inzercia, predaj, predám, bazár

Skriňa s vitrínami - Selva - Taliansky masívny nábytok

Kategória: Skrine

Ponúkam na predaj skriňu značky Selva (kolekcia Villa Cipriani).
Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva.
Vitrínky sú podsvietené.
Skriňa je nepoužívaná bez jedného škrabnutia či vady.

Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms.

Podobné kusy v obchode stoja okolo 4,500 Eur. Napr.:
Skriňa s vitrínami - Selva - Taliansky masívny nábytok
Podobné inzeráty
Skriňa s vitrínami - Selva - Taliansky masívny nábytok
Ponúkam na predaj skriňu značky Selva (kolekcia Villa Cipriani). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva. Vitrínky sú podsvietené. Skriňa je nepoužívaná bez jedného škrabnutia či vady. Rozmery: V: 215 cm Š: 138 cm H: 50 cm Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja okolo 4,500 Eur. Napr.:
Skriňa s vitrínami a komoda - Selva - Taliansky nábytok
Ponúkam na predaj skriňu a komodu značky Selva (kolekcia Biedermeier). Ide o značkové talianske výrobky z masívneho dreva. Sú nepoužívané bez jedného škrabnutia či vady. Rozmery - skriňa: V:190 cm Š:86 cm H:40 cm Rozmery - komoda: V:78 cm Š:129 cm H:40 cm Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja spolu okolo 4,500 Eur.
Skriňa s vitrínami a komoda - Selva - Taliansky nábytok
Ponúkam na predaj skriňu a komodu značky Selva (kolekcia Biedermeier). Ide o značkové talianske výrobky z masívneho dreva. Sú nepoužívané bez jedného škrabnutia či vady. Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja spolu okolo 4,500 Eur.
Skriňa Selva - Taliansky masívny nábytok
Ponúkam na predaj skriňu Selva (kolekcia Biedermeier). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva. Sú takmer nepoužívané bez jedného škrabnutia či vady. Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja spolu okolo 4,500 Eur.
Skriňa Selva - Taliansky masívny nábytok
Ponúkam na predaj skriňu Selva (kolekcia Biedermeier). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva. Sú takmer nepoužívané bez jedného škrabnutia či vady. Rozmery: V:210 cm Š:250 cm H:58 cm Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja spolu okolo 4,500 Eur.
Komoda - Selva - Taliansky nábytok
Ponúkam na predaj komodu Selva (kolekcia Biedermeier). Ide o značkový taliansky výrobok z masívneho dreva. Je takmer nepoužívaná, bez jedného škrabnutia či vady. Prosím o kontaktovanie len v prípade vážneho záujmu. Najlepšie sms. Podobné kusy v obchode stoja spolu okolo 2,500 Eur.