inzercia, predaj, predám, bazár

Šlabikár šťastia - Návrat k sebe

Kategória: Beletria

Šlabikár šťastia - Návrat k sebe : Pavel Hirax Baričák

Nie náhodou Hirax nazval svoju prvú motivačnú knihu Šlabikár šťastia: Návrat k sebe.
Jednoduchou formou vhodnou pre prváčikov v nej vysvetľuje princípy sebaprijatia, odpustenia, pozitívneho myslenia, „pustenia“ rodičov, pochopenia choroby, vzťahov, rozchodov, rozpustenia bolesti, vyriešenia „problému“, zanechania boja, počúvania srdca, vnímania symbolov života, oslobodenia sa od bôľov iných. Príde aj na zákony zrkadlenia, príťažlivosti a rezonancie, dôležitosti nepretvarovania sa, škodlivosti sľubovania, prijatia cudzej i vlastnej smrti, aby sa dostal až k energii z tvorenia, rebélie, meditácie, k dôležitosti ďakovania, chválenia, nezosmiešňovania, neposudzovania a v neposlednom rade k úcte k milovanej zemi.

počet strán: 324
väzba: brožovaná väzba
rok vydania: 2012
stav: nová

Posielam na dobierku (v prípade posielania + poštovné = hradí kupujúci). Posielam na dobierku (aspoň polovica ceny knihy vopred na účet a tak posielam knihu ) alebo osobný odber v Prešove a okolí.
Šlabikár šťastia - Návrat k sebe
Podobné inzeráty
Šlabikár šťastia - Návrat k sebe
Šlabikár šťastia - Návrat k sebe : Pavel Hirax Baričák Nie náhodou Hirax nazval svoju prvú motivačnú knihu Šlabikár šťastia: Návrat k sebe. Jednoduchou formou vhodnou pre prváčikov v nej vysvetľuje princípy sebaprijatia, odpustenia, pozitívneho myslenia, „pustenia“ rodičov, pochopenia choroby, vzťahov, rozchodov, rozpustenia bolesti, vyriešenia „problému“, zanechania boja, počúvania srdca, vnímania symbolov života, oslobodenia sa od bôľov iných. Príde aj na zákony zrkadlenia, príťažlivosti a rezonancie, dôležitosti nepretvarovania sa, škodlivosti sľubovania, prijatia cudzej i vlastnej smrti, aby sa dostal až k energii z tvorenia, rebélie, meditácie, k dôležitosti ďakovania, chválenia, nezosmiešňovania, neposudzovania a v neposlednom rade k úcte k milovanej zemi. počet strán: 324 väzba: brožovaná väzba rok vydania: 2012 stav: nová Posielam po pripísaní na účet. Možný osobný odber v Prešove a okolí.
Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - Pavel Hirax Baričák
Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - Pavel Hirax Baričák Brožovaná väzba 1× čítaná Cena: 5€ (+ poštovné 1,30€) Platba prevodom (+ poštovné), možný osobný odber v TT (platba možná aj v hotovosti) Poprosím kontaktovať cez SMS, prípadne e-mailom alebo cez Viber.
Šlabikár šťastia - Návrat k sebe
Šlabikár šťastia - Návrat k sebe (Pavel Hirax Baričák) Raz prečítaná, bez poškodení.
Šlabikár šťastia : návrat k sebe
Pavel Hirax Baričák - Šlabikár šťastia : návrat k sebe Napíšte mi na emailovú adresu.
Pavel Hirax Baričák - Šlabikár šťastia
Pavel Hirax Baričák - Šlabikár šťastia - návrat k sebe - top stav - 4e kontaktovat mailom, číslo je vymyslené
Šlabikár šťastia - Pavel Hirax Baričák
Predám tri diely zo série Šlabikár šťastia od autora Pavel Hirax Baričák. 1. Návrat k sebe 2. Sebaspoznanie, súvislosti, sebapremena 3. Dospolí deťom, deti svetu Všetky sú v 100% stave. Cena spolu: 15 eur Možný je aj osobný odber v Bratislave alebo v Nitre.