inzercia, predaj, predám, bazár

Služby pre podnikateĺov

Kategória: Účtovníctvo, poradenstvo

Plánujete poskytovať Vaše služby v Nemecku a v Rakúsku, ako právnická či fyzická osova a nie je Vám jasné čo všetko musíte vybaviť a zariadiť?
Veľmi radi Vám pomôžeme vyriešiť nasledovné.
Naše služby pre Vás:
Nemecko:
Fyzické a právnické osoby (SZČO - S.R.O.)
Oslobodenie od zrážkovej dane v stavebníctve ( Freistellung )
Prihlásenie zamestnancov na colný úrad - Zollamt
Ohlásenie činnosti na remeselnej komore
Registrácia a hlásenia na SOKA BAU
Vyžiadanie dovolenkového fondu
Rakúsko:
HLÁSENIA vyslania zamestnancov
OHLÁSENIE ČINNOSTI na spolkovom ministerstve
Vrátenie zrážkovej dane - S.R.O. - SZČO (dožiadanie zadržaných €)
Spracovanie žiadosti o registráciu firmy na dovolenkovom fonde BUAK
Spracovanie žiadosti o prihlásenie zamestnanca na dovolenkovom fonde BUAK – za zamestnanca
VRÁTENIE PRÍSPEVKOV, OSLOBODENIE OD PRÍSPEVKOV od Gebietkrankenkasse
A ďalšie povolenia, ktoré sú potrebne aby ste mohli vykonávať činnosť v zahraničí
Tel :
+49 1759120985
Služby pre podnikateĺov
Podobné inzeráty
Lucid -registrácia obalov pre podnikateľov predávajúci do DE
ponúkam službu registrácie obalov pre podnikateľov predávajúci do Nemecka a zároveň pomôžem s vyplnením výkazu. Od 1.7.2022 je povinnosťou každého e-shopu predávajúci do Nemecka registrovať sa do ústredného registra obalov. Dolná hranica neexistuje, takže už aj po prvom predanom produkte treba sa zaregistrovať. Platí to hlavne pre e-shopy, ktoré majú/mali klientov aj v Nemecku. obaly, Nemecko, Verpackungsregister, Lucid, waste
Komplexné vedenie podvojného účtovníctva
Podvojné účtovníctvo podnikateľov na profesionálnej úrovni. Ponúkam precízne, zodpovedné a kvalitné vedenie podvojného účtovníctva a spracovanie miezd, vrátane ekonomického poradenstva, zastupovania pred finančnou správou a poisťovňami. Mám viac ako 10-ročnú prax s podvojným účtovníctvom podnikateľov a neziskových organizácií (SVB, občianske združenia) a vysokoškolské vzdelanie v odbore. Zabezpečím: A) komplexné vedenie podvojného účtovníctva (od 0,80€/položku, príp. fixná mesačná platba) B) vypracovanie rôznych daňových priznaní (od 15,-€/daňové priznanie) C) vyhotovenie interných smerníc (od 30,-€/smernica) D) ekonomicko-právne poradenstvo (založenie podnikateľského subjektu, zmeny v obchodnom registri) E) vypracovanie transférových dokumentácií (od 150,-€/skrátená dokumentácia) F) vyhotovenie projektu vlastnej činnosti povinných osôb/AML projekt (od 50,-€/projekt) G) a iné pro vzájomnej dohode Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Služby pre podnikateĺov
Plánujete poskytovať Vaše služby v Nemecku a v Rakúsku, ako prácnická či fyzická osova a nie je Vám jasné čo všetko musíte vybaviť a zariadiť? Veľmi radi Vám pomôžeme vyriešiť nasledovné. Naše služby pre Vás: Nemecko: Fyzické a právnické osoby (SZČO - S.R.O.) Oslobodenie od zrážkovej dane v stavebníctve ( Freistellung ) Prihlásenie zamestnancov na colný úrad - Zollamt Ohlásenie činnosti na remeselnej komore Registrácia a hlásenia na SOKA BAU Vyžiadanie dovolenkového fondu Rakúsko: HLÁSENIA vyslania zamestnancov OHLÁSENIE ČINNOSTI na spolkovom ministerstve Vrátenie zrážkovej dane - S.R.O. - SZČO (dožiadanie zadržaných €) Spracovanie žiadosti o registráciu firmy na dovolenkovom fonde BUAK Spracovanie žiadosti o prihlásenie zamestnanca na dovolenkovom fonde BUAK – za zamestnanca VRÁTENIE PRÍSPEVKOV, OSLOBODENIE OD PRÍSPEVKOV od Gebietkrankenkasse A ďalšie povolenia, ktoré sú potrebne aby ste mohli vykonávať činnosť v zahraničí Tel : +49 1759120985 +42
Služby pre podnikateľov
Plánujete poskytovať Vaše služby v Nemecku a v Rakúsku, ako prácnická či fyzická osoba a nie je Vám jasné čo všetko musíte vybaviť a zariadiť? Veľmi radi Vám pomôžeme vyriešiť nasledovné. Naše služby pre Vás: Nemecko: Fyzické a právnické osoby Oslobodenie od zrážkovej dane v stavebníctve ( Freistellung ) Prihlásenie zamestnancov na colný úrad - Zollamt Ohlásenie činnosti na remeselnej komore Registrácia a hlásenia na SOKA BAU Vyžiadanie dovolenkového fondu Rakúsko: HLÁSENIA vyslania zamestnancov OHLÁSENIE ČINNOSTI na spolkovom ministerstve Vrátenie zrážkovej dane - S.R.O. - SZČO (dožiadanie zadržaných €) Spracovanie žiadosti o registráciu firmy na dovolenkovom fonde BUAK Spracovanie žiadosti o prihlásenie zamestnanca na dovolenkovom fonde BUAK – za zamestnanca VRÁTENIE PRÍSPEVKOV, OSLOBODENIE OD PRÍSPEVKOV od Gebietkrankenkasse A ďalšie povolenia, ktoré sú potrebne aby ste mohli vykonávať činnosť v zahraničí Tel : +49 1759120985 awite s.r.o.
Účtovníctvo, dane, mzdy, poradenstvo - komplexné služby.
PONUKA pre obchodné spoločnosti, súkromných podnikateľov aj Vás!!!!! Súkromná podnikateľka SZČO Vám dodávateľským spôsobom (formou outsourcingu) ponúka: ⦁komplexné spracovanie Vášho účtovníctva - jednoduchého aj podvojného, ⦁spracovanie všetkých druhov daňových priznaní (DPH, motorové vozidlá, daň z príjmov FO aj PO), ⦁komplexné spracovanie miezd a personalistiky (HPP, dohody - BPŠ, PČ, VP vrátane vypracovania zmlúv, prihlášok a odhlášok do poisťovní, prehľadov, hlásení a výkazov), ⦁odborné poradenstvo a konzultácie v danej oblasti, ⦁revízie (opravy) účtovníctva a daňových priznaní, ⦁školenia pre bežných užívateľov účtovných programov, ⦁komunikáciu s inštitúciami, štatistické výkazy a rôzne reporty podľa individuálnych požiadaviek klienta, ⦁príprava finančných podkladov pre získanie úverov do bánk, pre daňové kontroly, colné orgány a ostatné štátne inštitúcie, ⦁archivácia a s tým súvisiace administratívne práce. Cena dohodou a na základe individuálnych požiadaviek zákazníka. Nepotrebujete čiastkové úkony od niekoľkých zamestnancov a zbytočné náklady, potrebujete komplexné riešenie za menej peňazí. Som sebestačná a komplexne vyriešim všetky Vaše účtovné a daňové povinnosti. Cenovú ponuku na spracovanie účtovníctva Vám zašlem po telefonickom dohovore alebo elektronickej komunikácii. Kontaktuje ma: alebo alalikova@ Svoje služby ponúkam na celom území SR 24/6.
Uctovne a poradenske sluzby
Ponukam Vam uctovne sluzby spracujem Vam danove priznanie pre podnikatelov aj fyzicke osoby prijmy zo zahranicia , zavisla cinnost , studenti, dôchodci. V pripade zaujmu ma nevahajte kontaktovat .