inzercia, predaj, predám, bazár

Slovníky

Kategória: Učebnice, skriptá - Jazykové

Oxford learners pocket dictiobary- 2€
Langenscheidts Taschen Wörterbuch - English - 4€
- Tschechisch - 4€
Slovníky
Podobné inzeráty
Predám ANJ slovníky a pracovný zošit Angličtina Project
Predám 3 slovníky a starší pracovný zošit, angličtiny. Slovníky sú v top stave, jeden veľký detský ilustrovaný, 2 kusy vrecková edícia. Zošit je mierne opotrebovaný, čiastočne popísané, ale len ceruzkou. Renomovaná séria Project Oxford University Press, Tom Hutchinson. Materiály sú určené pre základné školy, pre začiatočníkov aj pokročilých. Je ich možné použiť na doučovanie či učenie hravou formou. Na cene a doprave sa dohodneme/ponúknite. Predávam aj jednotlivo. Uprednostňujem osobný odber, ale môže byť aj poštou. Prosím kontaktujte ma na mail, číslo je NEPLATNÉ.
Cutting Edge učebnica  a  2 ks slovníky Edge mini
Predám CUTTING EDGE PRE INTERMEDIATE ,učebnicu. v zachovalom stave. Cena 3 Eurá. A 2x CUTTING EDGE MINI -DICTIONARY slovníky nové,nepoužívané Cena za každý slovník 2 Eurá.
UČEBNICE + SLOVNÍKY + PRAIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY
- Memoris vademecum lékaře - CZ (Conrad Droste, Martin von Planta) (4,-€) -S nemčinou do sveta – nemecká gramatika (A. Horňáková) – star. (5,-€) -Praktická talianska gramatika – základná úroveň (Ch.Cochi) (5,-€) -Kľúč do sveta gréčtiny – gramatika + konverzácia (L.Trup, J.Grusková) (2,-€) - Roduga 1 – Ruština pre stredné a jazykové čkoly (Jelínek, Folprechtová) - (kniha je zachovalá, no trocha popísaná poznámkami) - 4 € -Učebné texty pre školenie rozhodcov všetkých tried a športových zväzov (r. 1985) (1,-€) – staršia -Malá zbierka úloh z matematiky pre 7. ročník ZŠ (r. 2010) (D.Kotyra) (1,-€) -Nová maturita - nemecký jazyk – Monitor - Testy (H.Hanuljaková, I.Horová) (5,-€) -Riešené príklady z matematiky pre gymnázia a SŠ 1 (M.Berová, J.Janisková ...) (7,-€) -Slovenský jazyk a literatúra – zbierka testov– Monitor(2013)(Hybenová, Saganová)7€ -Matematika – zbierka príkladov a testov – Monitor (2013) (Sadloňová, Sadloň) (7 € - Základy práva – pomôcka pre SŠ, ml. manažérov a podnikateľov(P.Vojčík a kol.)3 € - Gramatika angličtiny v obrázkoch (M. Dubrovin) (5 €) – brož. - A Guide to Active – sprievodca anglickou konverzáciou - CZ (S.Tryml) – 17 € - Of Mice and Men (J. Steinberck) – príbeh v AJ (1 €) - brož. - The Nato Storybook – medzinárodná zbierka povestí a príbehov v AJ(2 €) - brož. -365 príbehov pre deti v AJ (kniha pred spaním) – príbeh v AJ (1 €) - brož. SLOVNÍKY: -Slovník nemecko-slovenský – obojstranný, vreckový (Kovácsová, Péchyová...) (2,-€) - Slovník nemecko-slovenský – obojstranný, vreckový (1,-€) - starší - Slovník nemecko-český – obojstranný, mini vreckový + gramatika + frázy (2,-€) - Success – Pre Intermediate – Anglicko – slov. slovník 0,50 € PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY -Nové pravidlá cestnej premávky (V-99/1989) (Bušta, Fobl, Seidl) (2,-€) - stará -Predpisy o cestnej premávke s farebnými značkami do vrecka (3,-€) - Učebnica pre žiadateľa o udelenie vodičského oprávnenia (V-9/2009, r. 2014) (Martinec, Bugár, Kálig) (5,-€ Zvyšné knihy už nie sú.
Slovníky a Jazykové učebnice
Nemčina,Angličtina,slovníky
slovníky - nemčina, angličtina
predám slovníky nemeckého jazyka, anglického jazyka učebnicu nemčiny pre samoukov, prehľadný atlas sveta, rozum do vrecka, angličtina do vrecka, cena 5,- a 10,- eur
Jazykové učebnice a slovníky po 1 €
Predám rôzne jazykové učebnice a slovníky po 1 € za kus. Rozkliknite inzerát a vyberte si, je ich tam viac. Nemčina, Angličtina, Ruština, .. Kliknite na moje meno a pozrite aj ostatné moje inzeráty, zašlem aj na dobierku. Posielam poštou, alebo cez Packetu(Zásielkovňu). Píšte priamo na mail: maja19.maja75@, alebo volajte .