inzercia, predaj, predám, bazár

Slncový kôň

Kategória: Detská literatúra

cena+pošta,ML 1967,pekná zachovalá
Slncový kôň
Podobné inzeráty
DOBŠINSKÝ PAVOL--SLNCOVÝ KôŇ--1967-Ilustroval: VODRÁŽKA Jaro
DOBŠINSKÝ PAVOL--SLNCOVÝ KôŇ--1967-Ilustroval: VODRÁŽKA Jaroslav--300 strán--pevná väzba bez prebalu--Formát: 175 x 245mm--hmotnosť 812g--samotná kniha je vo výbornom stave,len na vonkajších doskách malé fliačky--kniha sa predáva tak ako je nafotená--POPIS:...Zbierka slovenských ľudových rozprávok s názvom Slncový kôň obsahuje nasledovné rozprávky - Matej veľký kráľ a Uliana veľká kráľovná * Dvanásti bratia a trinásta dcéra * Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas * Černokňažník * Mahuliena Zlatá panna alebo slncová panička * Berona * Čarodejná lampa * Pani Mačička * Svetovládny rytier * Janko a Macko * Zlatá krajina * Dlhý nos * Tri holúbky * Rovnopekný pár * Piatko a Pustaj * Baláž * Červenkráľ a žltovláska * Plavčík a Vratko, čo osúšajú slzy sveta * Zlatí bratkovia * Sitno * Ružová Anička * Peračina * Klinko a Kompit kráľ * Drevená krava * Dobrý strelec * Ďuro-truľo * Tri zakliate kniežatá * železník * O chudobnom mlynárovi * Múdry Maťko a blázni * Slncový kôň *.....CENA:18,80+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
Slncový kôň
Pavol Dobšinský/Slncový kôň/Mladé letá 1967/ kniha je v dobrom stave bez poškodenia, bez prebalu/Ilustroval: J.Vodrážka/ 20 euro
Rôzne staré pekné detské knihy
Predám tieto knihy: H. Ch. Andersen - Rajská záhrada, rok 1947 - 12 eur A.A. Milne - Macko Pu, rok 1961 - 10 eur C. Chorvát - Francúzke rozprávky, rok 1948 - 5 eur R. Kipling - Rozprávky o praotcovi klokanovi a iných zvieratkách, rok 1964 - 5 eur Prostonárodné slovenské rozprávky - Slncový kôň, rok 1933 - 40 eur Prostonárodné slovenské rozprávky - Zakliata hora, rok 1933 - 40 eur J. Domasta - Povesti o hradoch, rok 1967 - 5 eur Ľ. Podjavorinská - Išli svrčky poza bučky, rok 1986 - 5 eur A. Lindgrenová - Pipi dlhá pančucha, rok 1976 - 10 eur J. C. Hronský - Smelý zajko v Afrike, rok 1968, druhé vydanie - 8 eur J. C. Hronský - Smelý zajko v Afrike, rok 1967, prvé vydanie - 10 eur M. Ďuríčková - Danka a Janka, rok 1990 - 5 eur O. Sekora - Ferdo cvičí mravenisko, rok 1991 - 5 eur O. Sekora - Chrobák truhlík, rok 1972, vydanie druhé - 5 eur O. Sekora - Chrobák truhlík, rok 1990, vydanie štvrté - 5 eur O. Sekora - Kronika mesta Kocúrkova, rok 1973, vydanie prvé - 8 eur Knihy sú v peknom zachovalom stave, pre viac info/foto ma kontaktujte. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Diamantový kôň - Stacy Greggová
Predám knihu Diamantový kôn vo výbornom stave. Osobný odber
Ja Kôň - Veľká kniha starostlivosti o koňa
Predám krásnu publikáciu pre milovníkov koní: Ja Kôň - Veľká kniha starostlivosti o koňa. Kniha obsahuje všetky potrebné informácie o koňoch, jazdectve a starostlivosti o koňa. Kniha je v výbornom stave. Cena: 10EUR + poštovné (V ponuke aj ďalšie tituly o koňoch a jazdectve, pri odbere viac kusov výrazná zľava) Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Rozprávky, nemecké ľudové rozprávky, obkreslovačky....
1. Rozprávky o princeznách: Bohato ilustrovaná knižka so šiestimi rozprávkami: Šípková Ruženka, Pretancované črievičky, Kráska a Netvor, Princezná na hrášku, Žabí princ, Kocúr v čižmách Matys, 25€ 2. Kreslenie je hračka -Traktorček Brm Knižka má popri príbehu aj šablóny na kreslenie - farmár, traktor, kôň, krava, koza, prasa, jablko, ovca, sliepka, strom. Kniha je pomerne zachovalá, nie je lepená. MATYS, Bratislava, 2007. 10€ 3. Zázračný strom - nemecké ľudové rozprávky: Knižka s 32 rozprávkami od rôznych nemeckých zberateľov ľudovej narácie. Mladé letá 1990 Knižka je aj na svoj vek v perfektnom stave. 25€ +poštovné do 2kg 4. Knižky o 3 teenagerkách, ktoré okrem svojich dievčenských problémov riešia aj záhady, ktoré sa odohrávajú v ich meste. Teenagerské detektívky vhodné pre dievčatá od 10 rokov. Vo výbornom stave. Záhada vo fitku 10€ Tajomný mobil 10€ Sú ako nové, nepoškodené. Kontaktujte ma mailom cez formulár alebo na Pošlem viac fotiek, tu je limit na 10.