť všetko samčekovia. Sú odchovaní doma, dobre živení :o) Vhodné aj na chov, sú dobre stavaní. Škrečkovia patria mojim deťom, predávame z dôvodu že ich máme cca 15ks a títo spolu nevychádzajú. Škrečok je veľmi nenáročné zvieratko, ktoré naučí deti zodpovednosti a láske ku zvieratkám, ale škrečok je vhodný aj pre dospelých. Najlepšie osobný odber, alebo aj doveziem. Vyhľadávanie: škrečok roborovský, sýrsky, džungársky, morské prasa, prasiatko, morča, zajačik, klietka, krmivo, zviera, deti.
klietka pre škrečka
Dobrý deň predám klietku pre škrečka. Rozmery sú:37cm na 24cm a výška 22cm. Klietka je úplne bez poškodenia, používaná iba pól roka. Prežijú v nej aj dvaja škrečkovia. V cene je aj drevený a plastový domček, pitko, miska, drevená preliezačka, a ohybný mostík. Som ochotná sa ešte dohodnúť na cene. Ak máte záujem píšte mi na číslo