inzercia, predaj, predám, bazár

SKUPINA HĽADA HUSLISTU

Kategória: Sláčikové nástroje

Začínajúca hudobná skupina ktorá je Revival na Drišľak hľadá k sebe člena kapely.

Skupina Drišľak Revival je začínajúca skupina ktorá hrávať bude: Spoločenské akcie, Stužkové, Svadby, Jarmoky, či Oslavy jubilea.
Radi by sme privítali medzi seba člena ktorý má do 30 rokov. A nerobilo by mu problém hrať piesne podľa akordov. Noty k piesňam nemáme. A vodičský preukaz skupiny B. A zmysel pre humor. Bližšie informácie e-mailom alebo telefonátom.

SKUPINA HĽADA HUSLISTU
Podobné inzeráty
husle 4/4  "Viotti "1709 model Stradivari
Predám nádherné husle model Stradivari "Viotti" 1709 pre profesionálov, resp. do zbierky. Odskúšané koncertným majstrom. Husle "Viotti" boli nazvané podľa talianskeho huslistu G.B.Viottiho, ktorý na nich hral. Tento nástroj sa vyznačuje zrelým, dobre vyváženým tónom a brilantným zvukom. Zadná doska:80-ročný javor-Dolomity, krásny oranžovo hnedý olejový lak. Kobylka AUBERT, struny Dominant, eben.garnitúra. Je možné poslať video nahrávku. Nástroj sa dá poslať s púzdrom kuriérom s poistením. Cena nástroja 690 Eur, cena spolu s príslušenstvom ( kvalitné púzdro, kvalitný fernambuk.sláčik, pavúk, kolofónia, náhradné struny Pirastro, dolaďovače) 790 Eur. Kliknutím na meno Viktor sa zobrazia aktuálne inzeráty huslí.
1/16 husle O.M.Monnich
Predám 1/16 nemecke huslicky pre začínajúceho huslistu. Je to malinký hudobný nástroj. Ustrojene, nastavene. Sláčik je potrebné opraviť,resp dokúpiť.
Husle 4/4 " Viotti" 1709 model Stradivari
Predám nádherné husle model Stradivari "Viotti" 1709 pre profesionálov, resp. do zbierky. Odskúšané koncertným majstrom. Husle "Viotti" boli nazvané podľa talianskeho huslistu G.B.Viottiho, ktorý na nich hral. Tento nástroj sa vyznačuje zrelým, dobre vyváženým tónom a brilantným zvukom. Zadná doska:80-ročný javor-Dolomity, krásny oranžovo hnedý olejový lak. Kobylka AUBERT, struny Dominant, eben.garnitúra. Je možné poslať video nahrávku. Nástroj sa dá poslať s púzdrom kuriérom s poistením. Cena nástroja 790 Eur, cena spolu s príslušenstvom ( kvalitné púzdro, kvalitný fernambuk.sláčik, pavúk, kolofónia, náhradné struny Pirastro, dolaďovače) 790 Eur. Kliknutím na meno Viktor sa zobrazia aktuálne inzeráty huslí.
✴️ Majstrovský husľový sláčik 4/4 ✴️
Ponúkam do ruky šikovného huslistu fernambukový majstrovský sláčik po renovácii. Celková váha 62.73g Sláčik je určený pre profesionálne hranie. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu: Ponúkam len kvalitne potiahnuté sláky bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero slákov. Ponúkam aj husle, violy a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je odborná, popredajná starostlivosť. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho sláčika
✴️ Husľový sláčik 4/4 ✴️
Ponúkam do ruky šikovného huslistu pekný fernambukový značený sláčik po renovácii. Sláčik je určený pre profesionálne hranie. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu: Ponúkam len kvalitne potiahnuté sláky bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero slákov. Ponúkam aj husle, violy a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je odborná, popredajná starostlivosť. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho sláčika
Majstrovské husle Eugen Gärtner
Ponúkam nemecké majstrovské husle Eugen Gärtner. Nástroj vhodný pre profesionálneho huslistu. Eugen Gärtner bol vysoko uznávaným majstrom, ktorý si získal veľkú úctu v hudobnom svete; sústredil sa na tvorbu najlepších koncertných huslí. Učilo sa a pracovalo uňho mnoho výborných a uznávaných husliarov. Husle boli na expertíze a ohodnotení v aukčnom dome Tarisio, kde expert pripísal husle Eugenovi Gärtnerovi ("violin by Eugen Gärtner"). Husle sú značené vnútri štítkom a vonku na spodnom lube nad žaluďom vypálenou značkou "E. GÄRTNER STUTTGART". Husle sú bez vážnejších poškodení (bez prasklín), poškodený je iba lak (škrabance, známky používania). Na husliach je stará kobylka značená "W. VOIGT STUTTGART." Vyzretý, otvorený a zvonivý zvuk, ľahká hrateľnosť a tvorba tónu. Treba vidieť a počuť. Preferujem osobné vyskúšanie. Husle je možné vidieť v mojom showroome v Trenčianskej Teplej - viď kontakt nižšie. V prípade záujmu pošlem zvukovú nahrávku. Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty! Som oficiálny predajca - seriózny prístup a podmienky sú samozrejmosťou. SONA Instruments - sláčikové nástroje a príslušenstvo WEB