inzercia, predaj, predám, bazár

Skriňa na vesanie, polickova skriňa, počítačový stol

Kategória: Skrine

Dvojdverová skriňa 25€
Výška 180cm a šírka 85 cm
Polickova skriňa 25€
Šírka 120 cm
Počítačový stôl a k nemu pohyblivý stolík 25€
Skriňa na vesanie, polickova skriňa, počítačový stol
Podobné inzeráty
Darujem skrine: 2x skriňa na vešanie, 1x na ukladanie.
Darujem skriňovú zostavu: 2 x skriňa na vešanie, 1 x skriňa na ukladanie. Nábytok je používaný, v peknom stave, ako celok pôsobí pekne a kompaktne. Používala som v detskej izbe, zmestilo sa veľa vecí, ktoré boli zároveň aj prehľadne uložené. Popis skriňa na vešanie: výška 203 cm, šírka 70 cm, hĺbka 36 cm. Vnútro skrine: vo vrchnej časti je 30 cm priestor na ukladanie, potom je časť na vešanie - praktický výsuvný vešiak, v spodnej časti je taktiež priestor na ukladanie. Popis skriňa na ukladanie: výška 140 cm, šírka 158 cm, hĺbka 36 cm. Táto skriňa má 6 rovnakých samostatných častí. V každej z nich sú 2 police na ukladanie. Jednotlivé časti nábytku môžu stáť v miestnosti samostatne (tiež som mala 1 skriňu samostatne). Možnosť osobného odberu v Bratislave - Petržalke. Skrine je možné zobrať ako 3 samostatné kusy nábytku (nerozkladajú sa).
Vstavaná skriňa rolldoor + vešanie
predám vstavanú skriňu s oboma bočnými stenami, teda jej stačí zadná stena. celková šírka 280cm, výška 250cm a hĺbka 70cm( hĺbka bočnej steny), šírka dverí 95cm rozdelená na 3 dvere ( na 1 je zrkadlo) na spodu sú šuflíky, ktoré chodia po zemi teda majú vačšiu nosnosť skriňa je v dekore Egger Fleetwood biely H3450 rozloženie ako na obrázkoch, vrátane vešania( 1 vešanie je výklopné), košíkov, šuflíkov - všetko funkčné v top stave v prípade potreby doplním info k skrini je aj vešanie a mini botník so šuflíkom - rozmery na fotke, dá sa použiť aj samostatne cena spolu za skriňu aj vešanie, ale dá sa aj samostatne osobný odber Bratislava - Nové Mesto
Skriňa na vešanie
Predám skriňu na vesanie o rozmeroch 200x97x56 cm(vxšxh). Odtieň wenge (tmavohnedá). Na skrini zboka 2 skrutky na vesanie (dodatočné namontované kvôli vesiaku, dajú sa odstrániť). V spodnej časti sú 2 zásuvky a v hornej otváracej časti je jedna tyč na vesanie (možné doplniť aj ďalšiu tyč nižšie). Osobný odber BA Petržalka
Detská izba
Predam dievcensku ruzovu detsku izbu.Kupena pred dvoma ako nova.Dovod predaja je vymena za vstavanu skrinu.V zostave su tri skrine, jedna uzka polickova,druha siroka je aj na vesanie aj police, tretia je polovica zavreta polickova, druha polovica otvorena s polickami.Pisaci stolik,policky nad stolik.V pripade zaujmu poslem rozmery.Darujem k tomu postel bledo hnedu(buk)s ruzovym celom 180x80cm.Izba bude v celku iba do 17.9.2022, potom bude v demonte.
Skriňa poličková trojdverová
Skriňa trojdverová poličková , vhodná do spálne , obývacej izby , kancelárie či študentskej izby. Za všetkými dvierkami sa nachádzajú poličky . Skriňa disponuje aj jedným šuplíkom , ktorý imituje tri malé šuplíky s kovovými úchytkami . Výška – 155 cm , šírka – 171 cm , hĺbka – 49 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Skriňa + počítačový stolík
Predám skriňu a počítačový stolík Rozmer skrine Výška 2m , šírka 90cm , hĺbka 60cm Počítačový stolík rozmer -výška 76cm , šírka 110cm Cena 60€ plus pri rýchlom jednaní dohoda možná (známky používania)