inzercia, predaj, predám, bazár

Skriňa trojdverová so zrkadlom - NOVÉ, NEROZBALENÉ

Kategória: Skrine

Predám skriňu trojdverovú so zrkadlom, v bielej farbe. Skriňa je skutočne veľká, poskytuje veľa úložného priestoru. Je nová, nerozbalená, v krabiciach.
V skutočnosti to vypadá ako tá skriňa, ktorá je na fotke (s rebríkom aj so stoličkou), ktorú som už postavil, s tým rozdielom, že stredné dvere sú zrkadlové.

Výška (cm): 245
Šírka (cm): 278
Hĺbka (cm): 62
Farba: biela
Farba dvierok: biela
Farba korpusu: biela
Povrchová úprava dvierok: mat
Povrchová úprava korpusu: mat
Konštrukcia dvierok: laminovaná drevotriesková doska
Konštrukcia korpusu: laminovaná drevotriesková doska
Hmotnosť (kg): 280
Dvere: s posuvnými dverami
Počet dverí: trojdverové
Vybavenie: police + tyč
Osvetlenie: nie
Zrkadlo: so zrkadlom
Skriňa trojdverová so zrkadlom - NOVÉ, NEROZBALENÉ
Podobné inzeráty
Skriňa trojdverová so zrkadlom
Predám skriňu trojdverovú so zrkadlom, v bielej farbe. Nová, nerozbalená v krabiciach. V skutočnosti to vypadá ako tá skriňa, ktorá je na fotke (s rebríkom) napravo, ktorú som už postavil, s tým rozdielom, že jedny dvere sú zrkadlové. Oproti skriňa so zrkadlom je dvojdverová. Výška (cm): 245 Šírka (cm): 278 Hĺbka (cm): 62 Farba: biela Farba dvierok: biela Farba korpusu: biela Povrchová úprava dvierok: mat Povrchová úprava korpusu: mat Konštrukcia dvierok: laminovaná drevotriesková doska Konštrukcia korpusu: laminovaná drevotriesková doska Hmotnosť (kg): 280 Dvere: s posuvnými dverami Počet dverí: trojdverové Vybavenie: police + tyč Osvetlenie: nie Zrkadlo: so zrkadlom
Skriňa poličková trojdverová
Skriňa trojdverová poličková , vhodná do spálne , obývacej izby , kancelárie či študentskej izby. Za všetkými dvierkami sa nachádzajú poličky . Skriňa disponuje aj jedným šuplíkom , ktorý imituje tri malé šuplíky s kovovými úchytkami . Výška – 155 cm , šírka – 171 cm , hĺbka – 49 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Trojdverova skrina so zrkadlom +komoda
Predam trojdverovu skrinu so zrkadlom a komodou ako zostavu. Farba biela s prirodnym drevom Skrina: jedna cast skrine su policky, dvojdvere :na zavasenie + velka polica navrchu. Poskodenie: zadna lepenka je v jednom rohu jemne poskodena. Vid foto Komoda: styri sufliky Odber: kusok za Hainburgom Cena: dohodou
Trojdverová biela skriňa so zrkadlom 270x210x65
Ponúkam na predaj trojdverovú bielu skriňu so zrkadlom. Rozmery (ŠxVxH) 270x210x65. Vnútorné rozloženie políc sa dá prispôsobiť podľa vlastných potrieb keďže vo vnútri skrine su predpripravené diery. Dokupené boli aj ďalšie police, takže nie je núdza o úložný priestor. Link na pôvodného predajcu pre ďalšie info:
Detská šatníková skriňa trojdverová Champion Racer
Predám používanú detskú šatníkovú skriňu Champion racer Čílek. V 100% stave. Cena 150 Eur + odovz.
Zadarmo - Vstavana skrina - dvojdverova so zrkadlom
Ponukam za odvoz vstavanu skrinu, ktora sa momentalne nachadza na chodbe bytu. Skrina by mala pasovat na chodby 3-izbovych panelovych bytov, ktore maju rozlohu cca 61 az 68m2 a maju oznacenie P1R301.1 alebo P1R301.2 - kde sa tieto byty nachadzaju sa da na najst na stranke Skrina je dvojdverova, z toho jedny dvere su tvorene zrkadlom. Vnutri je skrina clenena do odkladacich priestorov, priestorov na zavesenie kabatov a nachadza sa v nej 5 suplikov. Farba skrine je svetle drevo a lemovanie dveri + kolajnice su do farby mahagonoveho dreva. Rozmery skrine su uvedene na poslednej fotke. Skrina je uz v rozlozenom stave.