inzercia, predaj, predám, bazár

Skriňa ikea

Kategória: Skrine

Predám skriňu IKEA, skoro ako novú málo používanú.

Vzor: bielo morený dub
Rozmery rámu: 50x58x236 cm
Dvere: biele s mliečnym sklom
Šuflíky: 2x drevené, 2x koše
Police: 5x
Je potrebné si zabezpečiť odvoz, skriňa je poskladana a pripravena na odvoz. Neposkodena so vsetkymi skrutkami.
Skriňa ikea
Podobné inzeráty
Skrina Ikea Aneboda
Predam skrinu IKEA Aneboda. V pripade potreby, vramci Košíc preveziem (ak mi pomozete). Skrina je ako nová, nebola používaná. Je v Starom Meste. Cena vratane odvozu vramci Kosic v prípade potreby za účelom rýchleho predaja. Rozmery v 180cm, h 50 cm, sirka 81cm. Podla všetkého ikea ju nahradila skriňou Brimnes (veľmi podobna) ktorá nová stoji 149 eur. Link:
REZERVOVANÉ Set Ikea Billy / Oxberg
Predám set štyroch kusov čierných policových vitrín Ikea Billy / Oxberg. Skrinky sú v TOP stave, zatiaľ v zloženom stave, bez závad/ škriabancov. Ikea lampičky s ovládačom na zapnutie/vypnutie svetiel grátis! Rozmery: 2x knižnica s polovič. sklen. dvierkami BILLY 40x30x237 cm 1x knižnica so sklen. dvierkami BILLY / OXBERG 40x30x237 cm 1x knižnica Billy bez dvierok 40x28x237 cm Preferujem predaj všetkých štyroch častí v celku. Počiatočná cena: 635€ Cena v celku: 290€ + dohoda Iba osobný odber v Hamuliakove. Dôvod predaja: zmena dispozície bytu Nižšie pridávam odkazy priamo na web Ikei:
Vešiak alebo otvorená skriňa Idanäs IKEA
Otvorená skriňa alebo vešiak na oblečenie, Idanäs Ikea. Vhodný do chodby alebo do izby, je ako nový, bez poškodenia. Obsahuje aj šuflík, vhodný na kabelky, šály, čiapky alebo topánky. Pôvodná cena v Ikea 199 EUR, ponúkam za 150 EUR. Vešiak si treba vyzdvihnúť osobne a odviezť. V galérii uvádzam aj fotky IKEA, aj fotky ponúkaného kusu.v prípade odvozu cena dohodou.
Šatníkové skrine PAX IKEA
Predám 2 šatníkové skrine PAX IKEA. Veľmi dobrý, zánovný stav. Väčšia skriňa 100x60x236 cm: Rám - dekor breza (asi), Jednoduché hladké dvere Tanem, Biela matná Akrylová farba, Vešiaková tyč, 4 police, úchytky TYDA Menšia skriňa 50x60x236 cm: Rám - dekor breza (asi), Jednoduché hladké dvere Tanem, Biela matná Akrylová farba, 4 police, 4 drôtené koše s vysúvacou koľajou Pôvodná cena 327 € veľká skriňa + 252 € malá skriňa. Spolu 578 € Predám iba obidve spolu (370 €), alebo veľkú skriňu (210 €). Malú skriňu samostatne nepredávam.
IKEA STUVA skrine biele - šatrníková aj malá skrinka
Predám kvalitné skrine IKEA STUVA vo veľmi dobrom stave. Osobný odber v BA. Skrine majú tiché dovieranie. 1. 2x Šatníková skriňa - cena: 95 EUR / ks - vonkajšie rozmery: 191,5/60/51 cm (v/š/h) - dolná časť je s 1 policou (výška 64cm) - horná časť je s 1 policou a tyčou na vešiaky (výška 127,5 cm) - poloha políc aj vešiakovej tyče je výškovo nastaviteľná - skriňa má nastaviteľné nožičky (závit) - dá sa aj otočiť dole hlavou, t.j. vešiaková časť dole a policová hore 2. 2x Malá skriňa s dvierkami a policou - cena: 40 EUR / ks - vonkajšie rozmery: 64/60/32 cm (v/š/h) - vnútri je 1 výškovo nastaviteľná polica - skrinky môžu stáť na zemi na nastaviteľných nožičkách, alebo sa dajú zavesiť na stenu 3. 1x Malá skriňa s policou (bez dvierok) - cena: 30 EUR - vonkajšie rozmery: 64/60/30 cm (v/š/h) - 1 výškovo nastaviteľná polica - skrinka môže stáť na zemi na nastaviteľných nožičkách, alebo sa dá zavesiť na stenu V prípade odberu viacerých kusov možná dohoda na cene.
Šatníková skriňa Ikea Pax
Predám šatnikovu skriňu Ikea Pax v čiernej farbe. Rozmery: 150/66/236cm. Vnútorne rozloženie polic nemám odfotené, lebo skriňa je v demonte, ale približne: na ľavej strane-hore polica, dve vesiakove tyce pod sebou, napravo- hore štyri alebo päť polic, dva sufliky a dva výsuvné koše. Skriňa je v peknom stave bez poškodení. Bola to výborná investícia, boli sme veľmi spokojní, bohužiaľ nám teraz farebne nepasuje. Pri rýchlom jednaní mala dohoda na cene mozna. Skriňa demontovaná. Odvoz je nutne si zabezpečiť.