inzercia, predaj, predám, bazár

Sladkosti bez výčitiek,recepty bez múky a cukru E-KNIHA2016

Kategória: Zdravý životný štýl

Sladkosti bez výčitiek,recepty bez múky a cukru E-KNIHA2016
Knizku poslem okamzite po uhrade emailom na Vami uvedenu emailovu adresu, format PDF - citacka elektr. knih nie je potrebna, da sa otvorit v pc, tablete al. mobile /kniha nie je v tlacenej podobe, je to elektronicka kniha/
tel. c. je vymyslene,prosim kontaktovat cez spravy

- vhodne aj ako darcek, neobsahuje udaje kupujuceho, kniha bola predstavena aj v telerane a ma velmi pozitivne hodnotenia citatelov!

Sladkosti bez výčitiek, Chutné a zdravé recepty bez múky a bez cukru
2016

Jedinečná kniha zdravých a zároveň chutných dezertov bez použitia klasickej múky a klasického cukru, s ohľadom na množstvo použitých sacharidov. Klasický cukor a múka sa v tele správajú veľmi podobne, sú to jednoduché sacharidy s vysokým glykemickým indexom, ktoré výrazne ovplyvňujú hladinu cukru a následne hladinu inzulínu v krvi. A práve kolísavá hladina inzulínu je zodpovedná za naše neustále vyjedanie chladničiek, príčinou pocitu hladu a dôvodom spomaľovania procesu spaľovania tukov.

Výnimočnosť tejto publikácie je práve v tom, že autorka nepoužíva obilninovú múku. Cesto sa pripravuje z rozmanitých nutrične hodnotnejších a zároveň nízkosacharidových surovín, ako sú napríklad orechy, mak, kokos, fazuľky, zelenina, v malom zastúpení sú to aj zdravé sacharidy, ako sú ovsené vločky, amarant, quinoa. Namiesto klasického cukru autorka používa niekoľko rokov skúmanú stéviu, nízkoglykemický brezový cukor, nízkoglykemický kokosový cukor, sušené ovocie, v malom množstve aj med.

Počet strán: 146 strán
Jazyk: slovenský jazyk
Rok vydania:2014 (tlačená forma) 2016
Tatiana Jelínek
Sladkosti bez výčitiek,recepty bez múky a cukru E-KNIHA2016
Podobné inzeráty
Sladkosti bez výčitiek
Zdravé recepty bez múky a cukru. Pôvodná cena 12,90 (viď.foto). Predávam za 6€ + pošta
Kuchárske knihy, o jedle a zdraví
Christian Guth , Burkhard Hickisch: Zelené smoothie 4€ Dr. Igor Bukovský: Návod na prežitie pre muža 15€ Christina Kempeová: Cítim sa skvele - Pôst pre krásu a dobrú kondíciu 3€ Tomáš Kosačík: Tučko Tom - ľahké recepty do 30 minút 6€ Ulrich Strunz: Spáľte tuky správnym jedlom! 4€ Ivan Majerčák: Diagnóza: Obezita 4€ - PREDANÁ Ivan Pecháň, Gustáv Kováč: Prehľad biochémie človeka II. Základy metabolických procesov 6€ Margit Rüdigerová: Cítim sa skvele - Formovanie postavy 2€ David Perlmutter , Kristin Loberg: Pšeničný mozog 8€ William Davis: Život bez pšenice 8€ - PREDANÁ Cornelia Teufl: Zelený čaj - elixír zdraví 2€ - PREDANÁ Hans-Jürgen Raabe: Kőhnlechnerova Diéta proti rakovine 3€ Rachel Haigh: Kuchyňa zdravia, atraktívne recepty 5€ Isabella Bonamini: Kalórie (diétne recepty pre celú rodinu) 3€ Teodor Vicha, Soňa Stanická: Diár diabetika 2€ MUDr. Imrich Sečanský: Diétne stravovanie 2€ - PREDANÁ Reader’s Digest výber: Čarujeme so zeleninou (240 lákavých návodov ako obohatiť každé jedlo zeleninou) 8€ Vladimír Tomčík: Knedle na tisíc spôsobov 4€ -PREDANÁ Šaláty, čerstvé, pestré, zdravé 8€ Pečivo na slávnostné príležitosti 6€ Nové recepty v slovenskej kuchyni 3€ Gabriele Gugetzerová: Predjedlá a zákusky 4€ Ihnačák vs. Paulus (52 + 52 receptov)  5 € Ottova kuchárka, grilovanie 4 € Pečenie 3€ Kúpou týchto kníh podporíte organizáciu Mary's Meals ( Knihy zasielam: Poštou / Packetou Po prevode vopred / Dobierkou Osobný odber VK/LC/BA
Kuchárske knihy, o jedle a zdraví
Christian Guth , Burkhard Hickisch: Zelené smoothie 4€ Dr. Igor Bukovský: Návod na prežitie pre muža 15€ Christina Kempeová: Cítim sa skvele - Pôst pre krásu a dobrú kondíciu 3€ Tomáš Kosačík: Tučko Tom - ľahké recepty do 30 minút 6€ Ulrich Strunz: Spáľte tuky správnym jedlom! 4€ Ivan Majerčák: Diagnóza: Obezita 4€ - PREDANÁ Ivan Pecháň, Gustáv Kováč: Prehľad biochémie človeka II. Základy metabolických procesov 6€ Margit Rüdigerová: Cítim sa skvele - Formovanie postavy 2€ David Perlmutter , Kristin Loberg: Pšeničný mozog 8€ - PREDANÁ William Davis: Život bez pšenice 8€ - PREDANÁ Cornelia Teufl: Zelený čaj - elixír zdraví 2€ - PREDANÁ Hans-Jürgen Raabe: Kőhnlechnerova Diéta proti rakovine 3€ Rachel Haigh: Kuchyňa zdravia, atraktívne recepty 5€ Isabella Bonamini: Kalórie (diétne recepty pre celú rodinu) 3€ Teodor Vicha, Soňa Stanická: Diár diabetika 2€ MUDr. Imrich Sečanský: Diétne stravovanie 2€ - PREDANÁ Reader’s Digest výber: Čarujeme so zeleninou (240 lákavých návodov ako obohatiť každé jedlo zeleninou) 8€ Vladimír Tomčík: Knedle na tisíc spôsobov 4€ -PREDANÁ Šaláty, čerstvé, pestré, zdravé 8€ Pečivo na slávnostné príležitosti 6€ Nové recepty v slovenskej kuchyni 3€ Gabriele Gugetzerová: Predjedlá a zákusky 4€ Ihnačák vs. Paulus (52 + 52 receptov)  5 € Ottova kuchárka, grilovanie 4 € Pečenie 3€ Kúpou týchto kníh podporíte organizáciu Mary's Meals ( Knihy zasielam: Poštou / Packetou Po prevode vopred / Dobierkou Osobný odber VK/LC/BA
Kuchárska kniha, zdravie, výživa
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 € Špalda, pšeno, pohánka... Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 € Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 € Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 € 2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne. Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave. V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 € Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 € Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby. Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 € Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 € Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
Perfektný metabolizmus _ Sara Vance
Možný osobný odber Bratislava - Miletička kúpou vhodná ako darček PC 11€ Praktická pomôcka pre nenásilnú zmenu životného štýlu je zložená z dvoch častí. V prvej časti autorka, profesionálna poradkyňa na výživu, zrozumiteľne vysvetľuje podstatu látkovej premeny v tele (metabolizmu), vyvracia najbežnejšie mýty o zdravom stravovaní a zrozumiteľne vysvetľuje niektoré najdôležitejšie biochemické procesy v tele. Čitateľa sprevádza desiatimi krokmi, ktorými si naštartuje dokonalé spracovanie potravy a vstrebávanie živín. Nejde pritom o radikálne zmeny, ktoré vás unavia už len pri čítaní, ale o jednoduché a postupné zmeny, ktoré ľahko zavediete aj do svojho doterajšieho života. V druhej časti autorka prichádza s tipmi, ako si dokonalý metabolizmus udržať a nevrátiť sa do starých koľají nezdravých stravovacích návykov. Čitateľovi ponúka aj podrobný plán zostavovania jedálného lístka, nakupovania či prípravy niektorých základných surovín, a aby ho presvedčila, že dlhodobé zdravé stravovanie môže byť naozaj chutné a sýte, prináša mu svoje originálne recepty na jedlá a pochúťky bez múky, cukru či laktózy.
Odolejte pokušení sladkých a tučných jídel
Kniha přináší revoluci v poznání lidského metabolismu! Kombinace cukru a tuku srazí váš metabolismus na kolena - a vy nevyhnutelně ztloustnete. V této knize je poprvé popsán způsob, jak dlouhodobě odolat pokušení sladkých a tučných jídel .. Revoluce v poznání lidského metabolismu! Kombinace cukru a tuku srazí váš metabolismus na kolena - a vy nevyhnutelně ztloustnete. V této knize je poprvé popsán způsob, jak dlouhodobě odolat pokušení sladkých a tučných jídel a nepadnout do pasti stálého přibývání na váze. Zjistěte, jak funguje začarovaný kruh způsobený cukrem a tukem a jak je možné ho prolomit. Dovolte svému metabolismu, aby pracoval ve svůj vlastní prospěch. Díky našemu pojetí dělené stravy - oddělení sladkých a tučných jídel v závislosti na biorytmu - začnete automaticky hubnout. Kontrolní seznamy, testy a chutné recepty pro každý jazýček - to vše vám pomůže na vaší cestě k ideální váze.