inzercia, predaj, predám, bazár

Skvely velkonocny darcek

Kategória: Králiky

Pre deti je na predaj rocny,chovany, zaockovany kralik S klietkou a prislusenstvom, polovicna cena 80 eur, (v obchode S klietkou 160 eur). Skvely velkonocny darcek.
Skvely velkonocny darcek
Podobné inzeráty
Bodka zdrobneny zajačik
Hobbychov Bašinka ponúka ihneď k odberu 8 týždňovú samičku zdrobneneho králika v atraktívnej farbe. Zajka sa volá Bodka - po mamine, je veľmi čulá a zvedavá, zvyknutá na mojkanie, hladkanie, malé dieťa, to interiérový zajko,byva s nami v dome, zvyknutá na ruch domácnosti. Je preliečená proti kokcidioze,absolvovala prehliadku u veterinára. Do nového domova dostane krmivko na ktoré je zvyknutá, spísané rady ohľadom starostlivosti pre nového majiteľa a Výpis predkov. Osobný odber Rastislavice, na Veľkonočný pondelok viem doviezť do Nitry. Cena 60€ Fotky sú aktuálne.
Zdrobnené kraliky
Hobby chov Bašinka ponúka k odberu miminká zdrobneneho králika. V ponuke sú 3 baby a jeden samček. Po drobných rodičoch, v dospelosti okolo 1,2kg. Každé mláďatko je preliecene proti kokcidioze.Zvyknute sú na branie do rúk, manipuláciu aj malé deti.Nekúšu. Do nového domova dostane každé naše drobča Výpis predkov, krmivo a spísané rady ohľadom starostlivosti. Aj po kúpe som nápomocná,ak bude treba s niečím poradiť. Osobný odber Rastislavice od 7.4. , možný dovoz aj do Nitry (Klokočina) na Veľkonočný pondelok. Cena miminiek je 60€ Ak si chcete zajka rezervovať do 7.4, treba zložiť zálohu na účet.
Párenie NIE PREDAJ
Ponúkam 2,5r samca na párenie, len pre očkované samice, kríženec,jeho mama je hnedej farby (možnosť vidieť). Skvelý povahovo, nekonfliktný, naučený na psy,ľudí aj vonkajší výbeh. Kontaktujte ma prosím mailom alebo sms, rada poskytnem viac info.
Zakrsly  králik
Predám do dobrých rúk nášho Olafa. Je to 2rocny zakrsly králik (levik) Predávame ho z dvovodu že manželka je na neho alergická a nemôže byt už u nás .K zajkovi je veľká klietka a vcetko ostatné. Pekny darček deťom .
Predám zajačika
Dobrý deň predám samicku barančeka ma okolo 6 mesiacov je veľmi milá nehryzie ale potrebuje pozornosť keď sa nudí tak beha ako diva a tak ďalej. Len do dobrých rúk. Bol to nevhodný darček. Prosím pisat sms alebo gmail. Ďakujem
Zakrsle kraliky
Predam zakrsle kraliky ktore mozu byt chovane vonku alebo vo vnutri. Vaha okolo 1,3 km v dospeslosti vhodne aj ako darcek. Pre viac info treba volat na tel.c.