inzercia, predaj, predám, bazár

Slimák - Vežovka malajská

Kategória: Akvarijné rybičky

Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská mám veľké množstvo - kus 0,10 centov. Osobný odber min. nad 50 ks alebo po dohode poštou min. nad 200 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária rýchlo sa množiaci prospešný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Slimák - Vežovka malajská
Podobné inzeráty
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská - kus 0,20 centov. Osobný odber min. 50 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária veľmi prospešný vodný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Slimák - Vežovka malajská
Dobrý deň predám slimáky do akvária Vežovka malajská - kus 0,20 centov. Osobný odber min. 25 ks a viac. Užitočný čistič dna akvária veľmi prospešný vodný slimák. KE - okolie len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám!
Akvariové slimáky Vežovka malajská 10ks
Predám akvarijné slimáky Vežovka malajská. 10ks po 4€. Len osobný odber - Žilina-Hájik. Mám aj iných slimákov: Levatka, Kotuľka a rôzne rastliny.
Slimáky Vežovka malajská
Darujem slimáky Vežovka malajská. Foto ilustračné. Len osobný odber. Na SMS nereagujem.
Ampulária žltá a Vežovka malajská
Predám vodných slimákov Ampulárie žltej z vlastného odchovu. Jeho výhodami sú, že požiera rôzne druhy rias a povlakov. Na kvalitu vody nie sú náročne. Cena 1e/ks. V ponuke aj slimáky Vežovka malajská - výborný čističi dna. Zavŕtavajú sa do substrátu, prekyprujú ho a likvidujú zvyšky potravy a odpadu. Vlastný odchov cena 0,35/ks.
Vežovka malajská - Melanoides tuberculatus
Slimák do akvária vežovka, perfektná pre prevzdušnovanie substrátu aby sa živiny z vody lepšie dostávali ku koreňom rastlín, taktiež ničí zvyšky hnilých rastlín a znižuje množstvo amoniaku a zároveň hnojí substrát. Cena: 0,30€/ks Minimálny odber 10ks Pre viac info ma kontaktuje mailom alebo SMS. Osobný odber SA/NR