inzercia, predaj, predám, bazár

Slnečný 3izbový byt s dvoma loggiami v Zrkadlovom Háji

Kategória: Byty

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj útulný, plne zariadený, veľký trojizbový byt v centre Petržalky s dvoma priestrannými loggiami a pivnicou. Nachádza sa na Rovniankovej ulici v časti Zrkadlový háj, neďaleko budúcej električkovej zastávky.

↓↓ 3D obhliadka v inzeráte ↓↓

BYTOVÝ DOM:
Byt sa nachádza na druhom poschodí, čo zodpovedá tretiemu nadzemnému podlažiu v 12 poschodovom bytovom dome. Výstavba tejto oblasti bola dokončená v roku 1978.
Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou výťahových kabín a vnútorných priestorov. K dispozícii je osobný a nákladný výťah. Umožňuje bezbariérový prístup.
Byt je v správe spoločenstva vlastníkov. Plánovaná je výmena stúpačiek. Stav vo fonde opráv a služieb cca 140000,- EUR

DISPOZÍCIA BYTU:
Po vstupe do bytu sa nachádzate v centrálnej veľkej hale, ktorá má cez 10m2 a poskytuje tak dostatok priestoru na šatník, botník a odkladacie priestory. Zo vstupnej haly sa vchádza do 3 nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne a oddelenej toalety a kúpeľne.

ROZLOHA:
Úžitková plocha 64,62 m²
Spolu s pivnicou a loggiami 72,42 m²
Predsieň – 10,3 m²
Izba – 8 m²
Kuchyňa – 8 m²
Spálňa – 16 m²
Obývačka – 16 m²
Pivnica – 1,54 m²
2x loggia – cca 8 m²

ZARIADENIE:
Byt je čiastočne prerobený. V miestnostiach je laminátová podlaha, v celom byte sú plastové okná so žalúziami. Kúrenie je centrálne, v byte sa nachádzajú radiátory s termostatom. Kuchyňa je s dostatkom úložného priestoru, plne funkčná a vybavená spotrebičmi: plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. Kúpeľňa a WC sú samostatné v pôvodnom, dobre udržiavanom stave. Zárubne kovové, vchodové dvere bezpečnostné na dva zámky. Optické pripojenie na internet od viacerých poskytovateľov.

ORIENTÁCIA:
Kuchyňa a menšia izba smerujú na sever. Naopak, obývačka a veľká spálňa s oboma loggiami, smerujú na juh. Byt je dostatočne presvetlený.

NÁKLADY sú aktuálne nastavené na 4 osoby a to v celkovej výške 246€ mesačne.
(Na dve osoby vychádzajú náklady spolu cca 206€)
Predpis za užívanie bytu: 215€ z toho fond opráv 55,65€ (úver do 2026)
ZSE – 28€ - preplatky
SPP – 14€ štvrťročne - preplatky

POLOHA:
Byt sa nachádza v centre Petržalky s výbornou dostupnosťou MHD a výjazdom na diaľnicu. Lokalita je pokojná, pár minút od domu sa nachádza hneď niekoľko obchodov. Kaufland je vzdialený 3 minúty chôdze. Kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, odborné stredné školy, obchodné akadémie, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň pod bránou, športový areál, reštaurácie, kostol, miestny úrad v budove Technopolu. Pár minút je to taktiež k pešej zóne pozdĺž Chorvátskeho ramena, kde sa nachádzajú aj rozsiahle cyklistické trasy smer Rakúsko, Maďarsko. Spolu je v Petržalke 51 trás, ktoré majú vyše162km. Neďaleko sa nachádza prírodné jazero Draždiak, ktoré obľubujú plavci aj otužilci. Lesík a lokalita malého Draždiaku vhodná na prechádzky a relax.

INVESTÍCIA
Slnečný 3izbový byt s dvoma loggiami v Zrkadlovom Háji
Podobné inzeráty
Priestranný 3izbový byt s dvoma loggiami, Zrkadlový Háj
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj útulný, plne zariadený, veľký trojizbový byt v centre Petržalky s dvoma priestrannými loggiami a pivnicou. Nachádza sa na Rovniankovej ulici v časti Zrkadlový háj, neďaleko budúcej električkovej zastávky. ↓↓ 3D obhliadka v inzeráte ↓↓ BYTOVÝ DOM: Byt sa nachádza na druhom poschodí, čo zodpovedá tretiemu nadzemnému podlažiu v 12 poschodovom bytovom dome. Výstavba tejto oblasti bola dokončená v roku 1978. Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou výťahových kabín a vnútorných priestorov. K dispozícii je osobný a nákladný výťah. Umožňuje bezbariérový prístup. Byt je v správe spoločenstva vlastníkov. Plánovaná je výmena stúpačiek. Stav vo fonde opráv a služieb cca 140000,- EUR DISPOZÍCIA BYTU: Po vstupe do bytu sa nachádzate v centrálnej veľkej hale, ktorá má cez 10m2 a poskytuje tak dostatok priestoru na šatník, botník a odkladacie priestory. Zo vstupnej haly sa vchádza do 3 nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne a oddelenej toalety a kúpeľne. ROZLOHA: Úžitková plocha 64,62 m² Spolu s pivnicou a loggiami 72,42 m² Predsieň – 10,3 m² Izba – 8 m² Kuchyňa – 8 m² Spálňa – 16 m² Obývačka – 16 m² Pivnica – 1,54 m² 2x loggia – cca 8 m² ZARIADENIE: Byt je čiastočne prerobený. V miestnostiach je laminátová podlaha, v celom byte sú plastové okná so žalúziami. Kúrenie je centrálne, v byte sa nachádzajú radiátory s termostatom. Kuchyňa je s dostatkom úložného priestoru, plne funkčná a vybavená spotrebičmi: plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. Kúpeľňa a WC sú samostatné v pôvodnom, dobre udržiavanom stave. Zárubne kovové, vchodové dvere bezpečnostné na dva zámky. Optické pripojenie na internet od viacerých poskytovateľov. ORIENTÁCIA: Kuchyňa a menšia izba smerujú na sever. Naopak, obývačka a veľká spálňa s oboma loggiami, smerujú na juh. Byt je dostatočne presvetlený. NÁKLADY sú aktuálne nastavené na 4 osoby a to v celkovej výške 246€ mesačne. (Na dve osoby vychádzajú náklady spolu cca 206€) Predpis za užívanie bytu: 215€ z toho fond opráv 55,65€ (úver do 2026) ZSE – 28€ - preplatky SPP – 14€ štvrťročne - preplatky POLOHA: Byt sa nachádza v centre Petržalky s výbornou dostupnosťou MHD a výjazdom na diaľnicu. Lokalita je pokojná, pár minút od domu sa nachádza hneď niekoľko obchodov. Kaufland je vzdialený 3 minúty chôdze. Kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, odborné stredné školy, obchodné akadémie, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň pod bránou, športový areál, reštaurácie, kostol, miestny úrad v budove Technopolu. Pár minút je to taktiež k pešej zóne pozdĺž Chorvátskeho ramena, kde sa nachádzajú aj rozsiahle cyklistické trasy smer Rakúsko, Maďarsko. Spolu je v Petržalke 51 trás, ktoré majú vyše162km. Neďaleko sa nachádza prírodné jazero Draždiak, ktoré obľubujú plavci aj otužilci. Lesík a lokalita malého Draždiaku vhodná na prechádzky a relax. INVESTÍCIA
Najväčší a zrekonštr. 3 izb.byt s dvoma loggiami - Vlčince 2
REZERVOVANÉ: Ponúkame na predaj slnečný a rozmerovo najväčší 3 izbový byt o celkovej výmere 83 m2 s dvoma zasklenými loggiami o výmere 8 m2, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta Žilina, na sídlisku Vlčince 2, ul. Lubľanská. Byt sa nachádza v zateplenom obytnom panelovom dome na 6. poschodí z 10 s dvoma výťahmi (disponuje dvoma výťahmi, z toho jeden je nákladný ideálny pre bicykle a kočíky ) a dvoma loggiami. K bytu prináleží pivnica, umiestnená v podzemnom podlaží - je murovaná s omietkami. Byt v roku 2014 bol kompletne zrekonštruovaný, murované jadro, plávajúce podlahy, omietky, keramická dlažba v kuchyni a v chodbe, bezpečnostne a protipožiarne vchodové dvere, kúpeľňa s vaňou a svetlíkom. V roku 2018 bola urobená kompletná rekonštrukcia elektroinštalácie v celom byte, v izbách internetové a dátové pripojenia, nové plastové okná v obývacej izbe a spálni, nové podlahy v izbách, a nové vodovodne a kanalizačné rozvody ( stúpačky ). Dispozične riešenie bytu: priestranná vstupná chodba so vstavaným šatníkom, samostatné WC, samostatná kúpeľňa s vaňou, tri samostatné izby. Byt je pod správou OSBD, mesačné náklady pre 4 osoby sú 170, Eur, elektrina 35,-Eur, plyn 5 ,-Eur. Orientácia bytu V-J a S-Z. Podlahová plocha: obývacia izba - 20,11 m2 detská izba - 20,63 m2 spálňa - 14,72 m2 vstupná chodba - 11,14 m2 kuchyňa - 11,07 m2 kúpeľňa - 3,06 m2 WC - 1,03 m2 pivnica - 1,24 m2 loggie - 8,28 m2. V blízkosti bytu je komplexná občianska vybavenosť, základná škola, materská škola, gymnázium, športová škola, obchody, zástavka MHD, detské ihriska, športové ihriska. Výhody bytu: výborná dostupnosť do centra mesta, komplexná občianska vybavenosť, kompletná rekonštrukcia, byt bez väčších investícií, svetlý, priestranný, tri samostatné izby, dve veľké zasklenné loggie na slnečnej strane( 8 m2 ), bez hluku z ciest (okolo bytu vedie iba jednosmerná prístupová cesta k obytnému domu), v okolí bytového domu detské ihriska a veľa zelene. Byt sa predáva čiastočne zariadený ( dohoda s majiteľmi ). Pre viac informácií alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č. Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal s.r.o.
NA PREDAJ VEĽKORYSÝ 4 IZBOVÝ BYT,  BUDAPEŠTIANSKA - KOŠICE
Veľkorysý byt na sídlisku na ktorom nájdete naozaj všetko čo si len môžete želať. Áno, ide o sídlisko Ťahanovce. A keď hovorím veľkorysý, tak myslím skutočne veľký byt s troma nepriechodnými izbami, obývačkou a dvoma loggiami. MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 4 izbový byt na Budapeštianskej ulici 22 na treťom poschodí. Pozrite si video prehliadku bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Pre viac fotografií si pozrite: Dispozičné riešenie bytu: Byt má výmeru 91 m2. Pozostáva z obývačky, samostatnej kuchyne a z troch samostatných nepriechodných izieb (spálňa, 2x detská izba) ďalej zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, WC, pivnice a dvoma loggiami. Technické informácie a parametre: Byt sa nachádza na treťom poschodí z ôsmych v bytovom dome s perfektnou občianskou vybavenosťou. Samotný byt je vo výbornom udržiavanom stave. Boli vymenené rozvody vody, rozvody elektriny v kúpeľni a toalete, murované jadro, plastové okná, podlahy v izbách, koberec v detskej izbe, kuchynská linka vyrobená na mieru aj so vstavanými spotrebičmi, sanita, vstavané skrine, vchodové dvere. Orientácia bytu je na východ a západ, byt disponuje dvoma loggiami. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, zrkadlo, pračka, skrinky, police. V kuchyni je vyrobená kuchynská linka so spotrebičmi: plynový šporák, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra , chladnička s mrazničkou, kuchynský stôl so stoličkami. V obývačke je veľká sedacia súprava a nábytková zostava. V spálni je posteľ, skriňa. V detskej izbe sa nachádza posteľ, police a vstavaná skriňa. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Byt sa predáva iba so vstavaným zariadením.. Mesačné náklady aj s fondom opráv sú 178,- EUR Byt sa predáva iba so vstavaným zariadením. V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: Materská škola: Havanská 26, Juhoslovanská 4, Čínska 24 Základná škola: Bruselská 18, Belehradská 21, Juhoslovanská 2 Detské ihriská a športové ihriská Potraviny: Lidl, BILLA, KLAS, Fresh, COOP jednota Ostatné obchody: Zmiešaný tovar a ďalšie Služby: Slovenská Pošta Košice 13, VUB, OTP, SLSP, ČSOB Reštaurácia: Reštaurácia u Katky, Domček Ťahanovce Štátna správa: Miestny úrad Mestská časť Košice - Sídlisko Ťahanovce, Polícia SR - Obvodné oddelenie PZ Košice - Ťahanovce Dopravné spojenia: výborná dostupnosť MHD a napojenie na dopravnú infraštruktúru mesta a diaľnicu Centrum Košíc: 6 km Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Byt je
NA PREDAJ VEĽKOMETRÁŽNY 4 IZBOVÝ BYT,  BUDAPEŠTIANSKA - KOŠI
Veľkorysý byt na sídlisku na ktorom nájdete naozaj všetko čo si len môžete želať. Áno, ide o sídlisko Ťahanovce. A keď hovorím veľkorysý, tak myslím skutočne veľký byt s troma nepriechodnými izbami, obývačkou a dvoma loggiami. MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 4 izbový byt na Budapeštianskej ulici 22 na treťom poschodí. Pozrite si video prehliadku bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Pre viac fotografií si pozrite: Dispozičné riešenie bytu: Byt má výmeru 91 m2. Pozostáva z obývačky, samostatnej kuchyne a z troch samostatných nepriechodných izieb (spálňa, 2x detská izba) ďalej zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, WC, pivnice a dvoma loggiami. Technické informácie a parametre: Byt sa nachádza na treťom poschodí z ôsmych v bytovom dome s perfektnou občianskou vybavenosťou. Samotný byt je vo výbornom udržiavanom stave. Boli vymenené rozvody vody, rozvody elektriny v kúpeľni a toalete, murované jadro, plastové okná, podlahy v izbách, koberec v detskej izbe, kuchynská linka vyrobená na mieru aj so vstavanými spotrebičmi, sanita, vstavané skrine, vchodové dvere. Orientácia bytu je na východ a západ, byt disponuje dvoma loggiami. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, zrkadlo, pračka, skrinky, police. V kuchyni je vyrobená kuchynská linka so spotrebičmi: plynový šporák, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra , chladnička s mrazničkou, kuchynský stôl so stoličkami. V obývačke je veľká sedacia súprava a nábytková zostava. V spálni je posteľ, skriňa. V detskej izbe sa nachádza posteľ, police a vstavaná skriňa. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Byt sa predáva iba so vstavaným zariadením.. Mesačné náklady aj s fondom opráv sú 178,- EUR Byt sa predáva iba so vstavaným zariadením. V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: Materská škola: Havanská 26, Juhoslovanská 4, Čínska 24 Základná škola: Bruselská 18, Belehradská 21, Juhoslovanská 2 Detské ihriská a športové ihriská Potraviny: Lidl, BILLA, KLAS, Fresh, COOP jednota Ostatné obchody: Zmiešaný tovar a ďalšie Služby: Slovenská Pošta Košice 13, VUB, OTP, SLSP, ČSOB Reštaurácia: Reštaurácia u Katky, Domček Ťahanovce Štátna správa: Miestny úrad Mestská časť Košice - Sídlisko Ťahanovce, Polícia SR - Obvodné oddelenie PZ Košice - Ťahanovce Dopravné spojenia: výborná dostupnosť MHD a napojenie na dopravnú infraštruktúru mesta a diaľnicu Centrum Košíc: 6 km Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Byt je
3-izbový byt s dvoma loggiami na predaj THK – Fončorda
Slnečný 3-izbový byt s dvoma loggiami na predaj THK – Banská Bystrica (Fončorda). - podlahová plocha bytu 76m2 - dve slnečné loggie, kumbál, pivnica, výťah - kompletne zariadený a vybavený byt - vyhľadávaná lokalita sídlisko-THK Fončorda lokalita s najlepšou občianskou vybavenosťou Ponúkame na predaj vkusne zrekonštruovaný 3- izbový byt s výmerou 76 m2 s dvoma loggiami, do ktorého len stačí zobrať kufre a svoju rodinu. Nepotrebné veci schováte do kumbálu priamo v byte a ostatné do pivnice na prízemí. Na 7. poschodie sa vyveziete dvoma výťahmi, ale dá sa aj po schodoch ???? nosiť veľa nebude treba, keďže takmer všetko tam ostáva. Orientácia je na dve strany( južná a západná) s výhľadom na Uprín a dvor s detským ihriskom. Ulica THK a jej okolie je z hľadiska vybavenosti určite top, školy, škôlky, detské ihriska, lekáreň, potraviny, pizzeria, bowling, tenisové kurty, telocvičňa, plážové kúpalisko sú benefity, ktoré si treba vedieť užiť po celý rok. Ak nemáte veľmi chuť a čas prerábať a zariaďovať, tak sme našli čo hľadáte. Tento byt sa predáva komplet zariadený a vybavený, stačí si dohodnúť obhliadku a ostatné už vybehám za vás. Kontakt: mail: info@
3-izbový byt s dvoma loggiami na predaj THK – Fončorda
Slnečný 3-izbový byt s dvoma loggiami na predaj THK – Banská Bystrica (Fončorda). - podlahová plocha bytu 76m2 - dve slnečné loggie, kumbál, pivnica, výťah - kompletne zariadený a vybavený byt - vyhľadávaná lokalita sídlisko-THK Fončorda lokalita s najlepšou občianskou vybavenosťou Ponúkame na predaj vkusne zrekonštruovaný 3- izbový byt s výmerou 76 m2 s dvoma loggiami, do ktorého len stačí zobrať kufre a svoju rodinu. Nepotrebné veci schováte do kumbálu priamo v byte a ostatné do pivnice na prízemí. Na 7. poschodie sa vyveziete dvoma výťahmi, ale dá sa aj po schodoch ???? nosiť veľa nebude treba, keďže takmer všetko tam ostáva. Orientácia je na dve strany( južná a západná) s výhľadom na Uprín a dvor s detským ihriskom. Ulica THK a jej okolie je z hľadiska vybavenosti určite top, školy, škôlky, detské ihriska, lekáreň, potraviny, pizzeria, bowling, tenisové kurty, telocvičňa, plážové kúpalisko sú benefity, ktoré si treba vedieť užiť po celý rok. Ak nemáte veľmi chuť a čas prerábať a zariaďovať, tak sme našli čo hľadáte. Tento byt sa predáva komplet zariadený a vybavený, stačí si dohodnúť obhliadku a ostatné už vybehám za vás. Kontakt: mail: info@