inzercia, predaj, predám, bazár

Skriňa na topanky BISSA z Ikea

Kategória: Skrine

Predáme skriňu na topánky zakupenú v Ikea.
Rozmer: 49x28x135cm
Skriňa na topanky BISSA z Ikea
Podobné inzeráty
BISSA -skrinka na topanky 3, biela /2ks/
Predam uplne novu prakticku bielu skrinku na topanky kupovanu v 07/2022 v IKEA este v zaruke s blockom. Cena 50 eur za 1 ks / zmontovana/.
Ikea BISSA Skrinka na topánky, biela, botník
Predam botnik ako nový. IKEA BISSA Skrinka na topánky, biela, 49x28x93 cm. Osobný odber možný v BB kraji.
Botnik Ikea Bissa
Predám botník BISSA kúpený v Ikea, Skrinka na topánky 3-krát farba-čiernohnedá , 49x28x135 cm. Bez poškodení ako nový. Je poskladaný. Len osobný odber. Inzerát platný do zmazania.
Skrinka Bissa ikea botník
Kúpim dvojkomorovú bielu skrinku Bissa Ikea.
Skrina Ikea Aneboda
Predam skrinu IKEA Aneboda. V pripade potreby, vramci Košíc preveziem (ak mi pomozete). Skrina je ako nová, nebola používaná. Je v Starom Meste. Cena vratane odvozu vramci Kosic v prípade potreby za účelom rýchleho predaja. Rozmery v 180cm, h 50 cm, sirka 81cm. Podla všetkého ikea ju nahradila skriňou Brimnes (veľmi podobna) ktorá nová stoji 149 eur. Link:
Vešiak alebo otvorená skriňa Idanäs IKEA
Otvorená skriňa alebo vešiak na oblečenie, Idanäs Ikea. Vhodný do chodby alebo do izby, je ako nový, bez poškodenia. Obsahuje aj šuflík, vhodný na kabelky, šály, čiapky alebo topánky. Pôvodná cena v Ikea 199 EUR, ponúkam za 150 EUR. Vešiak si treba vyzdvihnúť osobne a odviezť. V galérii uvádzam aj fotky IKEA, aj fotky ponúkaného kusu.v prípade odvozu cena dohodou.