inzercia, predaj, predám, bazár

Skrinka pod umývadlo / Umývadlo prírodný kamen

Kategória: Stavebný materiál

V pripade zaujmu piste prosim mail. Telefon je vymysleny. Odpoved vraj casto pride do SPAM-u, tak prosim preverte. Bez naroku na vymenu alebo vratenie tovaru.
Umyvadlo z prirodneho kamena. Kazde umyvadlo je jedinecne rozmermi, nie su dve rovnake. Cena za kus 79Eur.
Obe umyvadla boli na mieru zapracovane do dosky s mincami.
Skrinka "mensia" sirka 80cm (96 s doskou), v vyska 67cm, hlbka 40cm (51cm s doskou). 65Eur.

Skrinka "vyssia" sirka 48cm (62 s doskou), vyska 87cm, hlbka 40cm (51cm s doskou). 45Eur.

Cena 2skrinky s umyvadlami a doskou s mincami 199Eur.
Skrinka pod umývadlo / Umývadlo prírodný kamen
Podobné inzeráty
Kameň Bridlica Nero B95
Ponúkam na predaj veľmi pekný prírodný kameň Bridlica Nero B95, kupovaný v predajni Kameň Slovakia jedná sa o prírodný formátovaný kameň rezaný na požadované rozmery. Takto formátovaná dlažba z prírodného kameňa je vhodná na vonkajšie dlažby, podlahy do zimných záhrad, fasádne obklady, interiérové kamenné dlažby a obklady, kameň na sokel, obklad krbu a podobne. Rezanie - diamantový kotúč. Ostalo mi z neho cca 21m2 Rozmer 30x60(odchylka 0,5 cm) hrúbka do 1,5 cm. Farba Antracitová. Kameň kupovaný v 7/2022 je ešte zabalený viď foto. Pôvodná cena 39€m2. Ponúkam na predaj za 28€m2 odkaz na produkt
Predám prírodný štiepaný kamen kremenec
Predám prírodný štiepaný kamen kremenec, pestré farby, žiarivý vzhlad, naozaj luxusný kamen, kto má rád bledší otieň. Obklkady, dlažby, šlapáky, murovací kamen pre váš murik...sklalkový kamen, viac info na:
Umývadlo prírodný kamen / Skrinka pod umývadlo /
V pripade zaujmu piste prosim mail. Telefon je vymysleny. Odpoved vraj casto pride do SPAM-u, tak prosim preverte. Bez naroku na vymenu alebo vratenie tovaru. Umyvadlo z prirodneho kamena. Kazde umyvadlo je jedinecne rozmermi, nie su dve rovnake. Cena za kus 79Eur. Obe umyvadla boli na mieru zapracovane do dosky s mincami. Skrinka "mensia" sirka 80cm (96 s doskou), v vyska 67cm, hlbka 40cm (51cm s doskou). 65Eur. Skrinka "vyssia" sirka 48cm (62 s doskou), vyska 87cm, hlbka 40cm (51cm s doskou). 45Eur. Cena 2skrinky s umyvadlami a doskou s mincami 199Eur.
predám prírodný štiepaný kamen kremenec
Predám prírodný štiepaný kamen kremenec, obklady, dlažby, šlapáky, murovací kamen pre váš murik...luxusný kamen, pestré farby, žiarivý vzhlad, viac info na:
Predám prírodný kameň
Zdravím, predám prírodný kameň ktorý sa dá použiť bud ako obklad na dome,cokle, a rôzne iné miesta.Kamen vieme priviest v hrúbke po dohode s Vami po telef.kontakte.Bud ako na obkladanie stien,alebo ako kameň v platniach napríklad na suchy chodník,alebo iné... Vid foto,viac info po telefóne. Ďakujem
Prírodný kameň obklad
ponúkam na predaj kamenný obklad.Ide o prírodný kameň žiadny betón alebo sádra. K dispozícii sú rôzne veľkosti jednotlivých kusov a rôzne hrúbky!!! Viac farebńych odtieňov. Kameň odoláva vysokej teplote,čiže je vhodný ako obklad na krby alebo pece. Balené na paletách po cca 30m2..váha palety cca 1000-1200kg cena 20€/m2 Máme aj kameň vhodný ako výplň do gabiónov Pri odbere 8 a viac paliet znížená cena.