inzercia, predaj, predám, bazár

Skylink ready mz-102

Kategória: Ostatné audio video

Satelitný prijímač
Skylink ready mz-102
Podobné inzeráty
Skylink Ready satelitný prijímač GoSat GS 7060HDi
Málo používaný Skylink ready satelitný prijímač GoSat GS 7060HDi, ktorý bol krátkodobo používaný v testovacom zapojení UniCable2. Prvý prijímač certifikovaný podľa poslednej špecifikácie (r2015) skylink ready na trhu vie automaticky vyhľadávať frekvenciu Skylink TP. Vďaka FastScan Skylink aktualizácii má užívateľ voľbu medzi dvoma spôsobmi aktualizácii zoznamu kanálov - zmeny PROGRAMU už nebudú nočnou morou. Prijímač zmeny sám doladí prípadne premenuje. Zabudovaná čítačka kariet Irdeto umožňuje v prijímači používať karty Irdeto, karty ICE - Skylink, Freesat. Menu je v českom i slovenskom jazyku (+ angličtina, nemčina). Prístroj má HDMI konektor alebo analógový výstup pre staršie typy televízorov. Pristroj podporuje funkciu HDMI CEC - dokáže zapnúť / vypnúť TV. USB konektor na zadnom paneli prijímača slúži na pripojenie harddisku, alebo USB flash, Ktoré možno použiť nielen na nahrávanie TV programu, taktiež na prehrávanie multimediálnych súborov (video, hudba, foto). Ako to už u GoSAT prijímačov býva štandardom, GS7060HDi umožňuje nahrávať až 2 HD programy a tretí program sledovať (z rovnakého transpondéra). Rozšírené možnosti rodičovského zámku vám umožnia široké nastavenie podľa vašich potrieb ochráni tak vaše deti pred nevhodným obsahom. Mnoho pokročilých funkcií uľahčí používanie - automatické vypnutie po nahrávaní, automatická aktualizácia, automatické nastavenie letného času, vytvorenie záložiek nielen v PVR súboroch, tiež v multimediálnych súboroch, nastavenie časovača primo z inforiadku atď. LAN konektor pre pripojenie k internetu sprístupní OTT Funkcia (YouTube, RSS Správy, Weather) Skylink Ready s podporou FastScan automatickým vyhľadaním domovského TP 1 čítačka kariet Irdeto Secure Silicon Chipset Broadcom (americká spoločnosť) Vstupné Frekvencia 950MHz ~ 2150MHz MPEG-2 MP @ ML, MP @ HL, MPEG-4 / AVC MP @ L3, L4 HP @ Video Rozlíšenie 720p, 576p / 576i, 1080i, 1080p FULL HD 1 LNB vstup (F-typ) DiSEqC 1.2 a USALS a Unicable 1/2 a dLNB 6000 TV rádio kanálov Rozhranie USB 2.0 s podporou PVR multimediálnych súborov (MP3, JPEG, AVI, MKV) Rýchle prepínanie kanálov Užívateľský príjemné, jednoduché menu multijazyčné OSD EPG (elektronický programový sprievodca) EPG časovač Teletext (vkladanie POMOCI VBI, Pamäť 400 stráň) Titulky (DVB / TXT) Rodičovský zámok ZOOM, história, hry Súborový systém NTFS pre multimédiá na EXT3 profesionálne PVR (možno použiť Len EXT3) HDMI a S / PDIF a 1x VIDEO OUT (RCA) a 2x AUDIO OUT (RCA) a 1x USB LAN Pôvodná cena 115€.
Predám Skylink ready prijímače Samsung a Zircon
Ceny sú podľa typu prijímača. Využitie Samsung EVO-S: -náhrada za prijímač IRDETO, ktorý doslúžil - služby sa na vstavanú kartu VIACCESS dajú preniesť (je v cene) a kartu IRDETO môžete predať (odbočím od témy - teraz je možno záujem o slovenský Skylink v ČR a opačne, veď tiež mám jednu českú kartu, ktorú nepoužívam) Mimochodom, tak ako EU je jedna, majú aj všetky televízie byť dostupné v každom štáte, lenže špiny držiace autorské práva si zmysleli, že to tak nebude, lebo by prišli o prachy a preto sa to isté odvysiela v každom štáte zvlášť a miesto 1x zarobia 27x. Stačilo podplatiť kompetentného človeka a Európska komisia sa tým už nebude zaoberať. To sú obchody! Druhá vec je, že ten odpad, ktorý produkujú filmové štúdiá a televízie, za sledovanie vôbec nestojí. Spravodlivý trest v podobe vojny - za všetko to zlé, príde čoskoro, keď sa pápež vráti z Moskvy, či tomu niekto verí alebo nie. Treba rozmýšľať. Rusi za vojenskú pomoc Ukrajine zaútočia aj na ostatné európske štáty (vrátane Slovenska) a Ameriku. NEŽARTUJEM! Kto neverí presvedčí sa. Od vyhrážok sa prejde ku zbraniam. To nie je strašenie, ale upozornenie a každý rozumný človek by sa podľa toho mal zariadiť, lebo potom už bude neskoro. Starší ľudia vedia, že akí su Rusi - 21. august 1968 ČSSR a jar 2014 Krym - oni jednoducho urobia - prišli a obsadili. Rusi náhle zaútočia. Aj dekódovacia karta môže doslúžiť. Je to elektronika. -ako zariadenie s druhou kartou (kartou Next) s rovnakou programovou ponukou ako na hlavnej karte - na druhý televízor. -ako zariadenie s hlavnou Skylink kartu -Umožňuje pripojenie na internet a sledovanie Skylink Live TV Prijímače Skylink ready s dekóderom Irdeto sa už nevyrábajú. Či sa dá prijímač použiť na sledovanie programov Freesatu, treba si zistiť. Popis na stránke: Dvojtunerový HD satelitný prijímač s integrovanou dekódovacou kartou Skylink. Funkcia FastScan, záznam vysielania na USB a sledovanie ďalšieho programu súčasne, pozastavenie vysielania, pripojenie k internetu, video na vyžiadanie, prehrávanie už odvysielaných relácií, HDMI, Scart, optický audio výstup, LAN. Bol len rozbalený a vyskúšaný, že či funguje a čo dokáže bez aktivácie. VSTAVANÁ DEKÓDOVACIA KARTA VIACCESS - NEAKTÍVNA!!! PRIJÍMAČ NEMÁ SLOT NA VLOŽENIE KARTY!!! Cena: 30€ Toto je dopredaj Zirconov - posledné kusy! -Zircon Happybox One so zdrojom a diaľkovým ovládačom (20€) -Zircon Funbox so zdrojom a diaľkovým ovládačom (15€) Oba typy Zirconov majú rovnaký diaľkový ovládač a rovnakú zadnú stranu. Kde si zariadenia môžete vyzdvihnúť? Na Československých parašutistov 27. Uprednostním záujemcu z BA / má cez BA cestu / je z okolia a príde si po prijímač niekam na zastávku MHD v pásme 101 (Dopravný podnik BA) alebo pošlem poštou na dobierku - elektronika (7,40€)
Skylink Ready HD satelitný prijímač s Fastscan+karta Skylink
Používaný, ale spoľahlivý, zachovalý a plne funkčný certifikovaný Skylink Ready HD satelitný prijímač v prípade potreby aj s kartou Skylink pre príjem nekódovaných a kódovaných programov systémom Irdeto, originál čítačka kariet IRDETO, podpora DVB-S/S2, realistický a čistý obraz, PVR nahrávanie na USB, prehrávanie z USB nahrávok a mutlimédií, ako i možnosť aktualizáciu softvéru cez USB. Automatické rýchle vyhľadávanie programov a aktualizácia programov funkcia Fast Scan - certifikát Skylink Ready, možnosť 4000 programov v 6 TV favoritných skupín, sprievodca EPG na 7 dní, viacjazyčné OSD, úprava kanálov - odstránenie, zablokovanie, preskočenie, pohyb, premenovanie. Indikátor sily a kvality signálu, rodičovský zámok, časovač vypnutia prístroja, podpora Dolby Digital Plus, SCART, HDMI, rozlíšenie 1080i,720p,576p, digitálny audio výstup S/PDIF - koaxiálny. Komplet s diaľkovým ovládačom a návodom. Tel.: najlepšie 7:30 - 16:30 hod., mail, alebo sms. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom zadarmo darujem darček.
Predám DVB-S2 HD SAT prijímač STRONG SRT 7504 SKYLINK READY
Predám HD satelitný digitálny DVB-S2 prijímač s čítačkou kariet Strong SRT 7504 SKYLINK READY - spĺňa certifikáciu Skylink READY (Skylink Irdeto, Skylink ICE). Má koncovky: HDMI + TV SCART + COAXIAL S/PDIF. Voľne na ňom fungujú tieto české a slovenské stanice: ČT24, Óčko, Óčko Star, Relax, Rebel, Regionalnitelevize, Noe, Lux, TV8 + niektoré anglické, nemecké, rakúske programy, ktoré idú voľne (nepotrebná dekódovacia karta) zo satelitu Astra 19,2°E napríklad tieto stanice: Euronews, Sky News, Eurosport 1, Sport 1 DE, BBC, CNN, RTL, SAT.1, Kabel 1, 3SAT, PRO7, N24, DOKU, ORF2, DAS ERSTE, ZDF, Kika, Nickelodeon, RiC, Disney Channel, Super RTL, RTL 2, Go TV... + ďalšie programy (sú medzi nimi stanice spravodasjké, športové, detské, hudobné...) + množstvo rádií (rozhlasových staníc). V prípade záujmu píšte nižšie na e-mail.
Skylink Ready HD satelitný prijímač s Fastscan+karta Skylink
Používaný, ale mimoriadne spoľahlivý, zachovalý a plne funkčný certifikovaný Skylink Ready HD satelitný prijímač Thomson THS815, THS 814, THS 813, v prípade potreby aj s kartou Skylink pre príjem nekódovaných a kódovaných programov systémom Irdeto, originál čítačka kariet IRDETO, podpora DVB-S/S2, realistický a čistý obraz, PVR nahrávanie na USB, prehrávanie z USB nahrávok a mutlimédií, ako i možnosť aktualizáciu softvéru cez USB. Automatické rýchle vyhľadávanie programov a aktualizácia programov funkcia Fast Scan - certifikát Skylink Ready, možnosť 4000 programov v 6 TV favoritných skupín, sprievodca EPG na 7 dní, viacjazyčné OSD, úprava kanálov - odstránenie, zablokovanie, preskočenie, pohyb, premenovanie. Indikátor sily a kvality signálu, rodičovský zámok, časovač vypnutia prístroja, podpora Dolby Digital Plus, SCART, HDMI, rozlíšenie 1080i,720p,576p, digitálny audio výstup S/PDIF - koaxiálny. Komplet s diaľkovým ovládačom a návodom. Tel.: najlepšie 7:30 - 16:30 hod., mail, alebo sms. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom zadarmo darujem darček.
Skylink Ready HD satelitný prijímač s FastScan+karta Skylink
Používané, ale mimoriadne spoľahlivé, zachovalé a plne funkčné certifikované Skylink Ready HD satelitné prijímače s funkciou automatického ladenia a aktualizácie programov Fastscan: Thomson THS815, THS 814, THS 813, THS 812, Strong SRT7502, Linkbox 7 HD, Ineos IN3,IN5, Optibox Zebra, v prípade potreby aj s kartou Skylink zdarma pre príjem nekódovaných a kódovaných programov systémom Irdeto. Spoločné parametre: originál čítačka kariet IRDETO, podpora DVB-S/S2, realistický a čistý obraz, PVR nahrávanie na USB, prehrávanie z USB nahrávok a multimédií, ako i možnosť aktualizáciu softvéru cez USB. Automatické rýchle vyhľadávanie programov a aktualizácia programov funkcia FastScan - certifikát Skylink Ready, možnosť 4000 programov v 6 TV favoritných skupín, sprievodca EPG na 7 dní, viacjazyčné OSD, úprava kanálov - odstránenie, zablokovanie, preskočenie, pohyb, premenovanie. Indikátor sily a kvality signálu, rodičovský zámok, časovač vypnutia prístroja, podpora Dolby Digital Plus, SCART, HDMI, rozlíšenie 1080i,720p,576p, digitálny audio výstup S/PDIF - koaxiálny. Komplet s diaľkovým ovládačom a návodom. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.