inzercia, predaj, predám, bazár

Skrinkova zostava

Kategória: Skrine

Skrinková zostava s možnosťou variabilného zoskupenia a využitia v rôznych priestoroch (detská izba, obývačka, hala, kancelária, chata...). Skrinky môžu stáť samostatne (v nízkej kombinácii) alebo je možné postaviť až 3 na seba. Samostatné skrinky je možné rozdeliť do viacerých miestností, čím sa ušetrí kúpa ďalšieho nábytku. Zostava obsahuje aj roh.

Zostava obsahuje :
Počet kusov: 10 skriniek
Rozmery:
6 ks = výška: 80cm, šírka: 80cm, hĺbka: 40cm
4 ks = výška: 80cm, šírka: 40cm, hĺbka: 40cm

Predaj skriniek možný aj samostatne, cena jednej skrinky je 20 €.

Dohoda možná.
Skrinkova zostava
Podobné inzeráty
Spálňová zostava, zostava do obývacej a detskej izby
Spálňová zostava = Zostava pozostáva z 3 skríň jedna úzka políčko á do zásuvkami 2 šatníkove a Francúzska posteľ (250€) Zostava do obývacej izby = Obyvačková zostava z kvalitného materiálu výrobca slovenský DECODOM (250€) Zostava do študentskej izby používaná slečnou zachovalý aj s písacím stolíkom Slovenská výroba (200€)
Predsieňová zostava
Predám túto zostavu v 100% stave, používaná pár mesiacov, bez poškodení. Úchytky a háčiky na zavesenie boli strieborné, prestriekala som ich čiernym sprejom (bez problémov sa dá odstrániť na pôvodnú farbu). Farba zostavy: hľuzovkový dub. Závesný panel má 6 háčikov na zavesenie, zrkadlo a hore navrchu malú odkladaciu poličku. Skrinková časť obsahuje zásuvku botník a otvorené odkladacie časti. Pôvodná cena 89€. Rozmery skrinkovej časti: Hĺbka: 28cm Šírka: 100cm Výška so zásuvkou 72cm, bez 42cm Rozmery panelu so zrkadlom: Šírka so zrkadlom: 100cm, bez 60cm Výška: 100cm
Skrinková zostava
Predám skrinkovú zostavu na foto. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Skrinkova zostava
Predam skrinkovu zostavu svetlu nizku s prislusenstvom
Skrinková zostava
Predám zachovalú skrinkovú zostavu, vhodnú do detskej/študentskej izby. Pozostáva zo 4 skriniek. Celková dĺžka zostavy je 160 cm, výška 180 cm, hĺbka 40 cm. Na cene sa vieme dohodnúť. V prípade záujmu poprosím súkromnú správu.
Zostava do detskej izby
Zostava do detskej izby - kombinácia skríň a komod. Zostava pozostáva zo 4 skríň a 2 komod. Zostava má kombináciu poličkových skríň a závesnej skrine s poličkami (úplne vpravo). Rozmery jednotlivých skríň radi pošleme v prípade záujmu. Na fotkách je možné vidieť aj mierne ošúchanie z používania (zatvárania a otvárania) skriniek - je to však len vizuálna menšia vada, každá časť zostavy spĺňa svoj účel a skrine nie sú nejako inak výrazne poškodené alebo obité. Pôvodná farba bola modrá a skrinky boli pretapetované na zelenú matnú. V prípade záujmu je možné prísť ososbne pozrieť.