inzercia, predaj, predám, bazár

Slávnostné doplnky pre bábätko

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám slávnostné doplnky pre bábätko vhodné na fotenie, oslavu.., jemný materiál, zdobené kamienky
Obsahuje: čiapočku, podbradník a topánočky
+ darčeková krabica

Úplne nové, použité raz na fotenie.

Len osobný odber Košice!
Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem.
Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Slávnostné doplnky pre bábätko
Podobné inzeráty
Darujem vecicky pre babatko a ine 56-80
Darujem za plienky lupilu ako na obrazku veeela veciciek pre dievcatko babatko vo velkosti 56-80, vlozku novorodenecku do vanicky s hubkou nepouzivanu, hracky pre babatko, topanocky capicky. Niektore vecicky su iba oprane, niektore v pekom nisenom stave. Veci ktore maju fliaciky som dala so trich kopok vedla hraciek poskaladane. Inak obcas nejake mensie zmolky na niektorych vecickach. Su tam, tricka kratky a dlhy rukav,nohavice, saty sukne, body dlhy a kratky rukav, pyzamka, mikiny svetriky. Slavnostne saty maju male fliaciky krore si sikovna maminka odstrani.:) Osobny odber ba dubravka
Nedaruje  niekto veci pre bábätko
Dobrý deň nenašiel by sa niekto kto by daroval veci pre bábätko pre chlapčeka a dievčatko budú to dvojičky.. veľkosť 56,62,68. Taktiež veľmi pomôžu aj iné potreby pre bábätka (cumlík,fľašky, deky,uteráciky pre bábätko, hračky, plienky v. 1. ,látkové plienky atď.. ) Kontaktovať ma môžete na email klaudia2272002@ Poštovné samozrejme zaplatím.. ďakujem
Bolerko na svadbu prve svate prijimanie birmovku
Krasne slavnostne sviatocne bolerko pre dievcata na prve svate prijimanie, birmovka, svadba, jemne prijemne na nosenie tensi leskly saten s jemnou podsivkou z latky ozdobene kvietkom aj s kamienkom a perlickami. Vpredu volne prisposobi sa postavicke. Dostupne velkosti: 140 - sirka 36 x 2, dlzka 28, rukav od krku 49 od pleca 42,5 150 - sirka 39 x 2, dlzka 30, rukav od krku 52 od pleca 44,5 160 - sirka 40 x 2, dlzka 32, rukav od krku 55od pleca 48 + postovne V ponuke aj saty na prve svate prijimanie, birmovku, svadbu. Rozne sukne tutu dolly dlhe kratke satenove slavnostne sviatocne aj na bezne nosenie nove pre deti aj pre dospele. Kontaktujte ma.
Značkové oblečenie pre chlapca 68
Predám aj jednotlivo , alebo aj ako balík 3-6 mesiacov, 68 veľkosť,- značkové oblečenie pre chlapčeka. Bledo modré rifle ,4-6 mesiacov, , nohavice na tráky značka H&M - 6€. Oblečené asi 3 krát. Modré košeľové body Lindex 2-4 mesiace- 7€. Sedia aj na 5-6esiacov. Raz oblečené na oslavu ako nové. Elegantné, slávnostné oblečenie na svadbu, oslavu. Biela košela next 3-6 mesiacov cena 6€. Raz oblečena.Môžete si vyskladať slavnostny komplet. Dupačky, overal, pyžamko na spanie Mayoral veľkosť 4-6mesiacov, cena za kus 7€. Nová obleková vesta Next,len opratá v lovele,veľkost 3-6 mesiacov- 6€. Kabátik Coccodrillo 3-6 mesiacov cena 6€. Raz oblečený, vyzerá ako mový. Nová Bombera, hrubá mikina, prechodná bunda, vetrovka značka Timberland, veľkosť 3-6 mesiacov cena 10€. Bledomodrý veľkonočný komplet velkost 2-4 mesiace, oblečenie na veľkú noc, set, raz oblečený ako nový cena 7€. Slávnostne oblečenie obsahuje body, zavinovací kabatik, teplačiky, rukavičky Set oblečenia - pásikave body a rifle na tráky veľkosť 3-6 mesiacov značka Fred&flo, Nové iba oprate v lovele. Teplákova suprava, mikina, teplaky, Marvel veľkosť 3-6 mesiacov. Raz oblečene cena 6€. Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Značkové oblečenie pre chlapca 68
Predám aj jednotlivo , alebo aj ako balík 3-6 mesiacov, 68 veľkosť,- značkové oblečenie pre chlapčeka. Bledo modré rifle ,4-6 mesiacov, , nohavice na tráky značka H&M - 5€. Oblečené asi 3 krát. Modré košeľové body Lindex 2-4 mesiace- 5€. Sedia aj na 5-6esiacov. Raz oblečené na oslavu ako nové. Elegantné, slávnostné oblečenie na svadbu, oslavu. Biela košela next 3-6 mesiacov cena 4€. Raz oblečena.Môžete si vyskladať slavnostny komplet. Dupačky, overal, pyžamko na spanie Mayoral veľkosť 4-6mesiacov, cena za kus 7€. Nová obleková vesta Next,len opratá v lovele,veľkost 3-6 mesiacov- 4€. Kabátik Coccodrillo 3-6 mesiacov cena 5€. Raz oblečený, vyzerá ako mový. Nová Bombera, hrubá mikina, prechodná bunda, vetrovka značka Timberland, veľkosť 3-6 mesiacov cena 8€. Bledomodrý veľkonočný komplet velkost 2-4 mesiace, oblečenie na veľkú noc, set, raz oblečený ako nový cena 5€. Slávnostne oblečenie obsahuje body, zavinovací kabatik, teplačiky, rukavičky Set oblečenia - pásikave body a rifle na tráky veľkosť 3-6 mesiacov značka Fred&flo,cena 5 eur. Nové iba oprate v lovele. Teplákova suprava, mikina, teplaky, Marvel veľkosť 3-6 mesiacov. Raz oblečene cena 5€. Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Hniezdo pre bábätko
Predám krásne hniezdo pre bábätko s príslušenstvom vyrobené na objednávku. Predná strana je z bielej bavlny so vzorom medvedíka, zadná strana je z mušelínu v staroružovej farbe, s volánom. Výplň je hypoalergénne duté vlákno. Príslušenstvo je zavinovačka (70x70) a obliečka na vankúšik (60x40) v tom istom motíve medvedíka. Mantinel na postieľku bol kupovaný zvlášť. Má rovnaký motív, zadná strana je v béžovej farbe. Pôvodná cena bola 120€. Je takmer nepoužité (len na vyskúšanie), nakoľko bábätko spáva medzi nami v posteli ❤️. Perfektný stav, bez poškodenia, fľakov, dier, vád.