inzercia, predaj, predám, bazár

Slnečný 2i byt s parkovacím miestom

Kategória: Byty

Typ: 2-izbový byt
Ulica: Mateja Bela
Obec: Žilina

LAWIS realitná kancelária ponuka na predaj slnečný  2 IZBOVÝ BYT s terasou parkovacím státím v bytovom dome na Slnečných terasách.

LOKALITA

Byt sa nachádza na 4. poschodí bytového domu na Slnečných terasách. Parkovanie je bezproblémové priamo pod bytovým domom na vyhradenom mieste. Areál Slnečných terás je čiastočne oplotený a svojím obyvateľom poskytuje dostatočné súkromie. V rámci areálu sa nachádza aj detské ihrisko. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (materská škola, základná škola, zástavka MHD, supermarket a ďalšie. Od centra Žiliny je vzdialený iba 5min autom.

DISPOZÍCIA

Byt o výmere 58m2 s juhozápadne orientovanou terasou (17m2) s pekným výhľadom. Nachádza sa na 4. poschodí s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kúpeľne, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s výstupom na terasu a spálne. K bytu prislúcha aj pivnica na prízemí bytového domu. 

Byt sa predáva čiastočne zariadený spolu s vonkajším parkovacím státím, ktoré je zahrnuté v cene nehnuteľnosti. 

Byt je v správe SBD Hájik. Na vyžiadanie pošlem mailom rozpis platieb za energie a správu.

 

VÝHODY:
•       Slnečný,
•       terasa,
•       bezproblémové parkovanie,
•       občianska vybavenosť,
•       novostavba.


Cena: 164.990 eur 
ID: 1058


Energetický certifikát k stavbe nebol dodaný
---
V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte
kontaktovať na tel.č. alebo mailom ---
Realitná kancelária LAWIS je členom Realitnej únie Slovenskej republiky
a riadi sa jej Realitným kódexom.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 75 m2
Úžitková plocha: 75 m2
Poschodie: 4
Loggia: áno
Počet podlaží: 5
Balkón: áno
Výťah: áno
Zariadenie: čiastočne
Terasa: áno
Pivnica: áno
Slnečný 2i byt s parkovacím miestom
Podobné inzeráty
Nový 2izb. byt s park.miestom PRENAJOM
Prenajmem novučký 2izb. byt na ulici Odevná v novostavbe Nové Zlatovce s parkovacím miestom. Byt je vybavený kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (umývačka, rúra, indukcia, digestor) + chladnička. V spálni je vstavaná skriňa. Kúpeľna a WC komplet zariadená, samostatné WC. Byt - 53,41 m Balkón - 3,67 m Pivnica - 1,97 m *nefajčiari, bez domácich zvieratiek Voľný k nasťahovaniu od 1.3.2023 (prípadne dohodou), obhliadky možné od 26.2.2023 Cena s parkovacím miestom - 565€ (nájom sa platí mesiac vopred, pri odovzdaní bytu depozit vo výške 1mes. nájmu) Možné byt dozariadiť - cena s parkovacím miestom - 630€ mesačne vrátane energií
Nový 2izb. byt s park.miestom PRENAJOM
Prenajmem novučký 2izb. byt na ulici Odevná v novostavbe Nové Zlatovce s parkovacím miestom. Byt je vybavený kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (umývačka, rúra, indukcia, digestor) + chladnička. V spálni je vstavaná skriňa. Kúpeľna a WC komplet zariadená, samostatné WC. Byt - 53,41 m Balkón - 3,67 m Pivnica - 1,97 m *bez domácich zvieratiek Voľný k nasťahovaniu od 1.3.2023 (prípadne dohodou) Cena s parkovacím miestom - 565€ (nájom sa platí mesiac vopred, pri odovzdaní bytu vratný depozit vo výške 1mes. nájmu) Možné byt dozariadiť - cena s parkovacím miestom - 610€ mesačne vrátane energií
2izb. byt s park.miestom PRENAJOM
Prenajmem nový 2izb. byt na ulici Odevná v novostavbe Nové Zlatovce s parkovacím miestom. Byt je vybavený kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (umývačka, rúra, indukcia, digestor) + chladnička. V spálni je vstavaná skriňa. Kúpeľna a WC komplet zariadená, samostatné WC. Byt - 53,41 m Balkón - 3,67 m Pivnica - 1,97 m Voľný k nasťahovaniu ihneď (prípadne dohodou) Cena s parkovacím miestom - 565€ (nájom sa platí mesiac vopred + pri odovzdaní bytu vratný depozit vo výške 1mes. nájmu) Možné byt dozariadiť - cena s parkovacím miestom - 610€ mesačne vrátane energií
Reprezentatívny byt so zariadením a parkovacím miestom…
2-izb., Karla Duchoňa, Galanta, Galanta - Reprezentatívny byt so zariadením a parkovacím miestom Popis: Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom reprezentatívny 2 izbový byt v novostavbe Galanta WEST, ulica Karla Duchoňa v Galante. Byt je na 2.poschodí, má 55 m2, je zariadený a prenajíma sa spolu s parkovacím miestom. Dispozícia: Kuchyňa je šikovno oddelená od obývacej časti. V kuchyni nájdete na mieru kuchynskú linku, vstavané spotrebiče ako elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu. Chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, kávovar. V jedálenskej časti nájdete stôl so 4 stoličkami. V presvetlenej obývacej izbe, z ktorej je výstup na balkón nájdete sedaciu súpravu, obývaciu stenu, TV. Do spálni sa dostanete cez chodbu, kde nájdete manželskú posteľ a veľkú úložnú skriňu. V kúpelni je osadená vaňa, taktiež ostáva automatická práčka. WC je zvlášť. Na spoločnej chodbe sa nachádza príručná komora, na prízemí spoločné priestory. Veľkou výhodou bytu je, že sa prenajíma spolu s parkovacím miesto. Cena mesačného prenájmu je 650 eur. V cene je zahrnutá réžia (voda, kúrenie, správa, upratovanie spoloč.priestorov.....), taktiež internet, parkovacie miesto. V rámci prenájmu preferujeme: - max. 2 dospelé osoby - 2 mesačný depozit - nefajčiari - radšej dlhodobý prenájom K dispozícii ihneď Podlahová plocha m2: 55 Loggia: Balkón Výťah: Áno 1x Stav: Novostavba Poschodie --/--: 2/7 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 650 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: JZ Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie miesto Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Miroslava Budayová m.budayova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
Reprezentatívny byt so zariadením a parkovacím miestom…
2-izb., Karla Duchoňa, Galanta, Galanta - Reprezentatívny byt so zariadením a parkovacím miestom Popis: Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom reprezentatívny 2 izbový byt v novostavbe Galanta WEST, ulica Karla Duchoňa v Galante. Byt je na 2.poschodí, má 55 m2, je zariadený a prenajíma sa spolu s parkovacím miestom. Dispozícia: Kuchyňa je šikovno oddelená od obývacej časti. V kuchyni nájdete na mieru kuchynskú linku, vstavané spotrebiče ako elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu. Chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, kávovar. V jedálenskej časti nájdete stôl so 4 stoličkami. V presvetlenej obývacej izbe, z ktorej je výstup na balkón nájdete sedaciu súpravu, obývaciu stenu, TV. Do spálni sa dostanete cez chodbu, kde nájdete manželskú posteľ a veľkú úložnú skriňu. V kúpelni je osadená vaňa, taktiež ostáva automatická práčka. WC je zvlášť. Na spoločnej chodbe sa nachádza príručná komora, na prízemí spoločné priestory. Veľkou výhodou bytu je, že sa prenajíma spolu s parkovacím miesto. Cena mesačného prenájmu je 590 eur. V cene je zahrnutá réžia (voda, kúrenie, správa, upratovanie spoloč.priestorov.....), taktiež internet, parkovacie miesto. V rámci prenájmu preferujeme: - max. 2 dospelé osoby - 2 mesačný depozit - nefajčiari - radšej dlhodobý prenájom K dispozícii ihneď Podlahová plocha m2: 55 Loggia: Balkón Výťah: Áno 1x Stav: Novostavba Poschodie --/--: 2/7 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 650 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: JZ Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie miesto Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Miroslava Budayová m.budayova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
2,5 izbový byt v Le Lys d’or s parkovacím miestom, Košice-Ju
Ponúkame Vám postúpenie práv k 2,5 izbovému tehlovému bytu v novostavbe Le Lys d’or s parkovacím miestom na Šoltésovej ulici v mestskej časti Košice – Juh. Tento 2,5 izbový byt sa predáva v štandarde a s parkovacím miestom. Základné informácie: Byt má celkovú rozlohu 59,49 m2 + 3,3 m2 balkón a pivnica. Byt sa nachádza na 3. z 4. poschodí v dome s výťahom priamo z prízemia. Dispozične je rozdelený na kuchyňu spojenú s obývačkou, spálňu, kúpeľňu spojenú s wc, chodbu a balkón. Aktuálne sa stavia ako 2 izbový byt, ale jednoduchou dostavbou steny medzi obývačkou a kuchyňou viete byt prerobiť na 2,5 izbový byt s čistou úžitkovou plochou 59,49 m2. Byt sa bude predávať v štandarde: • bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, • plávajúce podlahy v izbách, • obklad, dlažba, sanita a sprchovací kút v kúpeľni, • dlažba a bezpečnostné sklo na balkóne, • predpríprava na klimatizáciu. Spolu s bytom sa predáva aj vonkajšie parkovacie miesto rovno pred vchodom. Priestory okolo bytového domu budú tiež upravené s lavičkou a zelenými plochami. Bytový dom sa práve dokončuje. Odhad na odovzdanie bytov developerom je jeseň 2023. Dôvod predaja je sťahovanie sa za prácou do Bratislavy. Lokalita: Ulica Šoltésovej sa nachádza pár minút od centra mesta (dve MHD zastávky). V blízkom okolí nájdete potraviny, trhovisko, detské ihrisko, tenisové kurty a OC Astoria. V pešej dostupnosti sú školské zariadenia, miestne úrady, reštaurácie a mnoho iného. Hlavne je to kúsok do centra mesta. Vďaka vlastnému parkovaciemu miestu je to ideálne pohodové bývanie v centre mesta. Celková cena: 225 000,- EUR Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte: Ing. Tomáš Kažimír - Realitný maklér tomas@ web: