inzercia, predaj, predám, bazár

Slovenská izba vhodná na chalupy

Kategória: Skrine

Predáme tzv. slovenskú izbu ako celý set. Tento set by sa perfektne hodil na chalupy, keďže je celý z dreva. Žiadna drevostrieska :-)
Set obsahuje hlavnú skrinku s barom a policami, jedálenský stôl so 4 stoličkami, klasická sedacia lavica s úložným priestorom a operadlom, ktoré je zdobené ornamentami.
Ako bonus priložíme luster, ktorý sa hodí k tomuto setu a tiež parohy.

Možný osobný odber v Rovinke (pri Bratislave).
Slovenská izba vhodná na chalupy
Podobné inzeráty
Predaj : Stará skriňa
Predám starú skriňu v tmavom nátere. Vyrobená bola z dreva miestnym stolárom v období Slovenského štátu. Po renovácii vhodná ako doplnok do domu či chalupy. (osobný odber)
Starožitna skriňa
Predám starožitnú šatníkovú skriňu po renovácii vhodná do domu chalupy rozmer Výška 205 cm Šírka 134 cm Hĺbka 60 cm
Predam v dobrom stave vysoku drevenu otvorenu policovu skrin
Predam v dobrom stave vysoku drevenu otvorenu policovu skrinu na koleckach. Po stranach su police polo-uzatvorene len s plexisklom. Skrina je kombinovana s otvorenou castou a s 2 dolnymi uzatvaratelnymi zasuvkami. Tato elegantna polica je vhodna do kancelarie, domu, chalupy, obchodu. Vyska cca 205 x 50 x 50 Cena 15 EUR popripade dohodou. Odber len osobne. Dakujem
Nábytková zostava detská izba
Predám detskú izbu zn. Decodom vo výbornom stave, používaná minimum. Izba je dekor: "Jaseň biely" + niektoré dvierka sú pastelovo-zelenej farby. Je vhodná pre dievča i chlapca. Obsahuje: - Veľká rohová skriňa - Knižnica - Písací stôl + kontajner (3 šuplíky, na kolieskach) - Policová zostava nad písacím stolom - Posteľ (jednolôžko + vysúvacie lôžko, slúžiace aj ako perináč + dva matrace, minimum používané) - 2 police nad posteľou - Menšia komoda - Vysoká skrinka (3 police + 3 šuplíky) Najlepšie vidieť na živo. Možnosť kúpy aj jednotlivo. Len osobný odber, izba nie je v demonte v prípade záujmu pomôžeme. Cena aj dohodou.
Starožitné masívne skrine
Ponúkam na predaj masívne starožitné skrine z chalupy. Cena za 1ks je 100 eur.
Skrinka do chatky
Zachovala skrinka do chatky, chalupy